Zvolen – Poprad 4:3 (kon.) | Nitra – HC Slovan 5:3 (kon.) | Skalica – Košice 3:9 (kon.)
Martin – Banská Bystrica 5:4 (po s.n.) | Trenčín – Žilina 5:4 (po s.n.)
konec
HK Skalica
3:9 (1:2, 2:4, 0:3)
HC Košice
sk Úterý 03.01.2012, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:26
    Košice dali gól!
    Gól v oslabení. STANISLAV GRON naznačoval prihrávku, nabral však rýchlosť, prekorčuľoval brániaceho hráča a kľučkou prekonáva Tomeka. Bez asistencie.
     
    58:24
    Vylúčenie na strane Košíc. Marek Kolba 2 minúty za hru so zdvyhnutou hokejkou.
     
    56:06
    Spilar mohol pridať ďalší klinec do rakvy Skalice, jeho dorážka len tesne minula opustenú bránku domácich.
     
    54:46
    Košice dali gól!
    Brejk Košíc opäť využitý. Po Pašekovej prihrávke vystrelil z medzikruhov MARCEL HAŠČÁK a strelou popod ruku TOMEKA prekonáva brankára domácich. Asistencie: Dušan Pašek, Samuel Mlynarovič.
     
    53:15
    Košice dali gól!
    Stanislav Gron výborne zapracoval za bránkou domácich, prihral na MICHELA MIKLÍKA a ten strelou z jednej prekonáva bezmocného Tomeka. Asistencia: Stanislav Gron.
     
    50:41
    Vylúčenie na strane hostí. Košičania pôjdu do troch. Jánr Homer 2 minúty za podrazenie.
     
    49:25
    Zálešák sa vrátil na ľad, no pár sekundách idú hostia opäť do štyroch. Peter Slimák 2 minúty za vyhodenie puku.
     
    47:19
    Vylúčenie na strane hostí. Miroslav Zálešák 2 minúty za hákovanie.
     
    45:14
    Veľká priležitosť domácich, Višňovský dostal prihrávku pred odkrytu bránku a vystrelil, výborne sa presunul Hylák a ľavým betónom vyráža.
     
    42:21
    Vylúčenie na strane hostí. Ján Homer nepresne rozohral a svoju chybu zažehnal len nedovoleným zákrokom a dostáva 2 minúty za podrazenie.
     
    37:44
    Marcel Baláž zvolil podobné zakončenie ako dnešný úspešný exekútor trestného strieľania na strane domácich, útočník Košíc však netrafil bránku.
     
    37:44
    Po faule Kutáleka na Baláža nariadil Lokšík trestné strieľanie pre Košice.
     
    36:35
    Skalica dala gól!
    Po vyhratom buli Patrika Lušňáka sa puk dostal k PETROVI OBDRŽÁLEKOVI a ten peknou strelou do ľavej šibenice prekonáva bezmocného Hyláka. Asistencia: Patrik Lušňák.
     
    35:22
    Dravecký mohol završiť hattrick, sám pred Tomekom neuspel,domáci brankár priľahol puk.
     
    32:49
    Košice dali gól!
    Miroslav Zálešák posunul puk po mantinely na Michala Šedu, ten nahodil puk na bránku domácich, kde Tomeka prekonal šikovným tečom VLADIMÍR DRAVECKÝ. Asistencie: Michal Šeda, Miroslav Zálešák.
     
    29:04
    Košice dali gól!
    Vyrúbalík urobil chybu na modrej čiare, puk mu vzal Peter Bartoš, prihral na voľného MIROSLAVA ZÁLEŠÁKA a rodený Skaličan prekonáva Tomeka. Asistencia: Peter Bartoš.
     
    27:52
    Skalica dala gól!
    MICHAL ŠÁTEK nešpekuloval a strelou švihom ponad Hylákovu lapačku znižuje skóre. Bez asistencie.
     
    27:52
    Trestné strieľanie pre domácich po faule Slimáka na Šáteka.
     
