Omsk – Viťaz 4:0 (kon.)
konec
Avangard Omsk
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Pondělí 26.09.2011, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Rjabykin dostává dvě minuty. Hostující trenér si vyžádal oddechový čas a posílá brankáře Alistratova na střídačku. Čechov to za netradičního stavu zkouší v šesti proti čtyřem!
     
    51:20
    Černov pyká na trestné lavici - přesilovka pro Avangard Omsk.
     
    50:19
    Roman Červenka byl ve velké šanci, ale podruhé puk do sítě nedostal. Český útočník stál po soupeřově přihrávce sám na pravém kruhu, ovšem svoji střelou trefil pouze přesouvajícího se Alistratova.
     
    44:03
    Avangard právě vstřelil branku!

    Omsk vede již o čtyři branky, ALEXANDER FROLOV operoval s kotoučem za hostující klecí a vzápětí jí hbitě obkroužil a zasunul k tyči. Dalton nestihl reagovat. Asistence: Alexej Kaljužnyj - 4:0.
     
    43:04
    Veličkin se prosmýkl až k brankáři Rämövi, v nadějné příležitosti ale mířil pouze do jeho hrudi.
     
    37:53
    Avangard právě vstřelil branku!

    Vzápětí navyšuje domácí celek svůj náskok! Semin prolétl do útočné třetiny, obkroužil hostující klec a předložil puk do mezikruží. Tam si sjel ALEXANDER PĚREŽOGIN, který propálil Daltona. Asistence: Dmitrij Semin - 3:0.
     
    37:05
    Avangard právě vstřelil branku!

    Omsk dnes využívá druhou přesilovku a jde do dvoubrankového vedení. Po velkém závaru u hostující klece došťouchal kotouč za ležícího brankáře ANSSI SALMELA. Asistence: Alexej Kaljužnyj - 2:0
     
    36:38
    Anisin zasáhl vysokou holí protihráče do obličeje - přesilovka pro Omsk.
     
    36:18
    Berdnikov ujížděl úplně sám na brankáře Daltona! Domácí útočník volil forhendový blafák, ale hostující gólman vytěsnil puk svými betony.
     
    29:12
    Obrovský závar u domácí svatyně vyrovnávací brankou nekončí! Rämö byl úplně mimo branku, ke kotouči se dostal Lesnuchin. Ale trefil pouze domácí obránce, kteří zastoupili svého brankáře mezi třemi tyčemi.
     
    27:58
    Salmela obdržel dvouminutový trest za držení. Čechov má k dispozici přesilovou hru.
     
    19:51
    Hned vzápětí má domácí celek možnost další přesilovky, menší trest obdržel hostující Berdnikov.
     
    18:57
    Avangard právě vstřelil branku!

    Domácí využívají početní převahu a dostávají se do vedení. ROMAN ČERVENKA si několikrát vyměnil kotouč se Školou a vzápětí trefil příklepem z pravého kruhu přesně nad brankářův beton. Asistence: Martin Škoula - 1:0.
     
    18:09
    Proti čtyřem si vzápětí zahraje také Omsk, Černov potrestán za nedovolené bránění.
     
    15:33
    Platonov dostává dvě minuty, hosté si zahrají druhou přesilovku v zápase.
     
    14:49
    Vlasenkov se snažil důrazně dorážet střelu od modré čáry, kterou Dalton nejistě vyrazil. Hostující brankář se nakonec rozvalil ve svém brankovišti a všechny dorážky pokryl. Avangard je v útoku nebezpečnější.
     
    11:37
    Frolov těsně před brankovištěm nepříjemně tečoval spoluhráčovu střelu. Dalton měl plné ruce práce, kotouč však nakonec kryl.
     
    9:41
    Vlasenkov pálil tvrdě přes obránce Chafizullina. Dalton měl z části zakrytý výhled, ale kotouč dokázal lapit. Omsk je v těchto minutách lepším týmem.
     
    5:46
    Nestěrov zahákoval protihráče a dostává dvě minuty, přesilovka pro Čechov.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 19. Červenka (Škoula), 38. Salmela (Kaljužnyj), 38. Pěrežogin (Semin), 45. Frolov (Kaljužnyj)


    Avangard Omsk: Rämö (Kuzněcov) - Ljamin, Pervyšin, Rjabykin, Salmela, Škoula, Bělov, Pivcakin - Červenka, Platonov, Kaljužnyj, Frolov, Semin, Pěrežogin, Kalinin, Nestěrov, Pervušin, S.Berdnikov, Ivanov, Vlasenkov.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Dalton (od 45.Alistratov) - Chafizullin, Kolesnikov, Korovkin, Golovkov, Troščinskij, Černov - Kostičkin, Sergejev, Dvurečenskij, Veličkin, Lesnuchin, V. Berdnikov, Romanov, Mirasty, Panarin, Posnov, Anisin, Točickij.
    bahis siteleri