Znojmo – Záhřeb 1:5 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
1:5 (0:1, 1:2,0:2)
Medveščak Záhřeb
Pátek 25.11.2011, 19:15 • Zimní stadion Znojmo • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:32
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají pátý gól jako třešničku na dortu. GEOFF WAUGH tečoval střelu Zanoskiho od modré a Landsman neměl nejmenší šanci puk jakkoliv chytit, neboť šel do protipohybu.
    Asistence: Tomislav Zanoski.
     
    44:16
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Nedáš - dostaneš se znovu ukázalo ve své krutosti. PASCAL MORENCY dostal přihrávku a zcela v klidu zasunul puk k tyčce.
    Asistence: Tomislav Zanoski.
     
    33:52
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Při signalizované výhodě přestali domácí na chvíli hrát a hosté toho znovu využili. ADAM NAGLICH se dostal sám před brankáře a v pohodě zvýšil na rozdíl dvou branek.
    Sasa Martinovic a Tomislav Zanoski.
     
    29:47
    Medveščak právě vstřelil branku!
    A hosté se prosazují, i když s velkým štěstím. ADAM NAGLICH puk přihrával svému spoluhráči, ovšem do jeho dráhy vložil hůl Haman, kotouč se následně dostal mezi betony domácího brankáře a dezorientovaný Landsman si jej betonem srazil za čáru.
    Asistence: Frank Banham a Andy Sertich.
     
    24:25
    Orli právě vstřelili branku!
    Lattner se hnal ve dvojici s MARTINEM ŠKADROU, zkusil střelu, kterou Ouzas vyrazil lapačkou jen před poloprázdnou svatyni a druhý jmenovaný neměl problém jej zasunout za brankovou čáru a vyrovnat.
    Asistence: Jan Lattner.
     
    14:13
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Orli zaváhaly v obraně a hosté toho okamžitě využili. Banham nahodil před branku, kam si pro puk dojel nikým neatakovaný JOEL PRPIC a zavěsil ke vzdálenější tyči.
    Asistence: Frank Banham.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 25. Škadra (Lattner) - 15. Prpic (Banham), 30. Naglich (Banham, Sertich), 34. Naglich (Martinovic, Zanoski), 45. Morency (Zanoski), 59. Waugh (Zanoski)


    HC LERAM Orli Znojmo: Landsman (Kacetl) - Stehlík, Škadra, Pláněk, Štach, Hájek, Vosátko, Hranáč, Bořuta - Lattner, Haman, Videlka - Podešva, Pucher, Havlík - Jarůšek, Bartoš, Komínek - Beroun, Trojan, Staněk.
    Medveščak Záhřeb: Ouzas (Filipec) - Sertich, Martinovic, Letang, Waugh, Pokulok, Macaulay, Orescanin, Sijan - Kinasewich, Prpic, Banham - Zanoski, Naglich, Kostovic - Koren, Brine, Morency - Rajsar, Blagus, Lazic.

    Rozhodčí: Falkner, Smetana - Korosec, Rakovic
    bahis siteleri