Heracles – Venlo 7:0 (kon.)
konec
Heracles Almelo
7:0 (2:0)
VVV Venlo
Pátek 02.12.2011, 20:00 • Polman Stadion, Almelo (Nizozemsko). • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    Děkuji Vám za pozornost a přeji hezký zbytek večera.
     
    A je tu konec dnešního utkání ve kterém jsme viděli neuvěřitelných sedm branek v síti hostujícího celku! Za domácí se trefili - 2x Plet, , 2x Vejinovic a jednu branku přidal Quansah, Armentedos a Everton. Hostující tým předvedl v dnešním utkání příšerný výkon a nedokázal ani pořádně vystřelit na branku! Heracles Almelo v dnešním utkání tedy porazilo VVV Venlo 7:0!!!
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Rozhodčí prodlouží druhý poločas o jednu minutu.
     
    88
    Dnešní výkon, který podává hostující celek je přímo příšerný. Skoro se zdá jakoby hostující hráči ani nebyli na hřišti. Výsledek 7:0 je jasným důkazem, proč VVV Venlo okupuje poslední příčku v tabulce.
     
    85
    Poslední střídání hostujícího celku. Ze hřiště odešel Linssen a nahradil jej Dadda.
     
    85
    Žlutou kartu uviděl hostující Uchebo.
     
    82
    Heracles právě vstřelil branku!
    A dnešní zápas je snad jenom exibice v podání domácího celku!!! 7:0!!! Hostující obraně dokázal po dlouhém balónu od Douglase utéct EVERTON a bez problému dopravil míč do branky.
     
    80
    A vzápětí je tu třetí střídání domácích. Ze hřiště odejde poslední střelec v utkání a také autor dnešních dvou branek Vejinovic a na hřišti jej na poslední minuty nahradí Douglas.
     
    79
    Heracles právě vstřelil branku!
    A je to už 6:0!!! Na levé straně se skvěle uvolnil Breukers a přihrál na vápno volnému MARKU VEJINOVICOVI, který i za pomocí teče, dopravil do branky už svůj druhý gól v dnešním utkání.
     
    78
    Druhé střídání připravil domácí trenér. Ze hřiště je stažen dnes velmi aktivní Overtoom a nahradí ho Bruns
     
    76
    Heracles právě vstřelil branku!
    Debakl pro hostující pokračuje!!! 5:0!!! Krásnou přihrávkou za obranu našel Everton nového hráče na hřišti SAMUELA ARMENTEROSE a ten bez problému uklidil kolem bezmocného brankáře hostujícího celku míč do branky.
     
    75
    Do další veliké šance se řítil domácí Duarte, ale úplně sám ve vápně nedokázal překonat hostujícího brankáře a pouze jej napálil do nohou.
     
    73
    První střídání na domácí straně. Ze hřiště odešel Plet, který dnes vstřelil dvě branky a na trávníku jej nahradil Armenteros.
     
    72
    Dnes už zmiňované pravidlo o tom, že pokud Venlo prohrává na hřišti soupeře 1:0 výsledek většinou skončí 4:0 se naplnil a je už jenom otázkou, jestli toto skóre je konečné nebo se snad ještě změní.
     
    69
    Heracles právě vstřelil branku!
    A je to 4:0!! To je debakl!!! Overtoom sklepl skvěle míč na hranici vápna a GLYNOR PLET ranou na přední tyč vsítil dnes už svůj druhý gól.
     
    69
    Druhé střídání na hostující straně. Ze hřiště odešel dnes neviditelný útočník hostí Nwofor a nahradil jej Uchebo.
     
    67
    Venlo dnes dokazuje, že mu právem patří poslední místo v nizozemské Eredivisii.

    Michal Mezera

    Branky: 33. Plet, 42. Quansah, 60. Vejinovic, 69. Plet, 76. Armenteros, 79. Vejinovic, 82. Everton

    Karty:   38. Molhoek (VEN), 54. Linssen (VEN), 85. Uchebo (VEN)


    Heracles Almelo: Pasveer - van der Linden, Breukers, Plet (73. Armenteros), Overtoom (78. Bruns), Duarte, Quansah, Rienstra, Vejinovic (80. Douglas), Everton, Jallo.
    VVV Venlo: de Vogt - de Regt, Fleuren, Yoshida, Mei, Meeuwis, Molhoek (57. Cullen), Linssen (85. Dadda), Maguire, Musa, Nwofor (69. Uchebo).

    Rozhodčí: Kevin Blom
    bahis siteleri