Fiorentina – Empoli 2:1 (kon.) | Janov – Bari 3:2 (po pr.)
po prodl.
Janov CFC
3:2 (1:1)
FC Bari 1908
Čtvrtek 24.11.2011, 20:30 • Stadio Luigi Ferraris • Italský pohár
Předzápasové kurzy
     
    71
    Druhé střídání pro AS Bari. Stoian nahrazuje Rivase.
     
    Utkání mezi prvoligovým Janovem a druholigovým Barim byl velice napjatý až do konečného hvizdu rozhodčího. Z počátku se zápas nezdál tak vyrovnaný , jak nakonec byl. Především dvakrát rychlá odpověď hostí na branku domácích všechny zaskočila. Nakonec dokázal tým Janova urvat vedení na svoji stranu a postupuje do 5. kola italského poháru. Pro dnešek se s Vámi loučí Jiří Bergs a přeje hezký zbytek večera! (23:02:43)
     
    Konec zápasu.
     
    120
    Větší šanci AS Bari už dostat nemohlo! V poslední minutě hlavičkoval jeden z útočníků pár metrů od branky těsně vedle a to je pravděpodobně poslední šance, kterou nám čas nabídne.
     
    120
    Rozhodčí nastavuje 1 minutu!
     
    119
    LUCA CEPPITELLI neměl jinou možnost než zmařit slibně se rozvíjející akci soupeře a za to samozřejmě následuje žlutá karta.
     
    115
    Janov právě vstřelil branku!
    Po točeném centru Velosa ze standardní situace se LUCAS PRATTO dokázal prosadit v pokutovém území a hlavičkou nedává gólmanovi šanci!

    Otázka je: dokáže AS Bari i potřetí rychle odpovědět a srovnat nebo už na to nemají síly? Zbývá jim na to každopádně méně než 5 minut.
     
    112
    Ceppitelli (AS Bari) fauluje Mesta a domácí dostávají další příležitost zahrání přimého volné kopu u postranní čáry daleko od branky.
     
    110
    Ještě 10 minut se bude hrát. Pokud ani jeden z celků nevstřelí branku (popřípadě o branku více než -li soupeř), tak se bude zahrávat pokutová série.
     
    108
    Tvrdší střela doprostřed branky ze standardní situace nemohla brankáře AS Bari velice ohrozit.
     
    107
    Jankovic vyslal z hranice velkého vápna dělovku. Jeho střela však míří pár metrů nad branku.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    První poločas prodloužení skončil.
     
    105
    I přes rozvíjející se tlak hostů se hráči Janova dokázali dostat do velice slibné akce! Míč prolétal z jedné strany na druhou, definitivní hlavička však mířila centimetry nad branku.
     
    102
    Nyní jsou to většinou hráči AS Bari, kteří jsou déle u míče a rozvíjejí mírný tlak na své protihráče. Zakončení však není tak slavné... Branku vždy míjejí o několik metrů...
     
    100
    Stoian se nedokázal probojovat přes obránce Janova, ale vybojoval aspoň rohový kop.
     
    97
    Velmi dobře rozehraná standartní situace! Nízký míč do spodního rohu branky Lupatelli sice nedokázal zcela chytit, nebezpečí je ale zažehnáno!
     
    96
    Nebezpečnou standartku ze zhruba 25ti metrů budou zahrávat hráči AS Bari.
     
    94
    O nebezpečí v pokutovém území AS Bari se postaral Moreti. Jeho centr zleva však obránci dokázali odhlavičkovat do bezpečí.

    J&B

    Branky: 37. Birsa (pen.), 89. Jorquera, 115. Pratto - 38. Borghese, 90+1. Bellomo (pen.)

    Karty:   73. Palacio (JAN), 87. De Falco (JAN) - 45+1. Garofalo (BAI), 119. Ceppitelli (BAI)


    Janov CFC: Lupatelli - Mesto, Dainelli, Kaladze, Antonelli (41. Moretti) - Kucka, Seymour (59. Veloso), Birsa (72. Palacio), Jorquera - Jankovic, Pratto
    FC Bari 1908: Koprivec - Crescenzi, Ceppitelli, Borghese, Garofalo - Bellomo, Donati, Rivaldo (84. De Falco), Rivas (71. Stoian) - Defendi (63. Galano), Caputo

    Rozhodčí: Gervasoni - Italiani, Bagnoli
    bahis siteleri