AS Řím – Juventus 1:1 (kon.)
konec
AS Řím
1:1 (1:0)
Juventus FC
Pondělí 12.12.2011, 20:45 • Stadio Olimpico • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    Vyrovnaný duel tedy končí na Stadio Olimpico spravedlivou remízou. Juventus měl více ze hry v prvním poločase, jenže inkasoval, když se trefil De Rossi. Po brance se domácí AS zlepšilo a úvod druhé půle sliboval druhou branku. Ta však nepřišla, když naopak hosté vyrovnali zásluhou Chielliniho. Hektický závěr poté nabídl šance na obou stranách, jenže skóre se již neměnilo. (22:39:53)
     
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Heinzeho nahrávku sice zastavuje Chiellini, jenže Giaccherini následně rychlý brejk Juve neodehrál přesně, když zahání Eliu.
     
    90+6
    Domácí hráči kombinují na útočné polovině a zkoušejí ještě po křídlech projít k zakončení na Buffona.
     
    90+5
    Pirlo však nepřesně rozehrává, když míč končí bez zásahu hráčů u Stekelenburga.
     
    90+4
    V útoku Juventus, který bude mít výhodu přímého kopu. Faul Simplicia na Vidala totiž byl z kategorie evidentních.
     
    90+4
    Totti na hranici pokutového území ještě zbytečně hledal Perrottu, který následným centrem nachází pouze zadáka hostů Bonucciho.
     
    90+3
    Lamela na útočné polovině posouval na levé křídlo na Borriella, jenže nepřesně. Míč má Juventus, který spěchá dopředu.
     
    90+2
    Centr Pirla našel ve vápně Bonucciho, jenže ten evidentně fauluje, a tak bude okopávat AS.
     
    90+1
    V té první fauluje Giaccheriniho domácí De Rossi a vidí za to žlutou kartu.
     
    90
    Sudí Orsato nastaví ve druhém poločase rovných šest minut.
     
    90
    Totti velkou šanci domácích neproměňuje! V pokutovém území si ještě zasekl míč, jenže následnou ránu posílá pouze do Bonucciho!
     
    90
    Juventus se tlačí za rozhodující brankou, ale teď na pravé straně ztratil Elia a do útoku jde AS.
     
    89
    Velká šance hostů přichází v samém závěru utkání! Eljero Elia výborně rozběhl akci a posunul na pravé křídlo na volného Quagliarellu. Hostující forvard však z nadějné pozice posílá pouze o Stekelenburga mimo branku!
     
    88
    Po něm se k odraženému míči dostal Giaccherini, který to ze zhruba pětadvaceti metrů zkusil. Pokus ale brankový prostor nenašel.
     
    87
    Roh pro Juventus, když na pravé straně dobře zapracoval Lichtsteiner.
     
    86
    Změnu dělá i AS, které posílá na hřiště Marca Borriella. Vysoký útočník nahradí Osvalda.
     
    86
    Hosté střídají, když Pepeho nahradí Eljero Elia.
     
    85
    U míče byl znovu Juventus, který se snažil po levé straně nebezpečně zakončit. Balon vypálil Giaccherini, jenže pouze do Stekelenburga.
     
    85
    Na druhé straně zariskoval Buffon, který se vydal do rohu pokutového území pro míč. Ten nakonec uzmul domácí Simplicio, který však místo centru rychle zkusil překvapit hostujícího brankáře. Ten jeho ránu chytá do náruče.
     
    84
    Nadějná akce hostů! Ze středu hřiště přišel míč do pravého křídla na Vidala, který ještě zpětnou nahrávkou našel Lichtsteinera, jenže ten pálí nepřesně.
     
    82
    Pepeho nahrávka do uličky na útočné polovině nevyšla, a tak šel do útoku celek domácího trenéra Enriqueho. Ten na pravé straně neuspěl, ale i přesto stále kombinuje na útočné polovině.
     
    80
    S trochou štěstí se míč po autovém vhazování dostal na Osvalda, který se na hranici velkého vápna náramně uvolnil a zkusil přehodit Buffona. To už však nevyšlo, když míč končí těsně nad.
     
