Lipt. Mikuláš – Orange 20 3:4 (po pr.)
po prodl.
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:4 (2:1, 0:1, 1:1)
HK Orange 20
sk Čtvrtek 01.12.2011, 17:00 • Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    64:44
    HK Orange 20 dalo gól!
    SR 20 sa pár sekúnd pred koncom predĺženia podarilo dať gól to znamená, že víťazia. SR 20 sa dostala do prečíslenia 2 na 1, Miloš Bubela pred Palkom poslal puk na druhú stranu, kde už nemal problém MARTIN JAKÚBEK a puk poslal za chrbát Palka. Asistencia: Miloš Bubela.
     
    50:27
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptovský Mikuláš vyrovnáva na 3:3. Bartík sa rozhodol pre strelu spoza modrej a urobil veľmi dobre pretože jeho presne mierená strela k ľavej tyčke končí gólom. Rybár sa sťažuje na obrancov, ktorý mu zjavne tienili výhľad.
     
    41:11
    HK Orange 20 dalo gól!
    MATÚŠ CHOVAN sa po chybe obrany dostal pred Palka a strelou popod lapačku zvyšuje stav na 2:3.
     
    34:50
    HK Orange 20 dalo gól!
    SR 20 sa podarilo zdramatizovať duel a vyrovnať na 2:2. Marko Daňo nahodil puk na Palka, ktorý ho vyrazil pred seba, ale puk ešte plachtil vo vzduchu, ale RICHARD MRÁZ vypálil z voleja a puk končí v bráne domácich. Asistencia: Marko Daňo.
     
    9:45
    HK Orange 20 dalo gól!
    Svk 20 vyrovnáva po slabej presilovke, Nemček poslal puk pred bránu, tam sa z ničoho nič objavil MARKO DAŇO, ktorý dopravil puk za Palkov chrbát.
     
    2:18
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    A máme tu ďalší gól Liptovského Mikuláša. Tomáš Devečka potvrdil svoj dokonalý cit na puk a poslal dlhú nahrávku cez všetky modré čiary, ktorú si geniálne spracoval PATRIK KÚBAŇ, položil si na ľad brankára a bez zjavných problémov poslal puk za chrbát Riečického. Asistencia: Tomáš Devečka, Michal Mravec.
     
    0:22
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptovský Mikuláš hneď v úvode stretnutia otvára gólový účet. Hyben si nakorčuľoval pred bránu, pred brankárom prihral na druhú stranu brány na voľného MATEJA VALÁŠEKA, ktorý už nemal problém doklepnuť puk do odkrytej časti brány.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 1. Valášek (Hyben), 3. Kubáň (Devečka, Mravec), 51. Bartík - 10. Daňo (Nemček, Ďaloga), 35. Mráz (Daňo), 42. Chovan, 65. Jakúbek (Bubela)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) Macík, Hyben, Galko, Devečka, Klepáč, Kuric, Kledrowetz, Uhrík, Penák, Mravec, Krčula, Beňa, Lištiak, Piatka, Bartík, Valášek, Matejka, Kubáň, Paukovček, Staroň.
    HK Orange 20: Rybár (Riečický) - Nechala, Luža, Zigo, Nemček, Ďaloga, Šedivý, Kalinač, Bene, Kurali, Macejko, Bubela, Hinďoš, Chovan, Jakúbek, Bajánik, Trška, Daňo, Mikuš, Bagin, Mráz.

    Rozhodčí: Orolin, Gavalier, Bednár.
    bahis siteleri