Jihlava – Letňany 3:6 (kon.) | Olomouc – Třinec 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Havlíčkův Brod 4:3 (po s.n.)
Warriors Brno – Vsetín 0:0 (15:00)
po s.n.
HC Kometa Brno
4:3 (1:1, 2:1, 0:1 - 0:0)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Čtvrtek 17.11.2011, 15:00 • KAJOT ARENA • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    65:00
    Kometa právě vstřelila branku!

    Rozhodující nájezd proměnil obránce Komety PATRIK KOCH.
     
    Bekhendová klička Patrika Kocha si našla cestu mezi betony Vaněčka.
     
    64:40
    Oddechový čas pro hosty.
     
    63:34
    Dymáčkovu přízemní střelu z pár metrů vykopl Vaněček reflexivním zákrokem.
     
    58:27
    Boltvan se vrhl mezi dva beky hostí a jeden z nich, Marek Bancíř, jej hákoval. Kometa tak bude hrát na konci utkání přesilovku.
     
    56:27
    Dvořák hledal svým pasem Boltvana, který stál před osamocenou brankou. Na poslední chvíli dokázal přihrávku zblokovat jeden z obránců Rebelu.
     
    54:56
    Boltvan jel sám na Vaněčka. Kličkou do bekhendu si ho položil, ovšem nedokázal prostrčit kotouč mezi betony gólmana v červeném.
     
    48:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Namísto, aby Kometa v přesilovce zvýšila vedení sama inkasuje. Mäki s Kolouchem jeli dva na jednoho a neuspěli. Kotouč však zůstal v brankovišti Ptáčka a tam si jej našel JAN KRAJCIGR, který doslova dotlačil puk do branky. Bez asistence.
     
    48:34
    Rostislav Klofáč hákoval za brankou Havlíčkova Brodu Boltvana a je vyloučen na dvě minuty.
     
    45:06
    Po buly pálil Klofáč, jeho střelu lehce tečoval Nguyen a kotouč skončil až na levé tyči branky Martina Ptáčka.
     
    44:37
    Domácí Radek Koblížek je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    39:29
    Dvořák s Dymáčkem se ocitli sami před brankou Brodu. Prvně jmenovaný nabídl puk domu druhému a Dymáček trestuhodně neproměnil svou šanci, když nedokázal zvednout kotouč přes beton ležícího Vaněčka.
     
    36:35
    Šnajnarova několikrát tečovaná střela skončila na tyčce branky Rebelu, od které se kotouč odrazil někam pod Vaněčkovu výstroj.
     
    34:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se dostávají na dostřel. Kometa dlouho otálela s rozehrávkou a tak se ke kotouči dostal Nguyen. Přihrál jej na levé křídlo LUKÁŠI VALOVI a ten precizní střelou pod břevno dává druhou branku svého týmu. Asistence: Tomáš Nguyen.
     
    34:10
    Dymáček se elegantně proháčkoval před Vaněčka a snažil se umístit puk do pravé šibenice. Trefil však rameno hostujícího gólmana.
     
    29:21
    Gotthard našel krásným křižným pasem osamoceného Krále. Ten však chvíli zpracovával kotouč a Vaněček se proti jeho střele stačil přemístit.
     
    28:11
    Jambor atakoval po přerušení Vaněčka, což se nelíbilo hostujícímu Mendlovi a Jambora atakoval také. Dostává za to dvě minuty za hrubost.
     
    27:35
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brňané jdou do trháku. Domácí využili další přesilovku díky brance ROMANA DYMÁČKA. Ten pálil z pravého kruhu po pasu Jakuba Boltvana a střelou na lapačku nedal Vaněčkovi moc šancí. Asistence: Jakub Boltvan.
     
    26:37
    Mattias Mäki (HBR) - 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    24:43
    Kometa právě vstřelila branku!

    Tlak Komety končí vedoucí brankou. První útok Komety rozjel dlouhou kombinaci, kterou ukončil Dymáčkův pas na osamoceného JAKUBA BOLTVANA, který vymetl pravou šibenici branky Vaněčka. Brněnský kapitán se tak trefil dnes již podruhé. Asistence: Roman Dymáček, Tadeáš Král.
     
    21:42
    Tadeáš Král fauloval pronikajícího Poláka a dostává dvě minuty za napadení.
     
    18:39
    Švejdova rána z prostoru mezi kruhy cinkla o levou tyč a doputovala do rohu kluziště.
     
    16:47
    Po Králově pasu zpoza branky pálil z voleje Richard Garčic. Vaněček ale nadále drží svůj tým ve hře, byť tlak Brna je nyní velký.
     
    10:01
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brňané neprohrávali dlouho. Tomáš Nguyen otálel s rozehrávkou tak dlouho, až ji zachytil domácí kapitán JAKUB BOLTVAN. Udělal několik bruslařských temp směrem do středu hřiště a střelou zápěstím k pravé tyči vyrovnal. Bez asistence.
     
    8:52
    Za napadení je vyloučen hostující Bancíř.
     
    7:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Hosté se překvapivě ujímají vedení. Bancířovu střelu od modré Ptáček pouze vyrazil před sebe. V brankovišti Komety se strhla mlýnice a v ní se nejlépe zorientoval DANIEL KOLOUCH, který propasíroval kotouč za brankovou čáru. Asistence: Marek Bancíř, Tomáš Nguyen.
     
    7:12
    Libor Hájek (KOM) je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    5:09
    Po Balaštíkově pasu zpoza branky Havlíčkova Brodu se ocitl sám před Vaněčkem. Celou situaci však uspěchal a z voleje trefil jen betony gólmana hostí.
     
    0:59
    Král se od levého mantinelu proháčkoval až před Vaněčka. V souboji tváří v tvář však uspěl gólman hostí a bekhendový pokus útočníka Komety zlikvidoval.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 11. Boltvan, 25. Boltvan (Dymáček, Král), 28. Dymáček (Boltvan), 65. Koch - 8. Kolouch (Bancíř, Nguyen), 35. Vala (Nguyen), 49. Krajcigr


    HC Kometa Brno: Ptáček – Koch, Šnajnar, Hájek, Gotthard, Štancl, Švejda, Hladký – Dvořák, Dymáček, Boltvan (C) – Král, Jambor, Garčic – Koblížek, Biolek, Balaštík – Hroudný.
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček – Bancíř, Klofáč, Krajcigr (C), Vacek, Lacina – Kolouch, Polák, Abbrent – Semrád, Mäki, Málek – Kraučuk, Vala, Nguyen – Mendl, Přibyl.

    Rozhodčí: Wolf - Růžička, Vašíček
    bahis siteleri