    26:21
    Košice dali gól!
    Kontry hostí sú dnes smrteľné. Výborne zapracoval Miroslav Zálešák, ktorý na seba naviazal troch hráčov Skalice, puk prihral späť na PETRA BARTOŠA. Ten strelou medzi betóny vyhnal Lakosila z bránky. Asistencia: Miroslav Zálešák.
     
    25:18
    Kutálek prihral na Šáteka, ten zoči voči Hylákovi bekhendom prestrelil.
     
    22:22
    Košice dali gól!
    Dušan Pašek vyhral vhadzovanie a šikovne medzi nohami Mikuša prešiel s pukom a prihral na prvú stranu na voľného MARCELA HAŠČÁKA, ktorý strelou švihom do pravého rohu strieľa tretí gól hostí. Asistencia: Dušan Pašek.
     
    17:54
    Ďalšia pekná kombinácia domácich, Šátek z jednej vystrelil, Hylák jeho pohotovú strelu vyráža.
     
    16:48
    Vylúčenie na oboch stranách. René Školiak 2 minúty za hrubosť a Ján Tabaček 2+2 minúty za hrubosť a seknutie. Presilovka pre domácich.
     
    16:08
    Košice dali gól!
    Peter Bartoš prihrával na ľavú stranu na rozbehnutého VLADIMÍRA DRAVECKÉHO, ten sa s tým nehral a tvrdou strelou z ľavého kruhu prekonáva Lakosila v bránke Skalici. Asistencie: Peter Bartoš, Michal Novák.
     
    11:35
    Košice dali gól!
    Peter Bartoš našiel rozbehnutého JÁNA TABAČEKA, obránca hostí zakončil túto akciu skúsene a strelou švihom strieľa vyrovnávajúci gól ponad vyrážačku Lakosila. Asistencie: Peter Bartoš, Vladimír Dravecký.
     
    11:10
    Sily sa na ľade vyrovnájú. Zbytočne v útočnom pásme fauloval Miroslav Zálešák a odchádza si sadnúť na trestnú lavicu na 2 minúty za hákovanie.
     
    11:04
    Vylúčenie na strane domácich. Henrich Jaborník 2 minúty za napadnutie.
     
    09:18
    Skalica dala gól!
    Ondřej Šmach z otočky nahodil od modrej čiary na bránku, puk pred ním zachytil Michal Šeda, ktorému však puk prepadol len pred RENÉHO ŠKOLIAKA a ten z otočky zavesil do šibenice. Asistencie: Ondřej Šmach, ŽIgmund Pállfy.
     
    09:05
    Vylúčenie na strane hostí. Ján Homer 2 minúty za napadnutie.
     
    04:40
    Michel Miklík prihrával na Gabriela Spilara, pred hosťujúcim útočníkom bola odkrytá bránka, výborne ho pri zakončení odzbrojil Holovič a puk letel mimo bránky.

    Miroslav Samseli

    Branky a nahrávky: 10. Školiak (Šmach, Pállfy), 28. Šátek, 37. Obdržálek (Luš) - 12. Tabaček (Bartoš, Dravecký), 17. Dravecký (Bartoš, Novák), 23. Haščák (Pašek), 27. Bartoš (Zálešák), 30. Zálešák (Bartoš), 33. Dravecký (Šeda, Zálešák), 54. Miklík (Gron), 55. Haščák (Pašek , Mlynarovič), 60. Gron


    HK Skalica: Lakosil (Tomek) - Vyrúbalík, Šmach , Jankovič, Kloz , Magušin, Gula , Srnec, Jaborník - Pálffy(K), R. Školiak(A), J. Hruška - Obdržálek, Lušňák, T. Višňovský(A) - Kutálek, Holovič, Šátek - T. Mikúš, Klejna, Jurík
    Tréner: Peter Oremus

    HC Košice: Hylák(Halász) - Homer, Tabaček(A), Šeda, Kolba, Slimák, Novák, Chovan,Takáč - Bartoš, Zálešák(K), Dravecký(A) - Spilar, Gron, Miklík - Petruška, Baláž, Gmitter - Mlynarovič, Pašek, Haščák
    Tréner: Miroslav Ihnačák

    Rozhodčí: P. Lokšík - R. Výleta, P. Šefčík

    Diváci: 3 553
    bahis siteleri