    78
    Pirlo hledal na pravém křídle Vidala, jenže centrovaný míč sbírá brankář domácího AS Marten Stekelenburg.
     
    77
    Chielliniho nákop na levou stranu na Giaccheriniho výborně zastavil De Rossi, který následně prochází po levé straně a konstruktivně rozehrává.
     
    76
    Hráči domácího AS se snaží kombinovat na vlastní polovině a trochu uklidnit hru. Při nepřesné rozehrávce De Rossiho ale mají štěstí, když míč od Giaccheriniho míří do autu.
     
    74
    Střídání domácího celku. Zraněného Miralema Pjaniće nahradí Perrotta.
     
    74
    Giaccherini hned u míče, když centroval z levého křídla. Balon však spoluhráče nenašel, a tak zasahuje Heinze.
     
    72
    Estigarribia chyboval, ale Taddei se k přesnému centru nedostal. Hostující hráč následně v utkání končí, když ho nahradí Giaccherini.
     
    72
    Míč byl znovu na druhé straně, kde z levého křídla centroval Lamela. Osvaldo je však přísně hlídán Bonuccim, který mu výskok nedovolil.
     
    71
    Na druhé straně to vypadalo také zajímavě, když útok táhl Pepe. Ztroskoval ale na dobrém zákroku Heinzeho.
     
    70
    Domácí nadějná kombinace na pravé straně končí nakonec v autu, jelikož Taddei těsně nezachytil nahrávku Pjaniće.
     
    68
    Juventus navíc střídá, když Matriho nahradí na hrotu Quagliarella.
     
    68
    Další žlutá karta teď putuje do hostujících řad. Za faul na Osvalda ji vidí Bonucci.
     
    66
    Tentokrát však útočník hostů již byl u míče a musí být zastaven Grecem. Ten za svůj prohřešek vidí žlutou kartu.
     
    63
    Vidal vidí za penaltový faul žlutou kartu.
     
    65
    Neuvěřitelné momenty dodávají utkání nový náboj a hosté se tlačí za otočením výsledku. Centr z pravé strany ale Matriho ve vápně nenachází.
     
    64
    Totti však nedává, když jeho pokus Buffon vyráží na rohový kop!
     
    63
    Zajímavá situace na druhé straně, kdy domácí AS bude kopat pokutový kop. Po velkém závaru upadl po souboji s Vidalem jeden z domácích a sudí Orsato ukazuje na bílý puntík.
     
    61
    Juventus právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hosté sice nemají na útočné polovině tlak, ale branku dávají. Centr Vidala ze středu hřiště ještě Estigarribia netrefil ideálně, ale střelou šťastně našel hlavičku GIORGIA CHIELLINIHO, který Stekelenburga překonává z bezprostřední blízkosti.
     
    60
    Rozkouskovaná hra ve druhém poločase zatím hostům nevodovoluje trvalejší tlak, který si parta trenéra Conteho v první půli vypracovala.
     
    58
    Vidal na útočné polovině zastaven Lamelou a Juve bude kopat přímý kop. Toho už se nedočká Viviani, který odchází ze hřiště. Mladého záložníka nahradí zkušený Simplicio.
     
    57
    Na druhé straně ve výskoku fauluje Erik Lamela hostujícího Lichtsteinera a zadák hostů musí po zásahu do obličeje využít služeb lékaře.
     
    55
    Znovu byl u míče Estigarribia, a teď už to vypadalo na šanci. To by ale nesměl být Matri v těsném ofsajdu, ve kterém si navíc pomohl při zpracování rukou.
     
    54
    Estigarribia se snažil o útočnou akci na levém křídle, jenže přes Angela neprošel. Hosty tak může těšit alespoň to, že se již Claudio Marchisio vrátil po ošetření do hry.
     
    52
    Bosenský fotbalista Pjanić následně dostává žlutou kartu, když šlapákem zastavil Marchisia.
     
    52
    Pěkná akce domácích nekončí brankou! Pjanić poslal na pravé křídlo na Tottiho, který ještě zpětnou nahrávkou našel ve vápně Osvalda. Tomu zakončení znemožňuje jen výborný obranný zákrok Barzagliho.
     
