Bosna – Portugalsko 0:0 (kon.) | Turecko – Chorvatsko 0:3 (kon.) | Česko – Černá Hora 2:0 (kon.)
Estonsko – Irsko 0:4 (kon.)
konec
Estonsko
0:4 (0:1)
Irsko
Pátek 11.11.2011, 20:45 • A. Le Coq Arena, Tallinn (EST) • Kvalifikace ME
Předzápasové kurzy
     
    88
    Irsko právě vstřelilo branku!
    Znovu KEANE, 4:0! Robbie Keane proměnil penaltu a vstřelil svůj 53. reprezentační gól.
     
    87
    Pareiko dostal ještě kartu za řeči.
     
    87
    Irsko bude zahrávat penaltu! Purje fauloval v šestnáctce Hunta.
     
    83
    Poslední změna na straně Irska. Cox vystřídal Walterse.
     
    78
    Fahey nahradil Whelana.
     
    76
    Rozhodčí Kassai si zavolal k sobě Piiroju. Udělil mu druhou žlutou kartu a následně červenou. Estonsko dohrává o devíti!
     
    73
    Hunt nahradil Duffa.
     
    71
    Irsko právě vstřelilo branku!
    ROBBIE KEANE 3:0! Andrews vyslal z volného přímého kopu na Pareika velmi tvrdou střelu, kterou vyrazil opět pouze před sebe. K míči se dostal Keane, který uklidil míč s klidem do odkryté brány.
     
    70
    Piiroja složil k zemi Andrewsa a dostal žlutou kartu.
     
    69
    Poslední střídání Estonska. Purja nahradil Kinkva
     
    67
    Irsko právě vstřelilo branku!
    WALTERS zvýšil na 2:0! McGeady pálil přesně k levé tyči. Pareiko ale předvedl skvělý zákrok a střelu vyrazil. K odraženému míči se dostal Keane, který poslal krásný oblouček na zadní tyč, kde uklidil míč do sítě hlavou Walters.
     
    60
    Lindpere nahradl Vunka.
     
    55
    Voskoboinikov nahradil Ahjuperu.
     
    55
    Vassiljev vyslal na bránu z volného přímého kopu velmi nebezpečnou přízemní střelu, která skončila těsně vedle levé tyče.
     
    49
    Ward si skvěle naběhl do šestnáctky, kam dostal přihrávku, a následně poslal míč na Keane, jehož střela z přibližně penaltového bodu byla zbklována. K dorážce se dostal McGeady, s jeho přízemní střelou si ale Pareiko poradil.
     
    41
    Ahjupera vyskočil do vzduchu a doslova skopl k zemi svého protihráče, který to schytal do ramene. Ahujepa dostal za vysokou nohu po zásluze žlutou kartu.
     
    34
    Stepanov poslal k zemi Keana, za což viděl druhou žlutou, následně červenou kartu a musel předčasně odejít do sprch.
     
    33
    Andrews založil útok Irska a poslal míč na Walterse, který z úhlu velmi nebezpečně vypálil. Jeho střela skončila těsně nad břevnem!
     
    22
    Vassiljev natáhl k táhle střele z přibližně 30 metrů, která skončila těsně vedle levé šibenice. Given se po nádherné střele natahoval marně.
     
    18
    Irsko mělo výhodu standardní situace, po níž následoval zmatek v obraně Estonska a k míči se dostal z ničeho nic Walters. Jeho pohotová střela však skončila nad.
     
    17
    Stepanov fauloval unikajícího McGeadyho a stal se prvním potrestaným hráčem dnešního zápasu.
     
    14
    Estonsko mohlo ihned po inkasovaném gólu odpovědět! Kruglov poslal před Givena nebezpečný přízemní centr, který usměrnil na bránu Ahjupera. Given si ale s jeho pokusem poradil.
     
    13
    Irsko právě vstřelilo branku!
    ANDREWS poslal Irsko do vedení! McGeady poslal do šestnáctky Estonska nádherný lehký lob, který uklidil do sítě přesnou hlavičkou Andrews, který vstřelil svůj první gól v dresu Irska.
     
    10
    Vassiljev skvěle roztáhl hru na Kruglova, který mu poté míč vrátil a první jmenovaný zakončil akci střelou z první. Vassiljevova střela byla ještě tečována a skončila těsně nad břevnem.

    Tomáš Reiner

    Branky: 13. Andrews, 67. Walters , 71. Keane, 88. Keane (pen.)

    Karty:   17. Stepanov (EST), 41. Ahjupera (EST), 70. Piiroja (EST), 87. Pareiko (EST)   34. Stepanov (EST), 76. Piiroja (EST)


    Estonsko: Pareiko, Jaager, Stepanov, Piiroja, Klavan, Dmitrijev, Vassiljev, Vunk (60.), Kruglov, Kink (69.), Ahjupera (55.). Střídající hráči: Londak, Rahn, Voskoboinikov (55.), Lindpere (60.), Purje (69.), Saag, Teniste
    Irsko: Given, Kelly, St, Ledger, Dunne, Ward, Duff (73.), Whelan (78.), Andrews, McGeady, Keane, Walters (83.). Střídající hráči: Westwood, Hunt (73.), Keogh, Cox (83.), Fahey (78.), McShane, O'Dea

    Rozhodčí: Viktor Kassai (Maďarsko)
    bahis siteleri