Olomouc – Vítkovice 4:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Letňany 3:6 (kon.) | Hr. Králové – Jihlava 2:3 (kon.)
Vsetín – Přerov 12:1 (kon.) | Havířov – Warriors Brno 4:1 (kon.) | Chomutov – Sparta 3:6 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:6 (0:2, 1:1, 2:3)
HC Letci Letňany
Neděle 30.10.2011, 10:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Letňany potvrzují pověst papírového favorita a vítězí v kotlině 6:3. Děkuji vám za pozornost, z Havlíčkova Brodu se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek dne. (12:02:21)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Osmík (HBR) je potrestán osobním trestem na 10 minut za nesportovní chování stejně jako Nováček (HBR), jenž ale dostal trest do konce zápasu.
     
    59:51
    Letňany právě vstřelily branku!

    Definitivní pojistku a konečnou podobu výsledku určil svou trefou do opuštěné brány ze středního pásma OLEKSANDR POLJANYČKA, který se ujal puku po špatné přihrávce Rebelů! Bez asistence.
     
    59:32
    Rebelové se odhodlali k závěrečná power-play.
     
    59:32
    Havlíčkův Brod si ještě bere oddechový čas.
     
    59:32
    Na trestnou lavici usedá Karabáček (LET) za podražení.
     
    58:52
    Letňany drží puk na svých holích a daleko od svého gólmana Jandery. ba naopak, ve střehu musí být obrana Rebelů v čele s brankářem Brožem.
     
    58:00
    Hraje se stále ve vysokém tempu, Rebelové se snaží ze všech sil vyrovnat. Hosté se prezentují trpělivou hrou, soustředí se hlavně na obranu. Neopomíjejí však ani útočení, vyčkávají na rychlé brejky.
     
    57:00
    Další slibná šance na havlíčkobrodské straně. Nejdříve pálil Polák, který zblízka jen vyprášil betony gólmana Jandery. Jeho spoluhráč Málek se k dorážce jen o kousek nedostal!
     
    55:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je blesková odpověď, rebelové ještě zdaleka neskládají zbraně! Z levé strany vyslal ostrou ránu TOMÁŠ NGUYEN, a i když gólman Jandera chytil puk do své výstroje, neudržel jej a kus černé gumy doklouzal za jeho záda! Asistence Lukáš Bláha.
     
    55:22
    Letňany právě vstřelily branku!

    Brodské šance na vyrovnání teď vzaly z velké části za své! Po nahrávce Oleksandra Poljanyčky pálil úplně sám zblízka v mírném úhlu na pravé straně VOJTĚCH KULDA a prostřelil gólmana Brože! Asistence: Oleksandr Poljanyčka.
     
    54:20
    Gólman Jandera si te´d musel připadat tak trochu jako na střelnici. Mladí Rebelové jej zasypali střelami ze všech možných pozic. Bohužel pro brodské barvy jim scházela větší přesnost.
     
    53:37
    Bláha si vybruslil z prostoru za brankou a z velkého úhlu zkusil z otočky zaskočit gólmana Janderu, jenž strážil u bližší tyčky. Bez úspěchu.
     
    53:20
    Havlíčkův Brod se dostal do přečíslení 3 na 2, při němž napřáhl na vrcholu kruhů Polák- Mířil k pravé Janderově tyčce, jenže trefil jen nastavené betony. Hosty následně zastavil offside. Při přerušení hry si berou Letci oddechový čas.
     
    52:15
    Kolouch pálil v další dobré příležitosti, jenže v předbrankovém prostoru nevyzrál na velmi dobře postaveného gólmana Janderu. hrát mohou hosté.
     
    51:59
    Hraje se ve vysokém tempu, hra se nám přelévá ze strany na stranu. oba celky hrají s velkou chutí a snaží se o ofenzivní hokej, který je atraktivní a nabízí spoustu šancí.
     
    51:10
    Na druhé straně o sobě dal znovu vědět útočník Karabáček, kterého je plné hřiště. Nejdříve trefil z mezikruží Brožovy betony a záhy dorážel ze stejné pozice těsně vedle tyčky!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 24. Osmík (Bláha), 44. Klofáč (Bláha, Nováček), 56. Nguyen (Bláha) - 7. Starosta, 17. Poljanyčka (Honetschläger), 28. Karabáček (Zeliska, Čapek), 41. Karabáček (Kučera, Hájek), 56. Kulda (Poljanyčka), 60. Poljanyčka


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (Vaněček) - Klofáč, Bláha (A), Mendl, Krajcigr (A), Suchý, Lacina - Polák, L. Vala, Nguyen, Osmík (C), Málek, Jojda, Kraučuk, Semrád, Přibyl, Kolouch, Cejpek, Nováček.
    HC Letci Letňany: Jandera (Kosina) - Starosta, Zeliska, Vyšín, Staněk, Kučera, Hájek - Honetschläger, Poljanyčka, Karabáček, Čapekv(C), Kvaček, Picálek, Polák, Kulda, Dyrynk.
    bahis siteleri