    51
    Znovu u míče Juventus, a tentokrát z toho bude přímý kop. Ten rychle rozjel Pirlo na pravou stranu, jenže od ní Barzagli ve vápně nikoho nenašel.
     
    49
    Pirlo získal ve středu hřiště míč, a ten se dostal na pravé křídlo na Pepeho. Italský útočník centroval do pokutového území, jenže dobře zahrává Heinze, který odvrací.
     
    48
    Leandro Greco to posléze zkusil individuálně, když si troufl na akci středem, ale neuspěl.
     
    46
    Na druhé straně už si levý bek Juventusu poradil lépe, když odkopává centr do vápna, který z pravé strany posílal Osvaldo.
     
    46
    Hosté začínají rychlou akcí po levé straně, jenže tu Chiellini necentruje přesně.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne asi v 21:46.
     
    Sudí Orsato nenastavil ani minutu, a tak tu máme konec první půle. V té hrál prim hostující Juventus, jenže branka padla pouze do jeho sítě. To zařídil De Rossi, který ze štěstím proměnil centr z levé strany z kopačky Tottiho.
     
    První poločas skončil.
     
    44
    O pár vteřin později už to z hosty vypadalo lépe. Do otevřené obrany centroval Simone Pepe, jenže míč na Matriho neprocpal. Jako poslední instance odkopává Heinze.
     
    44
    Barzagliho dlouhý nákop hledal na útočné polovině Matriho, jenže u míče je první De Rossi, který následně konstruktivně rozehrává.
     
    43
    Rozvážný útok AS zastavuje Claudio Marchisio, který ve středu hřiště fauloval Tottiho.
     
    42
    Míč si postavil Andrea Pirlo, ale na tento přímý kop rozhodně dobré vzpomínky mít nebude. Obávaný exekutor totiž míč neposlal vzduchem, ale pod zdí, kde už čeká připravený Stekelenburg.
     
    41
    Teď už však bude mít Juventus nadějnou pozici. Na hranici velkého vápna totiž Lichtsteinera zastavil za hranicí pravidel Viviani.
     
    40
    Pirlo z těžké pozice stačil odcentrovat, jenže Pepe jeho prudkou nahrávku hlavou posílá do rukavic Stekelenburga.
     
    39
    Za domácí hrozil po levém křídle Lamela, kterého však dobře zastavil zadák Barzagli, který odvrací na aut.
     
    38
    Nebezpečná akce hostů! Útok do otevřené obrany AS vedl Vidal, který na hranici velkého vápna posunul na Pepeho. Útočník Juventusu však pálí slabě, a tak na jeho pokus stačil Stekelenburg reagovat a chytá.
     
    37
    Na pravé straně domácí ofenzívy již napřahoval k ráně Pablo Osvaldo, jenže k zakončení se již nedostane. Míč na něj totiž putoval od Tottiho, který v souboji s Bonuccim zahrál rukou.
     
    35
    Do útoku utíkal po domácí nepřesnosti Matri, ale z početní převahou si neporadil. Hostující útočník šel na čtyři obránce, a tak míč končí u hráčů trenéra Enriqueho.
     
    34
    Rychlý protiútok Juve posílal středem hřiště na Matriho Marchisio. V poslední chvíli zastavuje nebezpečnou nahrávku domácí De Rossi.
     
    33
    Estigarribia při zakládání útoku na vlastní polovině ztratil, když nepřesně nahrál na Osvalda, který s míčem následně putoval na Buffona. K zakončení už se však nedostal, když jeho pokus zastavil Bonucci.
     
    31
    Nahrávku z levé strany si nechal skočit Vidal, který následně nebezpečně vypálil. Bývalý hráč Leverkusenu trefil skákající míč ideálně, ale bohužel pro něj končí těsně vedle levé tyče!
     
