Chabarovsk – Petrohrad 3:7 (kon.) | Ufa – Riga 1:2 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
3:7 (0:4, 1:1, 2:2)
SKA Petrohrad
Čtvrtek 01.12.2011, 09:00 • Platinum Arena, Chabarovsk - kapacita 7.100 diváků • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:07
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Po krásné přihrávce se do prázdné brány trefuje český šikula JAKUB PETRUŽÁLEK. Svoji brankou tak ukončuje dnešní střelecký den. Asistence: Mikko Maenpaa, Petr Vrána.
     
    58:48
    Do stejné situace se na druhé straně dostali i domácí. Růžička také nepřihrál, ale pálil. Jenže ani nadvakrát Ježova nepřekonal.
     
    58:28
    Dva hráči Petrohradu přečíslili domácí obranu, jenže ze samostatného zakončení vzešla jen rána mimo bránu.
     
    55:56
    Čtyři minuty před koncem zápasu si hosté ještě zahrají přesilovou hru. Mikko Maenpaa (CHA) dostává dvouminutový trest.
     
    52:58
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Na Makarovovu přihrávky zpoza brány si najel kapitán VITALIJ VIŠNĚVSKIJ a z první se trefil přesně k pravé tyči. Murjagin neměl šanci kotouč chytnout. Asistence: Makarov, Arťuchin.
     
    49:46
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ ARŤUCHIN ukázal, že má kromě síly v rukou i sílu. Po přihrávce od pravého mantinelu najel až před brankáře a propálil ho mezi nohy. Náskok Petrohradu je znova čtyřbrankový. Asistence: Makarov.
     
    48:11
    Ježov s velkou porcí štěstí ustál následný nápor Chabarovsku. Měl štěstí, že se jeden z domácích borců nedostal k dorážce z těsné blízkosti, protože před ním byla trma vrma.
     
    46:30
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A chvíli po skončení přesilové hry se pohotovou dorážkou zblokované Kopejkinovy střely pod beton trefuje DMITRIJ LUGIN. Dnes je to jeho druhá branka. Asistence: Alexej Kopejkin.
     
    44:21
    Kopejkina nyní nedovoleně podržel Weinhandl (SKA). Švédský útočník inkasuje dvouminutový trest. Dnes je vyloučen už podruhé.
     
    40:59
    Domácí udělali za brankou velkou chybu a po rychlé přihrávce se do kotouče z první opřel Švéd Weinhandl. Trefil však jen brankáře Murjagina.
     
    32:11
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    JURIJ ALEXANDROV se prosadil krátce po vhazování díky výbornému clonění spoluhráče. Murjagin nic neviděl a puk mu prolétl kolem levé ruky. Asistence: Ivan Něprjajev, Maxim Rybin.
     
    29:48
    Mattias Weinhandl inkasuje dvouminutový trest. Domácí hrají další přesilovou hru.
     
    25:31
    Kopejkin a Lugin se octili v přečíslení dva na jednoho. Jenže Kopejkin svoji přihrávku pokazil a Ježov ji s notnou porcí štěstí vyrazil.
     
    23:35
    Petr Průcha je vyloučen na dvě minuty za sekání. Amur tedy může svůj tlak znásobit.
     
    21:33
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    DMITRIJ LUGIN se prosazuje pohotovou dorážkou z velké blízkosti brankáře. Střelu procpal k pravé tyči. Asistence: Alexander Nikulin.
     
    19:07
    Maxim Rybin dostává dvě minuty za faul ve středním pásmu. I domácí si v první části zahrají přesilovou hru.
     
    17:57
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí beci chybovali a nechali si upláchnout VIKTORA TICHONOVA. Mladý útočník neváhal a příklepem poslal kotouč pod břevno. Asistence: Petr Průcha.
     
    15:53
    Plotnikov nejprve výborně clonil Ježovovi, a poté ještě mohl v kleče bekhendem dorážet. Brankář s číslem 33 však stále odolává.
     
    14:00
    Teď stálo u svěřenců kouče Říhy štěstí. Jeden z domácích borců totiž nedokázal napálit do polodkryté brány odražený kotouč mezi kruhy. Trefil jen ruku přesouvajícího se Ježova.
     
    11:18
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Po přihrávce do druhé vlny se z poměrně velké vzdálenosti příklepem trefuje k pravé tyči MAXIM RYBIN. Asistence: Děnis Denisov, Mattias Weinhandl.
     
    10:05
    Parándí zákrok Lašáka nyní zabránil třetí brance v domácí síti. Po přihrávce z pravého kruh na levý pálil hráč SKA z první. Ale trefil jen beton roztaženého brankáře.
     
    9:06
    Fedorov se srazil s brankářem Lašákem. Byl to zřejmě jasný faul, protože ruský útočník mohl jet za bránu i jinou cestou. Ovšem všechno je jinak. Dvě minuty za hru vysokou holí dostává domácí Šulakov, který Fedorova do Lašáka natlačil.
     
    3:10
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    KIRIL KOLTSOV se nakonec z branky opravdu může radovat. Jeho střela z první byla Lašákem zastavena až za brankovou čarou.
     
    3:10
    Koltsov si najel na parádní přihrávku k levé tyči a z první napálil puk do lapačky Lašáka! Rozhodčí však bude zkoumat, zda jeho zákrok rukavicí nebyl až za brankovou čarou.
     
    1:14
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ovšem teď už se puk do brány dostal. Po střele z mezikruží kotouč do brány tečoval TONY MORTENSSON. Asistence: Děnis Denisov, Maxim Rybin.

    Tomáš Čekal

    Branky a nahrávky: 22. Lugin (Nikulin), 47. Lugin (Kopejkin), 60. Petružálek (Maenpaa, Vrána) - 2. Mortensson (Denisov, Rybin), 4. Koltsov, 12. Rybin (Denisov, Weinhandl), 18. Tichonov (Průcha), 33. Alexandrov (Něprjajev, Rybin), 50. Arťuchin (Makarov), 53. Višněvskij (Makarov, Arťuchin)


    Amur Chabarovsk: Lašák (od 12. Murjagin) – Šulakov, Maenpaa, Pereščagin, Bjalov, Ježov, Dorofejev, Kručinin, Juksejev – Vrána, Růžička, Petružálek – Nikulin, Lugin, Kopejkin – Zakijev, Stěpanov, Plotnikov – Litovčenko, Stoljarenko.
    SKA Petrohrad: Ježov – Koltsov, Kalinin, Děnisov, Grebeškov, Višněvskij, Semenov, Alexandrov – Tichonov, Průcha, Thoresen – Martensson, Rybin, Weinhandl – Něprjajev, Makarov, Arťuchin – Fedorov, Kručinin, Klimenko.
    bahis siteleri