Liberec – Chomutov 8:1 (kon.) | Plzeň – K. Vary 3:1 (kon.) | HC Kladno – Pardubice 4:3 (kon.)
Vítkovice – Olomouc 2:1 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 4:2 (kon.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 3:2 (po s.n.)
Motor ČB – Slavia 3:0 (kon.) | Jihlava – Sparta 7:3 (kon.) | Znojmo – Třinec 5:11 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
5:11 (1:1, 3:5, 1:5)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 22.09.2011, 18:00 • Znojemský zimní stadion • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Třinec využívá další přesilovku. Od modré čáry se tentokrát přesnou a tvrdou střelou nemýlil FILIP PAVLÍK. Asistence: Jakub Teper.
     
    53:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je tu potupná desítka pro Znojmo. Hurtíkovu střelu od modré čáry na hranici brankoviště lehce tečoval do znojemské brány JAKUB HERMAN. Asistence: Pavel Hurtík.
     
    51:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je katastrofická třetina v podání Znojma. Dominik Hegyi vyslal lehkou střelu na Helešice, ten pouze vyrazil před sebe, kde již bez problémů dorážel ADAM RUFER. Asistence: Dominik Hegyi.
     
    48:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Třinec bleskově využívá přesilovou hru. Po Roupcově nahození na bránu, které Helešic jen vyráží, se dostal k puku PETER BEZOUŠKA a posílá přesný zásah do znojemské brány. Asistence: David Roupec.
     
    46:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ve Znojmě je to dnes gólová smršt. Kapica s Roupcem se dostali až před Helešice a po Kapicově přihrávce zavěsil DAVID ROUPEC puk pod břevno znojemské brány. Asistence: Damian Kapica.
     
    46:01
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo se dostalo po pravé straně až ke Kotrlovi, ALEŠ PELIKÁN pak z ostrého úhlu překonal nepřipraveného gólmana hostů. Asistence: Tomáš Latner.
     
    39:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Dnes máme zápas rychlých brejků. Z toho dalšího dokázali vytěžit gól hosté. Pavlíkovu střelu ještě znojemský gólman vyráží, na dorážku TOMÁŠE FRANKA byl však již krátký. Asistence: Filip Pavlík, Filip Bajtek.
     
    38:17
    Orli právě vstřelili branku!
    A další rychlý brejk který končí brankou. Jakub Zika poslal zpětnou přihrávku na ALEŠE PELIKÁNA, který, ač v pádu, skóruje. Asistence: Jakub Zika.
     
    37:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tentokrát již byli třinečtí hráči v přesilové hře úspěšnější. Pivrnce překonal PETER BEZUŠKA po perfektní přihrávce Kajaby. Asistence: René Kajaba.
     
    35:08
    Orli právě vstřelili branku!
    Z rychlého brejku snižují i znojemští hráči. Navrátilec z trestné lavice Špaček ujel třinecké obraně společně s ALEŠEM PELIKÁNEM, který zavěšuje puk za Kotrlova záda. Asistence: Marek Špaček.
     
    32:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    A hosté odskakují do dvoubrankového trháku. Po ztrátě puku ve vlastním obranném pásmu se dostala k puku dvojice Hegyi - Kapica a jeli na jednoho znojemského obránce, DAMIAN KAPICA se svou přízemní střelou nemýlil. Asistence: Dominik Hegyi.
     
    28:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Třinec bleskově odpovídá a znovu se dostává do vedení. Pivrnce v bráně zaskočil svou střelou DOMINIK HEGYI. Bez asistence.
     
    28:13
    Orli právě vstřelili branku!
    A Znojmo bleskově srovnává. Po pěkné akci se k dorážce dostal PATRIK NOVÁK a nedal Kotrlovi šanci. Asistence: Jan Podešva, Radek Janoušek.
     
    26:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Třinec přeci jen využívá přesilovou hru. Na modré čáře napřáhl Roupec, v nepřehledné situaci před Pivrncem tečoval kotouč do znojemské brány TOMÁŠ FRANEK. Asistence: David Roupec, Filip Bajtek.
     
    11:33
    Orli právě vstřelili branku!
    A Znojmo srovnává skóre zápasu. Po kombinace Telesze s MARKEM ŠPAČKEM končí puk za Kotrlovými zády. Asistence: Michal Telesz.
     
    09:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    A hosté se dočkali prvního gólu. Po nenápadné akci se dostal k zakončení FILIP BAJTEK a z bezprostřední blízkosti se nemýlil. Asistence: Radim Matuš.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 12. Špaček (Telesz), 29. Novák (Podešva, Janoušek), 36. Pelikán (Špaček), 39. Pelikán (Zika), 47. Pelikán (Latner) - 10. Bajtek (Matuš), 27. Franek (Roupec, Bajtek), 29. Hegyi, 33. Kapica (Hegyi), 38. Bezuška (Kajaba), 40. Franek (Pavlík, Bajtek), 47. Roupec (Kapica), 49. Bezuška (Roupec), 52. Rufer (Hegyi), 54. Herman (Hurtík), 60. Pavlík (Teper)


    HC LERAM Orli Znojmo: Pivrnec - Bukáček, Kovář, Tichý, Latner, Hobza, Pražák, Kún - Novák, Mikulášek, Janoušek, Nahodil, Špaček, Telesz, Pelikán, Podešva, Zika, Kastner, Videlka, Nováček.
    HC Oceláři Třinec: Kotrla - Pavlík, Hurtík, Teper, Roupec, Burzala, Bezuška - Ižacký, Franek, Bajtek, Pargáč, Kasperlík, Bumbál, Slovák, Hegyi, Herman, Kapica, Kajaba, Matuš, Číhal, Rufer.

    Rozhodčí: Jeřábek A. - Chocholouš, Reich
    bahis siteleri