Havířov – Frýdek-M. 5:2 (kon.) | Nový Jičín – Prostějov 3:5 (kon.) | Poruba 2011 – Karviná (Baník) 1:3 (kon.)
Uh. Hradiště – Opava 6:11 (kon.) | Přerov – Vsetín 6:2 (kon.) | Jablonec n/N – Řisuty 9:6 (kon.)
Bílina – Kobra 4:3 (kon.) | Klášterec nO – Lev Benešov 4:3 (kon.) | Děčín – Milevsko 4:3 (kon.)
Klatovy – Sokolov 3:4 (po pr.) | Kolín – Břeclav 4:2 (kon.) | Kutná Hora – Technika Brno 4:3 (po pr.)
SHK Hodonín – Chotěboř 9:0 (kon.) | Žďár n/S – Nymburk 5:1 (kon.) | Pelhřimov – Trutnov 2:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
9:0 (5:0, 3:0, 1:0)
HC Chotěboř
Středa 19.10.2011, 18:00 • ZS TEZA • 2. liga skupina Střed (ČR)
Partner:
     
    53:20
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A domácí začínají plnit přání svých příznivců! JAKUB SAJDL předvedl po nepřehledné situace velký důraz na brankovišti a dokázal puk dotlačit za bezmocného Opršala! Asistence: Špok.
     
    36:56
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Překrásná branka! Špok zasekl puk těsně za modrou a poslal ho po rovnoběžně po čáře kam si najel ROMAN BARTÁK. Ten zpracoval puk, objel branku Opršala a zakončil nechytatelně pod pravý vinkl! Asistence: Špok.
     
    12:02
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Z utkání se stává exhibice! Martin Hlavačka si na modré čáře vybruslil na osu a poslal tvrdý projektil na Opršala, který dorazil PETR PEŠ! Asistence: Hlavačka, Rehuš.
     
    14:53
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A je tu branka s pořadovým číslem 6, když Drtiči využili ponechanou výhodu! Střelu Sajdla z mezikruží bleskurychle dorazil za Opršala MARTIN HOLLÝ! Asistence: Hollý.
     
    05:27
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Neskutečná branka! Rehuš si náramně obhodil Halamku u levého mantinelu a ujel společně se ZDEŇKEM JURÁSKEM do situace 2 na 1, kterému pak naservíroval puk do poloprádné brány. Aisstence: Rehuš, Hlavačka.
     
    07:59
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Už i Opršal pustil puk za svá záda. Okuliar vybojoval puk u pravého mantinelu a napálil jej směr Opršal. Tomu kotouč vypadl a ONDŘEJ FIEDLER jej pohotově dorazil! Asistence: Okuliar.
     
    11:58
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A je tu další branka, která dokonce donutila Kousala opustit klec Lvů! Z pravého kruhu se po rychlé přihrávce Juráska rychlou střelou zápěstím prosazuje BRANISLAV REHUŠ! Asistrence: Jurásek, Peš.
     
    12:50
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči v rychlém sledu odksakují na rozdíl dvou branek! Hoza vypálil po přihrávce Korotvičky z levého kruhu a jeho střelu dorazil ONDŘEJ FIEDLER! Asistence: Hoza, Korotvička.
     
    13:21
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A je tu první branka zápasu! LUKÁŠI KOMÁRKOVI nabil na modré Pokorný a Kousal poprvé kapituloval! Asistence: Pokorný Špok.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 14. Komárek (Pokorný, Špok), 13. Fiedler (Hoza, Korotvička), 12. Rehuš (Jurásek, Peš), 8. Fiedler (Okuliar), 6. Jurásek (Rehuš, Hlavačka), 15. Hollý (Sajdl, Komárek), 13. Peš (Hlavačka, Rehuš), 37. Barták (Špok), 54. Sajdl (Špok)


    SHK Drtiči Hodonín: Peksa (Šenk) - Pokorný, Svoboda, Komárek, Hlavačka, Okuliar, Miklík, Gróf - Hoza, Rehuš, Fiedler, Špok, Tomi, Korotvička, Peš, Charvát, Sajdl, Jurásek, Nesrsta, Barták, Hollý
    HC Chotěboř: Kousal (Opršal) - Vylíčil, Halamka, Hanus, Zítka, Blažek, Venc, Janský, Hnilička, Starkov, Zemánek, Fibikar, Pelán, Hospodka, Prachař, Fila, Baburins, Škarýd, Shumilov

    Rozhodčí: Obadal - Švarc, Velinský
    bahis siteleri