Barys – Dynamo Moskva 5:1 (kon.) | Ufa – Novosibirsk 7:4 (kon.) | Kazaň – Novokuzněck 3:2 (kon.)
Spartak Moskva – Omsk 3:1 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
Metallurg Novokuzněck
Pátek 23.12.2011, 16:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Kazaň vstřelila branku!
    To je neskutečný konec zápasu! Kazaň dokázala využít přesilovku po spolupráci osvědčené dvojice Zaripov - Morozov. První jmenovaný našel prudkým pasem na opačné straně útočného pásma ALEXEJE MOROZOVA, který z pravého kruhu propálil Lassilu tři vteřiny před sirénou. Finský gólman v brance hostí nestačil na jeho rychlou střelu reagovat. Asistence: Denis Zaripov, Niko Kapanen.
     
    28:12
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Metallurg bleskově vyrovnává ve vlastním oslabebí! Loginov našel rozjetého ANDREJE KUZMINA, který využil své rychlosti a překonal Vehanena . Asistence: Vladimir Loginov.
     
    27:44
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Hosté teď Kazaň přitlačili před její branku a snižují. Prosadil se SERGEJ BRYLIN, který chytře tečoval střelu Kukleva od modré. Asistence: Michael Kuklev.
     
    23:38
    Kazaň vstřelila branku!
    Morozov našel před brankovištěm Zaripova, jehož první střelu ještě Lassila skvěle vyrazil, ale DENIS ZARIPOV se dostal i k dorážce a do poloodkryté klece už kotouč dostal. Asistence: Alexej Morozov.
     
    12:36
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí jdou po rychlé akci do vedení. Bergfors našel lahůdkovým pasem před brankou KONSTANTINA GLAZAČEVA, který jen nastavil hůl a poslal kotouč za záda Lassily. Ten si sice na kotouč ještě sáhl, ale v cestě do sítě mu nezabránil. Asistence: Niclas Bergfors, Jevgenij Medvěděv.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 13. Glazačev (Bergfors, Medveděv J.), 24. Zaripov (Morozov), 60. Morozov (Zaripov, Kapanen) - 28. Brylin (Kuklev), 29. Kuzmin (Loginov)


    Ak Bars Kazaň: Vehanen (Garipov) – Nikulin, Kornějev, Tokranov, Chomickij, Panin, Medvěděv J., Zacharčuk – Zaripov, Kapanen, Morozov – Petrov O. , Tereščenko, Petrov K. – Golubev, Spiridonov, Glazačev – Bergfors, Lukojanov, Bodrov
    Metallurg Novokuzněck: Lassila (Lazušin) – Loginov, Sopel, Vyalivaara, Kuklev, Metljuk, Megalinsky, Romanov, Simon - Robitaille, Kuzmin, Bumagin – Brylin, Golovin, Medvěděv A. - Kagarlickij, Lazarev, Mareškin – Kurepanov, Slepyšev, Kicyn

    Rozhodčí: Kulakov, Ravodin – Goljak, Dedjulja
    bahis siteleri