Poprad – Košice 0:3 (kon.) | Žilina – Banská Bystrica 1:1 (po s.n.) | HC Slovan – Martin 4:1 (kon.)
Zvolen – Skalica 3:1 (kon.) | Nitra – Trenčín 4:3 (po pr.)
konec
HK Poprad
0:3 (0:0, 0:3, 0:0)
HC Košice
sk Neděle 23.10.2011, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    37:50
    Kmiť sa preťahoval popred Hylákovo bránkovisko, pred zakončením ho zahákoval Gron a zákrok si pôjde odpykať na trestnú lavicu.
     
    37:25
    Košice dali gól!
    Hosťujúci obranca Marek Biro dvíhal ruky už pri svojom nahodení, trafil však len spoluhráča MARCELA HAŠČÁKA, ktorý však mal pred sebou už iba prázdnu bránku a puk v páde zasunul za bránkovú čiaru. Asistencie: Marek Biro, Michal Šeda.
     
    32:46
    Košice dali gól!
    Nedáš - dostaneš, do podobnej akcie sa dostali hostia, ERIK PIATAK mal však na výber dvoch spoluhráčov, rozhodol sa pre strelu a Marcel Melicherčík nestihol lapačku posunúť viac na ľavú stranu. Asistencia: Dušan Pašek.
     
    31:50
    Kmiť s Vaicom proti jednému, prvý menovaný skúsil neprekvapivú strelu, Hylákova vyrážačka už na puk čakala.
     
    30:43
    Bomba od útočnej modrej na Melicherčíka, ten mal veľké šťastie, že ho strela trafila do masky a neletela tam, kde domáci brankár nič nemal.
     
    25:26
    Kmiťova akcia končí pukom pod Hylákovou lapačkou, Kmiť sa ešte snažil doraziť vlastný puk, za čo ho sekaním trestá Šeda a na trestnú lavicu putujú hráči spolu, popradský útočník totiž oplácal - hrubosť.
     
    23:55
    Kuľhov švih v Hylákovej lapačke! Prvý pokus od modrej čiary sa nedostal cez klbko hráčov a odrazil sa priamo na hokejku voľného Martina Kuľhu, ten puk dlhým ťahom švihol k pravej tyčke bránky hostí a Hylák vytiahol efektný semafor.
     
    22:13
    Košice dali gól!
    Ján Homer skúsil puk znovu nahodiť, tentoraz sa pred Marcela Melicherčíka dobre postavil Miroslav Zálešák a domáci brankár tak nevidel teč PETRA BARTOŠA, kapitán hostí zmenil trasu puku a ten prešiel popradskému brankárovi popod ruky. Asistencia: Ján Homer.
     
    21:50
    Homérov puk od modrej fantasticky tečoval Dravecký a len-len, že neskončil za chrbtom presúvajúceho sa Melicherčíka.
     
    21:17
    Brejčák si sám prekvapený trasou puku odchádza odpykať dvojminútový trest za absolútne zbytočné vyhodenie puku z obranného pásma.
     
    16:56
    Gellerstedt dosť neférovo zrazený na zem v útočnom pásme v nebezpečnej oblasti pri mantineli, keďže si popradský útočník spadnutú prilbu iba nasadil na hlavu, hlavný rozhodca ho posiela na dve minúty za nedovolenú výstroj.
     
    11:31
    Potlesk pre Kramára, Jenčíkovi s prehľadom vypichol puk, trochu už ale chýbal pri následnej prihrávke pred bránku a ďalšej Jenčíkovej akcii, tentoraz už i zakončenej strelou - Melicherčík stihol vykryť priestor pri svojej ľavej žŕdke.
     
    5:30
    Hylák nevie kam skôr skočiť, puk ako v ohni poskakuje v okolí bránkoviska a mení smer podľa aktuálnych šťuchancoch hráčov.
     
    4:04
    Hra sa po vylúčení Zálešáka (hákovanie) presunie do útočného pásma domácich, hosťujúci útočník sa sťažuje zbytočne.
     
    0:50
    Dve strely obrancov, Novotný sa najprv zbavil puku príklepom zo stredného pásma, v protiútoku nabil Zálešák do druhej vlny Tabačekovi, ten bez prípravy ohrozil Melicherčíka z ľavej strany a domáci brankár chvíľu zaváhal, či puk medzi betónmi drží.

    Marián Handzuš

    Branky a nahrávky: 23. Bartoš (Homer), 33. Piatak (Pašek), 38. Haščák (Biro, Šeda)


    HK Poprad: Melicherčík (Fedor) - Novotný, Suchý, Fabian, D. Brejčák, Šterbák, Hellström, Kramár, Malina - Vandas, Škovira, Kuľha - Kroták, Kmiť, Vaic - Svitana, Kraft, Rapáč - Paločko, Gellerstedt, Takáč. Tréner - Svozil Ladislav, asistent - Spišák Róbert.
    HC Košice: Hylák (Halász) - Homér, Tabaček, Novák, Gajdoš, Šeda, Biro, Baláž, Slimák - Bartoš, Zálešák, Dravecký - Haščák, Piatak, Pašek - Chovan, Vorel, Fabuš - Jenčík, Gron, Miklík. Tréner - Stavjaňa Antonín, asistent - Zubek Pavol.

    Diváci: 4052
    bahis siteleri