Litoměřice – Děčín 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Krkonoše 3:3 (kon.) | Havířov – Třebíč 5:1 (kon.)
Hr. Králové – V.Popovice 6:2 (kon.)
konec
AZ Havířov
5:1 (0:0, 3:0, 2:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Neděle 27.11.2011, 13:30 • K&K Pneu aréna Havířov • Liga juniorů
Partner:
     
    52:27
    Havířov právě vstřelil branku!
    Další rychlý brejk AZetu už vyšel a je to 5:1. Do poloodkryté klece se tvrdou a přesnou střelou trefuje MARIO BREZANI. Asistence Antonín Pechanec a Jiří Majda.
     
    47:28
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté snižují ze situace 2 na 1. Petr Weiss to vzal na sebe a s trochou štěstí jeho střela z pravého křídla propadla Tomšů do branky. Asistence Martin Belatka.
     
    45:58
    Havířov právě vstřelil branku!
    A udeřilo na druhé straně. MICHAL DIVOKÝ se dnes podruhé prosazuje a opět je to střelou z blízka. Asistence Mario Brezani a Jan Ovčaří.
     
    36:18
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí jsou evidentně na koni a teď jim přálo i štěstí. Po ťukesu dvojice Pechanec-Barnošák si puk do vlastní branky zřejmě srazil hostující obránce, ale branka je připsána DOMINIKU BARNOŠÁKOVI. Asistence Antonín Pechanec.
     
    31:56
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hned po buly pálil tvrdě od modré Lešiga. Jeho střelu vyrazil brankář jen na hokejku DANIELA SMUŽE a ten, ač tísněn, jej z blízka bleskově poslal do horního rohu branky - 2:0. Asistence Daniel Lešiga.
     
    26:40
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak do třetice to AZetu vyšlo. Opět vystihl hostující rozehrávku a v situaci 2 na 1 zasunul puk do poloodkryté hostující branky MICHAL DIVOKÝ. Asistence Mario Brezani.

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 27. Divoký (Brezani), 32. Smuž (Lešiga), 37. Barnošák (Pechanec), 46. Divoký (Brezani, Ovčaří), 53. Brezani (Pechanec, Majda) - 48. Weiss (Belatka)


    AZ Havířov: Matoušek (Tomšů) - Čintala, Kostelník, Lešiga, Ovčaří, Szewieczek, Weisser - Barnošák, Divoký, Dýrr, Glos, Majda, Matějek, Patrman, Putniorz, Smuž, Brezani, Kopún, Pechanec
    SK Horácká Slavia Třebíč: Černý (Máj) - Peroutka, Belatka, Krejčí, Pálka, Kusák - Paták, Vysloužil, Horký, Vlašín, Marek, Sobotka, Stromecký, Donutil, Weiss
    bahis siteleri