Omsk – Minsk 1:3 (kon.) | Magnitogorsk – Lev 2:1 (kon.) | Petrohrad – Ufa 4:5 (po pr.)
Mytišči – Nižněkamsk 2:4 (kon.)
konec
Atlant Mytišči
2:4 (2:2, 0:1, 0:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
Středa 07.12.2011, 16:30KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Koroljuk se s MARTINEM CIBÁKEM dotali do přečíslení dvou na jednoho. Druhý jmenovaný pak zakončoval do prázdné brány a rozhodnul tak o výhře Nižněkamsku - 2:4. Asistence: Alexander Koroljuk, Denis Arkhipov.
     
    33:15
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    DENIS SERGEEV prokázal před domácím brankářem dostatečný důraz a prosadil se z dorážky - 2:3. Bez asistence.
     
    19:47
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Domácí dávají gól do šatny! MAXIM SEMYONOV vystřelil od modré čáry a jeho zakončení nešťastně tečoval jeden z hostujících hráčů do vlastní brány - 2:2. Bez asistence.
     
    10:54
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Domácí přesilovku využívají! BRANKO RADIVOJEVIC si s kotoučem sjel do ideální střelecké pozice a z levého kruhu prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Kotouč navíc efektivně zapadnul pod horní tyč - 1:2. Asistence: David Petrasek.
     
    4:45
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    A Nižněkamsk se dostává do dvoubrankového vedení. KIRILL KNJAZEV tečoval střelu Polygalova a domácí brankář již nestačil zareagovat - 0:2. Asistence: Igor Polygalov, Aleksey Simakov.
     
    4:02
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení! YEGOR MILOVZOROV se dostal ke střele a z pravého kruhu prostřelil domácího brankáře mezi betony - 0:1. Asistence: Denis Arkhipov, Renat Mamashev.

    Tomáš Němec

    Branky a nahrávky: 11. Radivojevic (Petrasek), 20. Semyonov - 5. Milovzorov (Arkhipov, Mamashev), 5. Knjazev (Nurislamov, Simakov), 34. Sergeev, 60. Cibák (Koroljuk, Arkhipov)


    Atlant Mytišči: Kotschnew (Barulin) - Niskala, Semyonov, Petrasek, Vishnevskiy, Batyrshin, Kosmachev - Zakrisson, Andersson, Zherdev - Lewandowski, Upper, Radivojevic - Shishkanov, Musatov, Glukhov - Rybakov, Kablukov, Bobrov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Tarkki - Mjantjulua, Shchitov, Belov, Korolev, Nurislamov, Mamashev, Berezin - Cibak, Pestushko, Koroljuk - Arkhipov, Osala, Milovzorov - Simakov, Polygalov, Knjazev - Islamov, Obukhov, Sergeev.
    bahis siteleri