Florida – Carolina 3:2 (po pr.)
po prodl.
Florida Panthers
3:2 (1:1, 0:1, 1:0 - 1:0)
Carolina Hurricanes
Neděle 18.12.2011, 23:00 • Bank Atlantic Center • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:08
    Florida právě vstřelila branku!

    Domácí rozhodují zápas v prodloužení. Po Kulikovově střele se odrazil puk na hůl Campbella, který přihrál Weissovi a ten ještě celou situaci vyšperkoval pasem na u levé tyče volného KRISE VERSTEEGA a ten šestnáctou brankou v ročníku rozhodl o bonusovém bodu pro Panthers. Asistence: Stephen Weiss, Brian Campbell.
     
    61:55
    Matthias uháněl úplně sám na Warda. Zvolil zakončení mezi nohy a Ward zuby nehty udržel puk před brankovou čárou. Utkání pokračuje.
     
    59:43
    Versteeg s Matthiasem jeli dva na jednoho. Prvně jmenovaný zvolil střelu na vzdálenější tyč a tu také trefil. Neujala se ani dorážka Fleischamanna.
     
    53:32
    Versteegovi prvně přeskočil puk hokejku ve velké šanci, frustrovaný domácí hráč pak zlostně sekl Erica Staala a dostává dvě minuty.
     
    52:37
    Domácí trenér Dineen nemohl po icingu svého týmu vystřídat a už nyní si vybral oddechový čas.
     
    46:44
    Jussi Jokinen tvrdě narazil Versteega hlavou na mantinel a dostává dvě trestné minuty. Domácí střelec se chvíli zvedal z ledu ale v zápase bude pokračovat.
     
    45:47
    Florida právě vstřelila branku!

    Domácí využívají přesilovou hru. JASON GARRISON jednoduše napřáhl na modré čáře a s dávkou štěstí propasíroval puk mezi betony brankáře Theodora. Asistence: Mikale Samuelsson, Ed Jovanovski.
     
    45:06
    Teprve počtvrté se dnes bude vylučovat. Brian Allen z Caroliny kolenem fauloval Tomáše Fleischmanna.
     
    42:18
    Bowman prudkým pasem od levého mantinelu našel hůl Erica Staala. Kotouč se od ní odrazil opět jen těsně mimo branku domácího týmu.
     
    40:24
    Staal zpoza branky našel volného Larose, ten se nerozpakoval a snažil se procpat puk do branky. Z voleje však netrefil o několik centimetrů prostor tří tyčí.
     
    37:02
    Vysokým obloučkem ze středního pásma se kotouč dostal na hůl Vesteega, který se najednou ocitl sám před Wardem. Útočník Floridy volil nápřah a ránu volejem, která ale mířila doprostřed branky.
     
    33:45
    Carolina právě vstřelila branku!

    Zmíněná neplatí, Theodore inkasoval. Versteegovu rozehrávku po pravém mantinelu přečetl CHAD LAROSE, udělal několik bruslařských temp do středu hřiště a perfektně trefil místo nad pravým ramenem domácího gólmana. Bez asistence.
     
    25:45
    Stephen Weiss v útočném pásmu zahrál nebezpečně vysokou holí a dostává dvě trestné minuty.
     
    24:24
    Zakázané uvolnění hostujícího týmu.
     
    18:38
    Carolina právě vstřelila branku!

    Hurricanes se snad poprvé dlouze usadili v útočném pásmu a hned je z toho branka. Střelu TIMA GLEASONA od modré čáry tečoval jeden z obránců domácího týmu tak nešťastně, že kotouč skončil až v síti. Asistence: Jamie McBain, Tuomo Ruutu.
     
    12:50
    To se teď změnilo. První útok hostí si dokázal vyvinout tlak a postupně vypálili všichni tři členové této formace. Theodore nakonec s dávkou štěstí zalehl kotouč v brankovišti.
     
    10:50
    Mathias se ocitl osamocený asi dva metry před Wardem. Ani nadvakrát však nedokázal přehodit vlastně už ležícího brankáře Caroliny.
     
    06:57
    Samuelsson hákoval na půli hřiště Larose a hosté si vyzkoušejí první přesilovku.
     
    04:16
    Florida právě vstřelila branku!

    Domácí tým se ujímá vedení. SEAN BERGENHEIM dostal do jízdy pas od Jovanovského, a najížděl směrem na Warda. Napoprvé minul branku, jenomže od zadního mantinelu se kotouč odrazil zpět na hůl finského útočníka, který napodruhé přehodil Wardův levý beton.Asistence: Ed Jovanovski.
     
    01:39
    Prvním vyloučeným hráčem zápasu je hostující Ponikarovsky. Provinil se podražením.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 5. Bergenheim (Jovanovski), 46. Garrison (Samuelsson, Jovanovski), 64. Versteeg (Weiss, Campbell) - 19. Gleason (McBain, Ruutu), 34. Larose


    Florida Panthers: Theodore (Clemensen) - Garrison, Campbell - Jovanovski (A), Ellerby - Kulikov, Weaver
    - Fleischmann, Weiss (A), Versteeg - Bergenheim, Mathias, Kopecký (A) - Sturm, Rallo, Samuelsson - Bradley, Santorelli, Barch

    Carolina Hurricanes: Ward (Murphy) - Mcbain, Gleason (A) - Faulk, Špaček - Allen, Joslin - Harrison - Bowman, Staal E. (C), Larose - Ponikarovsky, Jokinen J., Ruutu T. - Tlustý, Sutter (A), Dwyer - Nodl, Brent, Stewart

    Rozhodčí: Hebert, Van Massenhoven - Lazarowich, Shewchyk
    bahis siteleri