Kometa Brno – Slavia 4:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
HC Slavia Praha
Pondělí 14.11.2011, 18:00 • KAJOT Arena - Brno, kapacita 7200 diváků • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Střely na bránu:

    Kometa - 23
    Slavia - 17 (21:49:28)
     
    Kometa si zaslouženě připisuje tři body a Sasu Hovi také čisté konto. Zápas hodně ovlivnila první branka Brna, který hosty zastavila v jejich aktivitě, pak už si domácí zápas hlídali. Dvakrát se dokázali prosadit v přesilové hře.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Růžička se ještě tlačil před bránu, ale už se k ničemu nedostal. Hovi dnešní zápas přečká bez újmy.
     
    59:07
    Tomáš Kůrku obranu Komety pořádně zlobí, teď se prokličkoval až před Hoviho, ale důrazní obránci ho nenechali zakončit.
     
    58:25
    Nepřesná rozehrávka a ke střele se dostal z pravého kruhu Miloslav Čermák. Trefil však pouze hruď Hoviho.
     
    57:37
    Slavia se snaží alespoň o čestný úspěch, ale prostě se jí v útoku nedaří. Kometa navíc che podpořit svého brankáře a dopřát mu čistého konta.
     
    56:23
    Kůrka měl jedinečnou možnost vstřelit branku. U pravé tyče byl úplně sám a před sebou měl prázdnou branku, ale nezakončoval hned a toho stál úspěšnou trefu. Hovi se totiž díky zaváhání stačil přesunout.
     
    55:20
    Slavia se sice usadila v útočném pásmu, ale ne a ne vystřelit. Až teď se to povedlo Kubošovi, Hovi ale stále drží čisté konto. Bylo by to pro něj první čisté konto v sezóně.
     
    54:07
    Jakub Koreis (KOM) na dvě minuty za vražení nahrazení. Přesilovka pro Slavia, hosté už ale mohou pouze korigovat, na nějaký zvrat už není čas.
     
    53:51
    Jozef Balej zažívá povedený návrat zpět na brněnský led. První zápas a hned dva kanadské body za gól a asistenci. Arénou obíhá mexická vlna.
     
    52:49
    Kometa právě vstřelila branku!

    U mantinelu se vytvořila valná hromada, s které puk vyvezl Pospíšil a poté nahrál puk volnému JOZEFU BALEJOVI. Přihrávka nebyla ideální ale Balej je rozený střelec a puk doslova přišpendlil bombou pod břevno. Kometa využívá přesilovku. Asistence: Tomáš Pospíšil, Róbert Petrovický.
     
    52:18
    Kováčik dvakrát naznačil střelu a poté nahrál na pravý kruh Jaroslavu Svobodovi, kterému střela moc nesedla. přesto ji musel Furch vyrazit lapačkou. Poté se ještě dostal ke střele Kováčik, ale Furch byl opět připravený.
     
    51:09
    Ale vylučovat se bude. Dvě minuty si za hráčskou lavici odsedí Lukáš Krenželek (SLA).
     
    51:09
    Slavia nyní hrála prokazatelně v šesti a to dost podstatnou dobu, nikdo z rozhodčích si však celé situace dlouho nevšímal.
     
    50:34
    Švrček vyslal od modré čáry pořádnou jedovku, kterou musel Furch vytěsnit ramenem do ochranné sítě.
     
    50:25
    Dnešnímu utkání přihlíží 7029 diváků.
     
    49:50
    Nyní bude hrát přesilovku zhruba minutu Kometa, která se hned usadila v obranném pásmu Slavie.
     
    49:08
    Týmy hrají v plném počtu a Slavia už moc naděje nemá. Potřebovala by dát rychle branku, ale nato to zatím nevypadá ani náhodou.
    Marken.cz

    Zdeněk Plánka

    Branky a nahrávky: 10. Petrovický (Balej, Pospíšil), 22. Dlouhý (Valach, Malec), 37. Svoboda Jar. (Kováčik, Bičánek), 53. Balej (Pospíšil, Petrovický)


    HC Kometa Brno: Hovi - Žižka, Švrček, Kováčik, Bičánek, Valach, Malec, Kempný - Balej, Petrovický, Pospíšil, Hubáček, Čermák L., Zohorna, Svoboda Jar., Dlouhý, Koreis, Svoboda Jak., Jankovič, Křivohlávek, Němec.
    HC Slavia Praha: Furch - Kadlec, Kolařík, Roth, Krejčík, Kuboš, Šulc, Vašíček - Žejdl, Tomica, Čermák M., Svoboda T., Jelínek, Jaškin, Krenželok, Doležal, Sklenář, Růžička, Kůrka, Hertl.

    Rozhodčí: Müllner, Baluška - Dřinovský, Čech

    Diváci: 7029
    bahis siteleri