Švédsko – Rusko 1:4 (kon.) | Finsko – Česko 4:0 (kon.)
konec
Finsko
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Česko
Sobota 12.11.2011, 16:00Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Čáslava ztratil kotouč v předbrankovém prostoru, pátý gól mohl přidat Jesse Joensuu, jenže ho skvěle vychytal Jakub Štěpánek!
     
    53:10
    A uvidíme další finskou přesilovku. Za nedovolené bránění je na lavici hanby odkázán Martin Ševc (CZE).
     
    52:50
    Obrovská šance pro Zdeňka Irgla, který šel sám na Hovinena! Finský brankář ho však výstavně vychytal!
     
    51:57
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finská přesilová hra nebyla příliš účinná do té doby, než se na led dostala dnes již několikrát zmiňovaná první trojka Finů! Další z hokejových šperků vytáhl Granlund, který poslal svoji typickou křižnu přihrávku na JANNEHO NISKALU, který bez problému překonal přesouvajícího se Štěpánka - 4:0! Asistence: Mikael Granlund a Janne Pesonen.
     
    50:08
    Uvidíme finskou početní výhodu. Lukáš Pech (CZE) je poslán na trestnou lavici za podražení. To není moc štastná premiéra pro karlovarského ostrostřelce.
     
    49:09
    Jesse Joensuu předvedl nádhernou individuální akci, kdy se dostal až před Štěpánka, ale ten mu ve skórováním zabránil levým betonem!
     
    39:06
    Česká hráčská lavice bude potrestána. Naši hráli v šesti a budou za to pykat. Na trestnou lavici je poslán Aleš Kotalík.
     
    38:16
    Ševc nyní vypálil těsně mimo levé tyče Hovinenovy klece!
     
    35:21
    Vatanen se dostal k odraženému puku a napálil ho na branku. Kotouč sviští těsně mimo!
     
    28:06
    Ville Peltonen (FIN) je vyloučen za hákování a Češi budou hrát dnešní první přesilovku.
     
    27:39
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Dnes to je to zápas jediné formace! Immonen - Granlund - Pesonen si již potřetí naprosto rozebrala českou obranu, až se k bekhendovému blafáku dostal JANNE PESONEN a zakončil více než přesně. Štěpánek neměl šanci - 3:0! Asistence: Janne Niskala a Jarkko Immonen.
     
    20:25
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je velká škoda! Finská první lajně podruhé v zápase skóruje, tentokrát s velkým přispění českého obránce Blaťáka, který si srazil kotouč za Štěpánkova záda! Branka je připsána JARKKO IMMONENOVI - 2:0! Asistence: Janne Pesonen.
     
    15:07
    Puistola nahazoval kotouč, Štěpánek o něm nevěděl. K odraženému puku se ještě dostal Pesonen, kterého opět vychytal skvělý brankář Petrohradu! Pesonen v dnešním zápase neproměnil již tři gólové přiležitosti.
     
    12:20
    Další zajímavá situace před Štěpánkovou klecí! Nejblíže k puku měl Pesonen, jeho hůl však na poslední chvíli česká obrana zblokovala!
     
    3:29
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Seveřané se dostávají do vedení. Granludnův pas zpracoval na pravém kruhu volný JARKKO IMONEN, na jehož střelu Štěpánek nestačil. Asistence: Mikael Granlund, Janne Pesonen - 1:0.
    Marken.cz

    Petr Dejnožka

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 4. Immonen (Pesonen, Granlund), 21. Immonen (Pesonen), 28. Pesonen (Niskala, Immonen), 52. Niskala (Granlund, Pesonen)


    Finsko: Hovinen (Rämö) - Niskala, Vatanen, Välivaara, Lajunen, Puistola, Väänänen, Kukkonen "A", Jaakola - Pesonen, Immonen "A", Granlund - Peltonen "C", Kontiola, Aaltonen - Enlund, Wirtanen, Pyörälä - Komarov, Kuparinen, Joensuu - Pihlström.

    Česko: Štěpánek (Kovář) - Ševc, Blaťák, Nakládal, Čáslava "A", Mojžíš, Zíb, Trončinský - Irgl, Nedvěd "C", Průcha - Kotalík, Novotný "A", Hubáček - Petružálek, Koukal, Klepiš - Kvapil, Vampola, Adamský - Orsava, Pech.
    bahis siteleri