Vsetín – Olomouc 9:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Hr. Králové – Písek 3:6 (kon.)
Třinec – Zlín 9:5 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 2:5 (kon.) | PZ Kladno – Slavia 4:5 (kon.)
Plzeň – Chomutov 3:2 (kon.) | Havířov – Vítkovice 2:4 (kon.) | Liberec – Motor ČB 4:5 (kon.)
Kometa Brno – Jihlava 3:4 (po s.n.) | K. Vary – Kladno 4:2 (kon.) | Pardubice – Letňany 2:3 (po pr.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:6 (2:2, 0:3, 1:1)
IHC Králové Písek
Sobota 29.10.2011, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Z důležité výhry se radují starší dorostenci Písku. Otočili dnešní zápas z nepříznivého stavu 0:2 na konečných 6:3 a svému soupeři se tak v tabulce vzdalují na rozdíl šesti bodů. Ode mě je to z ledové plecharény v Hradci vše, užijte si zbytek dne. (14:14:46)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Matěj Suk procedil puk skrz Havelkovu výstroj do tyče.
     
    59:52
    Radek Pilař při svém útoku podklouznul, o což se dle rozhodčího zasloužil David Bernad, který se tak ještě podívá na trestnou.
     
    59:14
    Oba týmy dohrávají zápas v plném nasazení.
     
    58:03
    Písek právě vstřelil branku!
    Ale hosté ji zase rychle uháší a definitivně rozhodují o svém vítězství. Kombinaci elitního útoku Písku zakončila přihrávka na KEVINA REINIŠE, jenž střelou k tyčce přidává šestý gól svého týmu - 3:6. Asistence: Dominik Vlk, Miroslav Indrák.
     
    57:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krátce po návratu vyloučeného hráče rozhodčí signalizoval další trest pro Písek a domácí se právě v této výhodě prosazují. Vlastimil Dostálek vybojoval puk u levého mantinelu a poslal ho na druhou stranu brankoviště nehlídanému DANIELU KLEMENCOVI, který ještě vykřesává jiskřičku naděje pro Hradec - 3:5. Asistence: Vlastimil Dostálek.
     
    57:09
    Dvě rány Michala Štědrého vyráží Havelka betonem.
     
    56:06
    Jenže oslabení je parketou pro Indráka s Cibochem, které musel vychytat až Vlastimil Hak.
     
    55:28
    Hostující lavičce se to sice vůbec nelíbí, ale přesto ji rozhodčí trestá za příliš mnoho hráčů na ledě. Poslední šance pro Hradec ještě alespoň teoreticky zasáhnout do boje o body.
     
    54:02
    Ještě pohlednější akci předvedl hradecký Vlastimil Dostálek, který se kolem píseckého beka dostal až k Havelkovi. Jenže pak už to měl na dlouhou hůl a nezakončil.
     
    52:55
    Dobrou příleitost si na druhé straně vypracoval Miroslav Indrák. Od hrazení si vybruslil až před Vlastimila Haka, kterého pak ale zblízka nedokázal překonat.
     
    51:50
    Lukáš Nedvídek tečoval před Havelkou, následně zajel do rohu a vrátil se do mezikruží. Tam ho ale protihráči o puk obrali.
     
    50:47
    Hradečtí mladíci teď nemohou nic vymyslet a soupeř je drží na jejich polovině. Čas jim ubíhá pekelně rychle.
     
    49:49
    Hradecký obránce Dominik Rejl na poslední chvíli vypíchnul kotouč jednomu ze soupeřů, který se už chystal dorážet do prázdné brány.
     
    48:54
    Střela Davida Cibocha znamenala snad první pokus hostů o ohrožení hradecké klece v tomto dějství.
     
    47:54
    Radek Pilař posunul kotouč na modrou čáru Danielu Součkovi, jehož dělovka vyprášila Havelkovu výstroj. Kotouče teď hostujícímu brankáři vůbec nevypadávají.
     
    45:49
    Hradecký brankář stále čeká na svůj první zákrok v této třetině, zato Martin Havelka teď musel zastavit Půlpánův pokus.
     
    45:00
    Lukáš Volf přetlačil v souboji o puk Michala Štědrého, ale pozorný Hak proti němu povyjel a kotouč odpálil do středního pásma.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 3. Kastner (Nedvídek), 7. Brida (Suchan), 58. Klemenc (Dostálek) - 11. Vlk (Bernad), 13. Reiniš (Vlk), 28. Ciboch (Schwamberger), 32. Bernad (Reiniš), 35. Indrák (Vlk), 59. Reiniš (Vlk, Indrák)


    Královští lvi Hradec Králové: Hak (Hejda) - Skála, Suk, Matějček, Konečný, Rejl, Štědrý, Souček - Pilař, Půlpán, Jebavý, Suchan, Dostálek, Kastner, Procházka, Šeps, Brida, Bartoň "C", Nedvídek, Klemenc. Trenér: Pavel Táborský.
    IHC Králové Písek: Havelka (Škuta) - Švanda, Banci, Žáček, Hřebíček, Bernad, Hanus, Janásek "C" - J. Březina, Schwamberger, Indrák, Ciboch, Vlk, Dudák, P. Březina, Reiniš, Volf, Novotný. Trenér: Roman Heindl.

    Rozhodčí: Kukeně - Barek, Huryta.
    bahis siteleri