Jihlava – Chomutov 3:2 (kon.) | Třebíč – Písek 2:3 (po s.n.) | Hr. Králové – Šumperk 5:3 (kon.)
Olomouc – Most 5:1 (kon.) | Beroun – Ústí n/L 3:2 (kon.) | Kadaň – Havlíčkův Brod 2:3 (po pr.)
Litoměřice – Benátky n/J 3:4 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
5:3 (1:0, 3:1, 1:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 05.10.2011, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:17
    Draci právě vstřelili branku!
    Ještě není konec. Šumperk přesilovou hru opravdu využívá a hrát se bude ještě necelých pět minut. Na rozdíl dvou branek snižuje TOMÁŠ SEDLÁK. Asistence: Daniel Vrdlovec.
     
    48:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale domácí tým nenechává nic náhodě a přidává pátou branku. JIŘÍ KADLEC se opřel do křížné přihrávky bez přípravy a doslova protlačil kotouč za brankovou čáru mezi tělem Bošky a jeho levou tyčkou. Asistence: Luděk Brož, Milan Karlíček.
     
    46:25
    Draci právě vstřelili branku!
    A Šumperk je zpátky v zápase. Po dobře ubráněném oslabení se ve zmatku před hradeckou brankou nejlépe zorientoval TOMÁŠ BRUNEC a snižuje už jen na rozdíl dvou branek. Asistence: Jan Tesařík, Daniel Vrdlovec.
     
    36:33
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak Šumperk se přece jen prosazuje a navíc ve vlastním oslabení. KAREL PLÁŠEK vzal zakončení na sebe a trefil odkryté místo mezi Čechovou vyrážečkou a břevnem. Asistence: Martin Novotný.
     
    28:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tenhle gól jde na vrub brankáře Romana Bošky. Střelu ZDEŇKA KUBICI si Boška srazil za svá záda při zákroku vyrážečkou a už je to o čtyři branky. Asistence: Šimon Macháň.
     
    27:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Michal Tvrdík nabil ONDŘEJI LÁTALOVI, který vypálil ihned bez přípravy. Střela mu buď nesedla nebo byla tečovaná. Každopádně obloukem zapadla do šumperské brány a Hradec vede 3:0. Asistence: Michal Tvrdík.
     
    23:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Střelu Milana Karlíčka dorazil za záda Romana Bošky JAN BERGER. Šumperská obrana opět zaváhala a nechala hradeckého útočníka před bránou naprosto neobsazeného. Asistence: Milan Karlíček.
     
    5:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    MARTIN VÁGNER otevírá skóre zápasu velmi překvapivou brankou. Hradecký obránce vybruslil zpoza branky a za nečinného přihlížení obou obránců Šumperka přehodil lapačku Romana Bošky. Asistence: Martin Koudelka, Vít Budínský.
    Marken.cz

    Lukáš Souček

    Branky a nahrávky: 6. Vágner (Koudelka, Budínský), 24. Berger (Karlíček), 28. Látal (Tvrdík), 29. Kubica (Macháň), 49. Kadlec (Brož, Karlíček) - 37. Plášek (Novotný), 47. Brunec (Tesařík, Vrdlovec), 56. Sedlák (Vrdlovec)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Blažek) - Karlíček, Čáp, Vágner, Poživil, Hendrich, Chmelíř, Lesák - Kadlec, Brož, Berger - Moskal, Koudelka, Budínský - Látal, Tvrdík, Kubeš - Kubica, Macháň, Jindřich - Valášek.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Boška (Hoffmann) - Holík, Novotný, Sedlák, Ondráček, Křetínský, Drtil, Tesařík - Mičulka, Meluzín, Plášek - Brunec, Hulva, Vrdlovec - Haas, Velecký, Červenka - Cink, Vrána, Skoumal.

    Rozhodčí: Čech - Klejn, Skopal.

    Diváci: 1046
    bahis siteleri