    30
    Podobná akce na druhé straně, kdy z pravé strany hledal Pepe svého spoluhráče Estigarribiu. Ten se k míči nakonec dostal a nahrál na Matriho, jehož pokus však na Stekelenburga nesměřuje, když je zastaven Heinzem.
     
    28
    Brejk AS vedl po pravé straně Erik Lamela, který pěkně našel Tottiho. Tomu se hlavička příliš nepovedla, a tak míč mohl ještě na hřišti zastavit Osvaldo. Argetinec už ale nezakončil.
     
    27
    Hostující celek i nadále dominuje, když kombinuje na útočné polovině hřiště. Do zakončení se ale příliš nedostává.
     
    25
    Posléze přichází největší šance celku Antonia Conteho! Na levé straně se k míči dostal Estigarribia, který svou levačkou mířil tyči. Tam ale zasahuje výborný Marten Stekelenburg, jenž vyráží mimo!
     
    24
    Krušné okamžiky pro obranu Juventusu. Centr z levé strany se odražený dostal na hranici velkého vápna, kde pálil Totti. Rána domácího kapitána je naštěstí pro hosty sražena.
     
    23
    Osvaldo si při obranné práci pomáhal nedovoleně, jenže sudí Orsato jeho faul na Lichtsteinera neviděl. Hosté se přesto se po krátké chvíli opět dostávají k balonu.
     
    22
    Totti posunul na Lamelu, který ale míč dostatečně nezkrotil, a ten mu tak odjíždí od kopačky do zámezí. Zadák Chiellini nemusel v rohu pokutového území zasahovat.
     
    21
    Po trvalém tlaku hostí, který přišel po první brance se domácí tým dostává ke své hře více a snaží se kombinovat na útočné polovině.
     
    20
    Lichtsteiner míč na pravé straně nestihl, a tak vhazuje AS. To ho ale po krátké chvíli ztrácí, když u postranní čáry prohrál souboj Osvaldo.
     
    19
    Domácí tým nebezpečně útočil po pravém křídle, kde se k centru dostal Taddei. Ten musel na poslední chvíli hasit Bonucci, který odkopává přes Osvaldem.
     
    17
    Na druhé straně procházel nadějně Estigarribia, jenže při druhé kličce už si míč příliš posunul a fauluje Taddeie.
     
    17
    Po autovém vhazování domácích se na útočné polovině uvolňoval Lamela. Ten je však faulován Bonuccim a míč zůstane na kopačkách AS.
     
    15
    Celek Antonia Conteho stále na útočné polovině, jenže s nepřesnostmi. Pirlova nahrávka se ještě na Estigarribiu dostala, jenže ten už Matriho centrem neoslovil.
     
    14
    Ten se příliš nepovedl, ale Juventus vezl další útok. Z pravé strany se cpal do zakončení Pepe, jenže do jeho rány výborně skočil Heinze, který míč na Stekelenburga nepustil.
     
    13
    Lichtsteiner zpracoval na levé straně míč a snažil se přes Angela odcentrovat. Španěl však odvrací na rohový kop.
     
    12
    Ve slušné pozici se ukázal Pepe, který si ve vápně dobře naskočil na centr z pravé strany, jenže hlavou jej posílá nad.
     
    11
    Hosté pokračují v útočných akcích a mohl to být na pravé straně Matri, který mohl ohrozit branku. Jeho pokus je ale zblokován, a tak je Stekelenburg bez práce.
     
    10
    Centr z levé strany z kopačky Estigarribii zmateně odvracel José Angel pouze na Pepeho. Ten ještě vracel před branku, jenže tam se míč po odrazu dostává do zámezí.
     
    10
    Následný pokus z hranice velkého vápna Stekelenburg kryje, když vyráží ránu Pepeho.
     
    9
    Juventus po se po obdržené brance tlačí do útoku, ale teď na levé straně Estigarribia neuspěl.
     
    8
    Ten se příliš nepovedl, ale hostující hráč má výhodu rohu po pár vteřinách opět.
     
    7
    Na druhé straně po zblokovaném zakončení Matriho zahrává Pirlo rohový kop.
     
    6
    AS Řím právě vstřelilo branku!
    A domácí tým jde po něm hned v úvodu utkání do vedení 1:0! Totti překvapil rychlou rozehrávkou od rohového praporku a zkoprnělá obrana Juventusu nezareagovala. Na míč si naběhl DANIELE DE ROSSI, který sice ve vzduchu dobře trefil, ale přesto to vypadalo, že jeho pokus u tyče Vidal v klidu odkopne. Chilský hráč však míč netrefuje, a tak se Stadio Olimpico otřásá v základech.
     
