Zenit – Šachtar 1:0 (kon.) | BATE – AC Milán 1:1 (kon.) | Valencia – Leverkusen 3:1 (kon.)
Genk – Chelsea 1:1 (kon.) | Arsenal – Marseille 0:0 (kon.) | Dortmund – Olympiakos 1:0 (kon.)
APOEL – Porto 2:1 (kon.) | Plzeň – Barcelona 0:4 (kon.)
konec
BATE Borisov
1:1 (0:1)
AC Milán
Úterý 01.11.2011, 18:00 • Dinamo Stadion • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Borisov podnikl rychlý protiútok a na jeho konci byl Skavysh. Pokusil se o střelu doprostřed branky a Abbiati měl s míčem problémy. Nakonec ho vyrazil před sebe, kde stál jeden z obránců.
     
    85
    Kontsevoi je střídán Gordeychukem.
     
    84
    Ambrosini dostal za faul žlutou kartu a Borisov má dobrou standardní situaci...
     
    82
    Ganz nahradil v hostujícím dresu Robinha.
     
    78
    Tak teď bych chtěl vidět záznam! Boateng dostal krásný centr za obranu, který si dokázal zpracovat a vypálil. Gólman Gutor míč vyrazil a Boateng se dostal k dorážce. Míč odvrátil na rohový kop Simič ale vypadalo to, že si pomohl rukou! Hlavní sudí penaltu neodpískal. Věřme rozhodčímu za brankou, který byl blízko a posoudil situaci jako rohovou a ne penaltovou.
     
    77
    Pavlov nahradil v domácím dresu Bagu.
     
    71
    Olekhnovich zastavil útok Milána nedovoleně a dostal žlutou kartu. Ta přišla ale za zakopnutí míče po odpískání.
     
    70
    Aquilani přenechal své místo v sestavě Seedorfovi, který by měl přinést do hry velké zkušenosti. Seedorf ihned po příchodu na hřiště přeorganizoval taktiku Milána.
     
    67
    Hlavní sudí dovolil střídat. Odešel Nesta a nahradil ho Bonera. Nesta má asi zdravotní problémy.
     
    64
    Likhtarovich přenechal své místo Olekhnovichi.
     
    60
    Další šance Milána a opět v tom má prsty Ibrahimovič! Z podobné pozice, jako před chvílí, napálil balon do gólmana!
     
    55
    BATE Borisov právě vstřelil branku!
    RENAN BRESSAN poslal z penaltového puntíku míč přesně k pravé tyči a vyrovnává na 1:1! Brankář Abbiati sice vystihl směr střely a neměl daleko k míči, prudkou ránu ale vyrazit nedokázal!
     
    54
    Abate fauloval ve vápně Kontsevoye! Míč si postavil Renan Bressan!
     
    54
    Pozor je tu penalta pro domácí Borisov!
     
    53
    Až nyní se mohli domácí hráči radovat. Po odražené přihrávce se zhruba z dvaceti metrů opřel do míče Baga. Balon rychle plachtil a Abbiati se natahoval. Nakonec hostující gólman zasahovat nemusel. Míč končí vedle tyče!
     
    51
    Přišlo a byla to pěkná střela od Robinha. Ten se dostal ve vápně ke střele z levé strany a prověřil brankáře Gutora, který střelu zlikvidoval.
     
    48
    Borisov mohl vyrovnat! Ve vápně se kolem obránce obtočil Baga a nebezpečně vystřelil. Gólman Abbiati byl připraven a rychlým pádem míč chytil!
     
    47
    Osa Robinho - Boateng vedla k centru na zadní tyč, kde stál Ibrahimovič a dostal se k hlavičce. Tu poslal podél čáry od branky.
     
    40
    Opět jsme viděli další velké šance! Na druhé straně se po kombinaci s Boatengem hnal od poloviny hřiště sám na brankáře Robinho a měl zvýšit na 0:2. Místo toho se nechal doběhnout obráncem a musel udělat brankáři kličku. Ta sice byla úspěšná ale než mohl vystřelit, tak se dostal do úhlu a poté trefil jen levou tyč! Od ní se míč odrazil do zámezí.
     
    39
    ... první centr hosté v pohodě odvrátili a vypadalo to, že žádná větší akce z toho nebude. Balon se ale do vápna vrátil a z dobré pozice střílel Radkov nad břevno!
     
    23
    Pozor! Mohlo být vyrovnáno! Po centru z pravé strany se dostal k hlavičce Skavysh a pořádně protáhl gólmana Abbiatiho, který zachránil Milán. Je z toho rohový kop...
     
    22
    AC Milán právě vstřelil branku!
    IBRAHIMOVIČ potvrzuje moje předešlá slova a posílá hosty do vedení! Je to jeho 5. gól ve 3. utkání. Ibrahimovič si vlastně gólovou situaci sám připravil. Nejprve přetačil obránce a vybojoval míč pro Robinha.Ten utekl po lajně a vrátil Ibrahimoviči balon. Autor gólu stál sám před brankářem a v pohodě poslal míč k pravé tyči. Gutor byl bez šance.
     
    20
    ... Ibrahimovič zatočil míč kolem zdi do branky a Gutor musel rychle na zem. Balon stačil vyboxovat a podržel tak svůj tým.
     
    19
    Ibrahimovič se z velké dálky opřel do míče a naštěstí pro BATE balon letěl jen doprostřed branky. Gutor balon vyrazil před sebe a Milán pokračoval v akci. Nakonec byl faulován Nocerino a Milán má tak výbornou standardní situaci...
     
    17
    Tak to byla velká tutovka! Aquilani se dostal po odraženém míči ke střele a snad z malého vápna poslal balon asi deset metrů vedle tyče!
     
    7
    První šance utkání! Ibrahimovič si narazil balon se spoluhráčem a poté z hranice vápna vystřelil. Brankář Gutor jeho pokus vyrazil nad břevno a je z toho rohový kop...

    Michal Heřman

    Branky: 55. Renan Bressan - 22. Ibrahimovič

    Karty:   71. Olekhnovich (BAT), 84. Ambrosini (BAT)


    BATE Borisov: Gutor - Yurevich, Radkov, Bordachev, Simič - Likhtarovich (K) (64. Olekhnovich), Kontsevoi (85. Gordeychuk), A. Volodko, Renan Bressan, Baga (77. Pavlov) - Skavysh.
    AC Milán: Abbiati - Taiwo, Nesta (67. Bonera), Abate, Thiago Silva - Aquilani (70. Seedorf), Nocerino, Ambrosini (K), Boateng - Ibrahimovič, Robinho (82. Ganz).

    Rozhodčí: Rasmussen - Sönderby, Nörrestrand - Kehlet, Hansen (všichni Dánsko)

    Diváci: 40 000
    bahis siteleri