Havlíčkův Brod – Třebíč 1:2 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 7:1 (kon.) | Pardubice – Hr. Králové 6:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Neděle 23.10.2011, 11:15ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    50:28
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!


    Hort nejprve uháněl sám na Vaněčka, jenž jeho pokus mezi nohy vyrazil a puk vybojoval na zadním mantinelu Maštera, jenž jej poslal před bránu, kde zvedl puk pod víko TOMÁŠ MLYNÁŘ! Asistence: Maštera
     
    35:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!


    A v Kotlině je vyrovnáno! Klofáč opět vypálil od modré, ale puk se odrazil od zadního mantinelu, kde jej sebral Kolouch a naservíroval na volného MARTINA OSMÍKA, jenž puk uklidil do sítě! Asistence: Daniel Kolouch.
     
    19:43
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!


    Hosté vyhráli vhazování, Bartůněk se protáhl mezi dvěma obránci a podél brankové čáry poslal puk na brankovišti stojícímu Všetečkovi, jenž puk poslal za záda bezmocně se natahujícího Vaněčka.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 36. Osmík (Kolouch) - 20. Všetečka (Bartůněk), 51. Mlynář (Maštera)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Brož) - Polák, Vala, Nguyen, Osmík "C", Málek, Jelínek, Klofáč, Vacek, Bláha "A", Jojda, Mendl, Krajcigr "A", Suchý, Lacina, Kraučuk, Semrád, Kolouch, Přibyl, Cejpek, Nováček.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Svoboda) - Trnka, Matov, Všetečka, Sysel "A", Veškrna, Šimka, Hodek, Hort, Kajnar, Caha, Bartůněk, Pokorný, Ferda, Mlynář, Maštera, Urban, Oburka "C", Mejzlík.

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík - Ondřej Polák, Arnošt Ryšavý
    bahis siteleri