Wolverhampton – Swansea 2:2 (kon.) | Aston Villa – West Brom 1:2 (kon.) | Newcastle – Wigan 1:0 (kon.)
Bolton – Sunderland 0:2 (kon.) | Liverpool – Norwich 1:1 (kon.)
konec
Liverpool FC
1:1 (1:0)
Norwich City
Sobota 22.10.2011, 18:30 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Gerrard našel centrem hlavu Suaréze. Jeho hlavičku odvrátil výtečným zákrokem brankář Ruddy. Domácí budou ještě kopat roh!
     
    90+3
    Po střele, která vypadla Ruddymu z náručí a brankář měl jediné štěstí, že jeho kolega byl u míče první, přišlo střídání hostí.
     
    90+1
    King Kenny dovršuje svá zvláštní střídání pro tento den. Defenzivní Agger nahradil ofenzivního Kuyta. Za takového stavu v domácím zápase a s takovým soupeřem celkem zvláštní rozhodnutí.
     
    80
    Další poměrně zvláštní střídání. Ze hry odchází nejaktivnější a nejvýraznější hráč Reds. Downing přepouští své místo Andy Carrollovi.
     
    69
    Možná trochu překvapení. Hřiště opouští jediný střelec domácích a dnes velmi aktivní Bellamy a jeho místo zaujme záložník Henderson.
     
    60
    Norwich právě vstřelil branku!
    A je to tady. Už jsem o tom mluvil a vše se stalo skutečností. Střídání se vyplatilo. Špatná rozehrávka skončila brejkem Norwiche. Pilkington centroval do vápna, kde hlavičkoval GRANT HOLT a jeho hlavička rozvlnila síť liverpoolské branky. Domácí brankář si může sypat popel na hlavu. Do souboje šel naprosto laxním způsobem.
     
    56
    A máme tu první střídaní. Ze hřiště odchází hostující Bennett, který se dnes několikrát pokoušel ohrozit z dálky Reinu, ale ani jednou neuspěl. Nahradí ho Holt.
     
    50
    Po opatrné části hry, kdy oba týmy nic velkého nevymysleli přišel faul na Gerrarda na půli hřiště. Rychlý centr zpracoval Suaréz, prodral se do vápna a tváří v tvář Ruddymu zakončoval na dlouhou nohu z hranice pokutového kopu do pravé tyče!
     
    45+1
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Tak Liverpool to přeci jen stihl, ale pro Norwich je to trochu kruté. Dlouhý centr Enriqueho Suaréz v souboji nezpracoval, ale u míče byl první CRAIG BELLAMY, povytáhl si míč do středu a pravačkou vystřelil na branku. Ruddy stihl pouze nohou změnit směr letu míče, který stejně zapadl k zadní tyči.
     
    34
    Downing dostal na rohu velkého vápna míč a zezadu ho nevybíravě skolil k zemi Tierney. Vysloužil si za to první žlutou kartu utkání.
     
    11
    Útočná akce po levé straně z dílny domácího týmu skončila přihrávkou do vápna na osamoceného Suaréze, ale ten trefil pouze zadní tyč Ruddovy branky! Následná dorážka Bellamyho mířila mimo.
     
    2
    Roh Adama poslal na branku Škrťel, ale trefil pouze břevno Ruddyho branky!

    Daniel Ryl

    Branky: 45+1. Bellamy - 60. Holt

    Karty:   34. Tierney (NRW)


    Liverpool FC: Reina - José Enrique, Škrťel, Carragher, Johnson - Bellamy, Adam, Gerrard, Kuyt, Downing - Suaréz.

    Norwich City: Ruddy - Tierney, Martin, Barnett, Naughton - Pilkington, Johnson, Fox, Bennett - Hoolahan - Morison.

    Rozhodčí: Peter Walton
    bahis siteleri