Trenčín – Trnava 4:2 (kon.) | Senica – Zlaté Moravce 1:0 (kon.) | Prešov – Nitra 1:1 (kon.)
Košice – Dunajská Streda 3:0 (kon.) | Trenčín – Trnava 4:2 (kon.) | Žilina – B. Bystrica 3:1 (kon.)
Slovan Bratislava – Ružomberok 2:0 (kon.)
konec
MŠK Žilina
3:1 (1:1)
MFK Dukla Banská Bystrica
sk Sobota 26.11.2011, 17:30 • Pod Dubňom • Niké liga
     
    Koniec zápasu.
     
    Rozhodca Jaška trikrát fúkol do píšťalky a ukončil nielen dnešný zápas, ale i jesennú časť pod Dubňom. Žilina si víťazstvom zabezpečila jesenný primát. Dnes vyhral lepší tím, Dukla herne nezvládla prvý polčas, napriek tomu držala nerozhodný stav. Po zmene strán zapla na vyššie obrátky, lenže v jej sieti skončili dve lopty, ktoré znamenali víťazstvo MŠK. Diváci videli zaujímavý zápas, teraz si môžu od futbalu na chvíľu oddýchnuť, nakoľko nás čaká zimná prestávka. My sa s vami zatiaľ lúčime a tešíme sa na ďalšie prenosy v jarnej časti. Dovtedy dovidenia a ešte pekný večer spod Dubňa.
     
    90
    Zrejme posledný zaujímavý moment zápasu. Štrba si počínal v rozpore s pravidlami a vidí žltú kartu. Zrejme sa už dnes nič neudeje.
     
    88
    Posledné striedanie v tábore hostí. Odchádza Ľupták, prichádza Faško.
     
    88
    Žilina dala gól!

    Pečovský zrejme definitívne rozhodol. Výborný výkon korunoval tento bývalý hráč Dukly peknou strelou a nedal Belicovi najmenšiu šancu.
     
    86
    Posledná zmena v domácom tábore. Na pľac vybieha 17-ročný Mihálik, strieda Ceesaya.
     
    83
    Ceesay spálil nemožné. Rútil sa do otvorenej obrany, obišiel aj brankára a pred ním bola len prázdna brána. Poslal však slabú loptu, ktorú pred bránkovou čiarou šmýkačkou odvrátil jeden z hráčov hostí.
     
    82
    Hostia striedajú. Považanec sa už môže ísť osprchovať, Uškovič sa pokúsi vyrovnať.
     
    79
    Žilinčania dnes spálili veľké množstvo šancí. Tieto slová teraz potvrdil Angelovič. Po prihrávke Barčíka sa rútil sám na Belica, lenže netrafil bránu.
     
    74
    Striedanie v domácom tábore. Strieda smoliar zápasu Mráz, prichádza Leitner.
     
    73
    Banská Bystrica mala teraz veľkú smolu. Fatálne zaváhal Gergel, ktorý poslal loptu len na Hlinkovu nohu. Mladý futbalista neváhal a tvrdo napálil loptu do brvna. S Krnáčom hrali teraz všetci svätí.
     
    71
    Prvá výmena aj na strane Dukly. Odchádza Brašeň, na trávnik vybieha Turňa.
     
    68
    Roztrhlo sa vrece so šancami. Tentokrát boli blízko ku gólu domáci. Lopta po centri našla Gergelovu hlavu, lenže opäť vynikajúci Belic predviedol nádherný zákrok. Stav sa nemení.
     
    67
    Bystričania mohli vyrovnať. Center do šestnástky našiel Jakubka, ktorý vpáde vystrelil. Výborne zasiahol Krnáč.
     
    66
    Obrovská príležitosť Žiliny. Ceesay sa famózne preštrikoval obranou hostí, lenže loptu nezmestil do priestoru brány. Tá tesne minula pravú tyč.
     
    62
    Prvé striedanie zápasu. Dnes trošku stratený Deza odchádza, na jeho miesto prišiel Gergel.
     
    Dnešné stretnutie 1 812 sleduje divákov.
     
    60
    Druhý polčas začal v opatrnom tempe. Dukla začala hrať s väčším pokojom, viac kombinuje, napriek tomu inkasovala po priamom kope. Videli sme niekoľko nedovolených zákrokov, takisto žltých kariet. Bude zaujímavé sledovať, ako sa bude ďalej stretnutie vyvíjať.
     
    55
    Žilina dala gól!

    Priamy kop zahrával Mráz, lopta sa dostala až k voľnému Ondrášovi na vzdialenejšej žrdi a ten ju bez problémov poslal po druhýkrát do siete!
     
    55
    A aby tých kariet nebolo málo, tentokrát ju rozhodca Jaška vytiahol a ukázal Hučkovi.

    Milan Gončár

    Branky: 2. Barčík, 55. Ondráš , 88. Pečovský - 44. Ľupták

    Karty:   50. Ondráš (ZIL), 54. Deza (ZIL), 90. Štrba (ZIL) - 55. Hučko (BBY)   28. Rejdovian (BBY)


    MŠK Žilina: Martin Krnáč - Stanislav Angelovič, Jozef Piaček, Marcel Ondráš, Patrik Mráz (74. Vladimír Leitner) - Zdeno Štrba (K) - Róbert Pich, Miroslav Barčík (K), Viktor Pečovský, Jean Deza (62. Roman Gergel) - Momodou Ceesay (86. Jaroslav Mihálik)
    MFK Dukla Banská Bystrica: Tomáš Belic - Michal Pančík, Martin Poljovka (K), Juraj Chupáč, Tomáš Hučko - Marek Hlinka, Branislav Ľupták (88. Michal Faško) - Jozef Rejdovian, Jakub Považanec (82. Dušan Uškovič), Jakub Brašeň (71. Matúš Turňa) - Martin Jakubko

    Rozhodčí: Jaška - Somoláni, Tomčík

    Diváci: 1 812
    bahis siteleri