Třebíč – Beroun 2:3 (kon.) | Benátky n/J – Hr. Králové 1:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Most 3:4 (po pr.)
Chomutov – Ústí n/L 3:1 (kon.) | Šumperk – Kadaň 4:3 (po s.n.) | Litoměřice – Jihlava 2:7 (kon.)
Písek – Olomouc 3:2 (po s.n.)
po s.n.
IHC Králové Písek
3:2 (0:0, 1:0, 1:2)
HC Olomouc
Středa 21.09.2011, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Písek právě vstřelil branku!
    Tomáš Nouza vyškolil olomouckého brankáře ukázkovou bekhendovou kličkou a zařídil tak bonusový bod pro Písek. (20:27:38)
     
    49:02
    Písek právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Parýzek vystřelil od modré čáry a těsně před Žigárdym kotouč tečoval ZDENĚK ŠPERGER. Asistence: Martin Parýzek, Jozef Lukáč.
     
    47:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté se prosazují ve vlastním oslabení. JAKUV BARTOŇ napráhl z pravého kruhu a trefil se přesně mezi betony domácího gólmana.
     
    42:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Gól Kohoutů byl docela podobný brance domácích. Střela Haluzy se odrazila před bránu, kde stál MATĚJ PEKR, který se trefil přesně k pravé tyči, 1:1. Asistence: Petr Haluza, Jiří Ondrušek.
     
    35:50
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení. Šperger si sjel z levé strany a poté vystřelil. Žigárdy jeho pokus vyrazil před bránu kde číhal TOMÁŠ NOUZA, který zakončoval do odkryté klece. Asistence: Jan Eberle, Zdeněk Šperger.
    Marken.cz

    Tomáš Němec

    Branky a nahrávky: 36. Nouza (Eberle, Šperger), 50. Šperger (Parýzek, Lukáč), 65. Nouza - 43. Pekr (Haluza, Ondrušek), 48. Bartoň


    IHC Králové Písek: Přikryl (Sedláček) - Žovinec, Němeček, Lukáč, Parýzek, Kanov, Všetečka, Bača, Kolář - Bělohlav, Nouza, Kotrla - Eberle, Šperger, Mrkvička - Polodna, Vaniš, Suja - Mošovský, Ferebauer, Kudrna.
    HC Olomouc: Žigárdy (Kašík) - Selingr, Šlahař, Mikel, Řípa, Lhotský, Kolouch, Kucsera, Kotvan, Nedbálek, Dopita, Pšurný, Haluza, Marosz, Ondrušek, Bartoň, Horák, Rác, Staněk, Kucharczyk, Pekr.

    Rozhodčí: Schmejkal - Svoboda M., Zavřel
    bahis siteleri