Kolín – Břeclav 2:6 (kon.) | Kutná Hora – Technika Brno 1:6 (kon.) | SHK Hodonín – Chotěboř 6:1 (kon.)
Žďár n/S – Nymburk 3:4 (kon.) | Pelhřimov – Trutnov 2:9 (kon.) | Havířov – Frýdek-M. 6:4 (kon.)
Nový Jičín – Prostějov 2:5 (kon.) | Poruba 2011 – Karviná (Baník) 3:4 (kon.) | Uh. Hradiště – Opava 1:5 (kon.)
Přerov – Vsetín 1:4 (kon.) | Bílina – Řisuty 2:5 (kon.) | Jablonec n/N – Klášterec nO 2:4 (kon.)
Kobra – Děčín 4:3 (kon.) | Lev Benešov – Klatovy 2:4 (kon.) | Milevsko – Sokolov 3:4 (po s.n.)
konec
AZ Havířov
6:4 (2:1, 2:2, 2:1)
HC Frýdek-Místek
Středa 11.01.2012, 18:00 • K&K Pneu aréna • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    57:32
    Havířov právě vstřelil branku!
    DAVID KLIMŠA posouvá svůj tým k blízké výhře. Poté, co se dostal Klimša ke kotouči, na nic nečekal a pálil z otočky. Láníček jeho střelu zřejmě vůbec nečekal, to ale nic nemění na tom, že se jednalo o nádhernou střelu k pravé tyči. Asistence: Jiří Krisl.
     
    52:06
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Po nahození puku se kotouč odrazil od PETRA ROZUMA a obloukem propadl za záda Lukáše Danečka. Asistence: Petr Škatula.
     
    48:50
    Havířov právě vstřelil branku!
    LUDĚK LHOTSKÝ dostal skvělou přihrávku od Roberta Najdeka a jel sám na brankáře. První pokus ještě Láníček pokryl, ale na dorážku už byl krátký. Právem se tak zlobil na své spoluhráče, kteří nechali Lhotského zcela volného. Asistence: Robert Najdek.
     
    38:45
    Havířov právě vstřelil branku!
    ROBERT ŘÍČKA převáží misky vah na stranu Havířova. Ten dostal skvělou přihrávku mezi kruhy od Karla Vydry a střelou zápěstím překonal brankáře Láníčka.Říčka měl před malou chvílí dvě velké šance, které nevyužil, nakonec se však dočkal při této situaci. Asistence: Karel Vydra.
     
    37:14
    Havířov právě vstřelil branku!
    Samostatná akce JIŘÍHO KRISLA! Ten si vzal puk od své obranné modré čáry a dojel s ním až za brankovou čáru hostů. Skvělé sólo tohoto obránce. Asistence: Robert Najdek.
     
    30:24
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Další využitá přesilovka. Ukázka jednoduchého hokeje v podání hostů. Ondřej Měkýš střílel z modré čáry a po jeho nepřesné ráně se puk odrazil od zadního mantinelu přímo před brankoviště, kde stál volný PETR ROZUM. Asistence: Ondřej Měkýš, Ivan Majling.
     
    23:08
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! MILAN GAJDA byl zcela volný a po přihrávce od Ivana Majlinga střílel z první. Brankář Daneček byl na jeho střelu pod víko krátký. Asistence: Ivan Majling.
     
    16:43
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! JAKUB MACH se dostal ke střele z vrcholu kruhu a jeho přízemní střelu brankář Havířova pustil. Asistence: Tomáš Kocurek.
     
    12:27
    Havířov právě vstřelil branku!
    Jedna hezká akce než druhá! Hokejový "ťukec" mezi útočníky Havířova. Puk se ocitl na čepeli Najdeka, který krásně našel přes celé pásmo JANA MARUNU. Na jeho střelu byl krátký i frýdecko-místecký fantóm Láníček. Asistence: Robert Najdek, Petr Prokop.
     
    10:28
    Havířov právě vstřelil branku!
    Nádherná souhra Petra Prokopa a střelce této branky ROBERTA NAJDEKA. Prokop obešel obránce Frýdku-Místku a nahrál na volného Najdeka, který už kličkou do bekhendu neměl problém zasunout puk do prázdné branky. Asistence: Petr Prokop.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 11. Najdek (Prokop), 13. Maruna (Najdek, Prokop), 38. Krisl (Najdek), 39. Říčka (Vydra), 49. Lhotský (Najdek), 58. Klimša (Krisl) - 17. Mach (Kocurek), 24. Gajda (Majling), 31. Rozum (Měkýš, Majling), 53. Rozum (Škatula)


    AZ Havířov: Daneček (Vrba) - Prokop "A", Rimmel, Krisl "C", Machálek, Balčík, Vydra, L.Zientek - Klimša, Najdek, Maruna, Sztefek, Potočný "A", Stránský, Daneček, Říčka, Lhotský, Brezani, Kraft, Pechanec, Kopún
    HC Frýdek-Místek: Láníček (Jagoš) - Podešva, Jindřich "C", Gajda, Kudláček, Měkýš, Kocurek, Mach, Číhal, Kabeláč, Rozum "A", Diviš, Matysz, Škatula, Sluštík, Gogolka, Majling, Mareček, Gančarčík, Bártek

    Rozhodčí: Mrkva - Barteček, Moravec
    bahis siteleri