    5
    Teď už to bude první roh utkání. Na levé straně jej vybojoval Osvaldo.
     
    4
    Osvaldo na útočné polovině zpracoval těžký míč a posílal na Lamelu. Argentinská spolupráce ale zakončením nekončí, když se k míči dostal Bonucci.
     
    4
    Lichtsteinerův centr z pravé strany hledal Matriho, jenže k míči se dostal De Rossi. Domácí tým bude následně rozehrávat přímý kop, když byl faulován José Angel.
     
    3
    Greco ve středu hřiště ostře fauloval Vidala, ale první karty se nedočká. Sudí Orsato domácího mladíka pouze varuje.
     
    2
    Heinze však přihrávkou z vlastní poloviny Osvalda nenašel, jelikož míří nepřesně. Balon sbírá Buffon, který rozehraje.
     
    1
    Ta však nevyšla a starosti měl Taddei. Brazilec si dokázal s Matrim poradit a získává míč pro AS.
     
    1
    Rozehrál tým domácích, který se kombinací přes Stekelenburga snaží dostat k první útočné akci.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Sudí Orsato již přivedl oba celky na trávník, a tak již duel za pár okamžiků začne.
     
    Úvodní sestavy:

    AS Řím (4-3-1-2): Stekelenburg - Taddei, De Rossi, Heinze, José Angel - Pjanić, Viviani, Greco - Totti - Osvaldo, Lamela.

    Trenér: Luis Enrique

    Juventus FC (4-3-3): Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Vidal, Pirlo, Marchisio - Pepe, Matri, Estigarribia.

    Trenér: Antonio Conte

    Rozhodčí: Daniele Orsato - Elenito Di Liberatore a Roberto Romagnoli.
     
    Celku kouče Luise Enriqueho se zatím v soutěži příliš nedaří a je na jedenáctém místě. Změna herního stylu a mnoho nových tváří sice nepředvádí špatný fotbal, ale na tři body to stačí jen málokdy. V posledním klání navíc AS prohrálo s Fiorentinou, které podleho bez tří (!) vyloučených hráčů 3:0. Na druhé straně tu je s podobným příběhem Juventus, který přes léto taktéž mohutně posiloval a s novým koučem Antoniem Contem přišla i změna herního systému. Ten si ''Stará dáma'' osvojila velmi rychle a atraktivní hrou, při které pravidelně sbírá body stanuje v popředí Serie A. Na prvním místě hosty včera nahradilo Udinese, jenže to nemusí mít dlouhého trvání. V případě výhry by se totiž celek z Turína opět vrátil s náskokem dvou bodů na vedoucí pozici.
     
    15. kolo Serie A končí v Ŕímě, kde ve šlágru přívítá na Stadio Olimpico domácí AS hostující Juventus.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Martin Mišovec

    Branky: 6. De Rossi - 61. Chiellini

    Karty:   52. Pjanić (ASR), 66. Greco (ASR), 90+1. De Rossi (ASR) - 63. Vidal (JUV), 68. Bonucci (JUV)


    AS Řím: Stekelenburg - Taddei, De Rossi, Heinze, José Angel - Pjanić (74. Perrotta), Viviani (58. Simplicio), Greco - Totti - Osvaldo (86. Borriello), Lamela.

    Trenér: Luis Enrique

    Juventus FC: Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Vidal, Pirlo, Marchisio - Pepe (86. Elia), Matri (68. Quagliarella), Estigarribia (72. Giaccherini).

    Trenér: Antonio Conte

    Rozhodčí: Daniele Orsato - Elenito Di Liberatore a Roberto Romagnoli
    bahis siteleri