Kometa Brno – Slavia 4:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
HC Slavia Praha
Pondělí 14.11.2011, 18:00 • KAJOT Arena - Brno, kapacita 7200 diváků • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:07
    Jakub Koreis (KOM) na dvě minuty za vražení nahrazení. Přesilovka pro Slavia, hosté už ale mohou pouze korigovat, na nějaký zvrat už není čas.
     
    51:09
    Ale vylučovat se bude. Dvě minuty si za hráčskou lavici odsedí Lukáš Krenželek (SLA).
     
    48:48
    Jaroslav Svoboda uháněl v oslabení na bránu, ale faulem ho v zakončení vyrušil Jakub Krejčík (SLA), který dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    47:36
    Ale pozor! Leoš Čermák (KOM) dostává dvě minuty za podražení a Slavia tak bude mít podruhé v zápase možnost hrát přesilovku pět na tři.
     
    40:21
    Kometa dohrávala přesilovku z předchozí třetiny, ta ale rychle končí. Jozef Balej (KOM) si po nějaké době opět užije trestnou lavici v KAJOT Aréně, dostává dvě minuty za podražení. Chvíli se bude hrát čtyři na čtyři, pak začne zkrácená přesilovka hostů.
     
    39:41
    Vylučovat se bude na obou stranách. Jakub Krejčík (SLA) vyloučen za vysokou hůl na dvě plus dvě minuty a Jakub Svoboda (KOM) vyloučen na dvě minuty za sekání. Opět přesilovka pro domácí.
     
    37:14
    Pavel Kolařík (SLA) srazil Němce a odsedí si dvě minuty za nedovolené bránění. Další přesilovka Brna.
     
    36:28
    Marek Tomica (SLA) na dvě minutě za vražení na mantinel. Přesilovka pro Kometu, dnes třetí.
     
    27:01
    Kometa se zatím ubránila a vyhodila. Ale teď přišel smolný puk, nahozený puk do obranného pásma Komety, Tomáš Žižka (KOM) jen sklepl a nakonec dostává dvě minuty za sevření puku rukou. Tak to je trochu podivné. Pět na tři přesilovka pro Slavii.
     
    26:35
    Petr Hubáček (KOM) zatáhl za slavistickou bránou Krejčíka a dostává dvě minuty za hákování. První přesilovka pro Slavii.
     
    18:05
    Vyloučen Pavel Kolařík (SLA) za držení protihráče, druhá přesilovka pro Kometu.
     
    12:38
    Tomáš Svoboda (SLA) vyloučen na dvě minuty za sekání, kterým se provinil v předchozí situaci.
     
    0:03
    A hned brzké vyloučení, to se jen tak nevidí. Kalus (SLA) s Pospíšilem (KOM) se na sebe nenávistně dívali už před vhazováním a ihned po něm se do sebe pustili.
    Marken.cz

    Zdeněk Plánka

    Branky a nahrávky: 10. Petrovický (Balej, Pospíšil), 22. Dlouhý (Valach, Malec), 37. Svoboda Jar. (Kováčik, Bičánek), 53. Balej (Pospíšil, Petrovický)


    HC Kometa Brno: Hovi - Žižka, Švrček, Kováčik, Bičánek, Valach, Malec, Kempný - Balej, Petrovický, Pospíšil, Hubáček, Čermák L., Zohorna, Svoboda Jar., Dlouhý, Koreis, Svoboda Jak., Jankovič, Křivohlávek, Němec.
    HC Slavia Praha: Furch - Kadlec, Kolařík, Roth, Krejčík, Kuboš, Šulc, Vašíček - Žejdl, Tomica, Čermák M., Svoboda T., Jelínek, Jaškin, Krenželok, Doležal, Sklenář, Růžička, Kůrka, Hertl.

    Rozhodčí: Müllner, Baluška - Dřinovský, Čech

    Diváci: 7029
    bahis siteleri