Havlíčkův Brod – Ústí n/L 1:4 (kon.) | Benátky n/J – Most 3:2 (kon.) | Třebíč – Olomouc 1:2 (po s.n.)
Šumperk – Chomutov 2:3 (po pr.) | Písek – Hr. Králové 0:2 (kon.) | Litoměřice – Beroun 2:3 (po pr.)
Kadaň – Jihlava 3:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pondělí 24.10.2011, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:09
    Lvi právě vstřelili branku!

    A tak se také stává! Puk se po sérii přihrávek v útočném pásmu dostal až na hůl ROBINA KOVÁŘE, jehož pohotová střela zapadla k tyči přesouvajícího se havlíčkobrodského gólmana. Asistence: Pajič, Klobouček.
     
    51:22
    Lvi právě vstřelili branku!

    Hosté jdou znovu do dvoubrankového trháku. Jiří Zeman od modré přihrál JAROSLAVU ROUBÍKOVI před branku, který byl až trestuhodně nepokrytý. A to se ukázalo jako velká chyba, protože sám před domácím brankářem zavěsil zápěstí střelou pod vyrážečku do sítě. Asistence: Zeman.
     
    37:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Jako by mě slyšel VÁCLAV MEIDL, který se probil přes tři hráče a sám před Francouzem volil střelu nad lapačku. Konečně to vyšlo, jednou byl ústecký gólman pomalejší a ani hbitá rukavice mu nepomohla. Asistence: Šenkeřík, Morava.
     
    20:33
    Lvi právě vstřelili branku!

    A hosté jdou rychle do dvoubrankového vedení! Jan Alinč si zkušeně v mezikruží potáhl puk, našel si nejvhodnější příležitost ke střele a bez ostychů vypálil. Laitinen sice puk vyrazil, ale jen k ZBYŇKU HAMPLOVI, který zavezl puk do téměř odkryté branky. Asistence: Alinč, Kovář
     
    6:58
    Lvi právě vstřelili branku!

    Miroslav Třetina vyvezl puk podél pravého mantinelu až do útočného pásma. Přihrál před branku, kde se podařilo jen tak lehce tečoval DANIELU BOHÁČOVI, stačilo to však na to, aby puk skončil v síti. Asistence: Třetina, Pajič.
    Marken.cz

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 38. Meidl (Šenkeřík, Morava) - 7. Daniel Boháč (Třetina, Pajič), 21. Hampl (Alinč, Kovář), 52. Roubík (Zeman), 55. Kovář (Pajič, Kloubouček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Laitinen (Neruda) - Šenkeřík, Morava "C", Ostrčil, Sova, Protivný, Poskočil, Pavlík "A", Koma - Zábranský, Polodna, Švaňhal, Jonáš, Semorád, Němec "A", Meidl, Rytnauer, Štěpánek, Stehlík, Musil, Kostourek.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Francouz (Petrásek) - Pavlík, Poživil, Dom. Boháč, Klobouček "C", Gureň "A", Vobořil - Pazourek, Handlovský, Kovář, Hampl, Zeman, Dan. Boháč, Nahodil, Rod, Alinč, Roubík "A", Šagát, Pajič, Třetina, Ludvík.

    Rozhodčí: Jan Schmejkal - Přemysl Skopal, Tomáš Klein

    Diváci: 1084
    bahis siteleri