Kometa Brno – Letňany 6:7 (po pr.)
po prodl.
HC Kometa Brno
6:7 (1:2, 3:3, 2:1 - 0:1)
HC Letci Letňany
Středa 11.01.2012, 17:45 • KAJOT ARENA • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    62:36
    Letňany právě vstřelily branku!

    Největší hvězda Letňan rozhoduje zápas. Hosté se neusadili v útočném pásmu a museli tak zakládat další útok. Čapek přitom nahrál do jízdy VÁCLAVU KARABÁČKOVI, který z plné rychlosti vystřelil přesně do levého horního růžku. Asistence: Dominik Čapek.
     
    52:34
    Kometa právě vstřelila branku!

    Nakonec Jandera kapituluje pošesté. Hrdina utkání FILIP DVOŘÁK dokázal pohotově dorazit do branky Garčicovu střelu z levého kruhu. Sledujeme opravdu nervydrásájící mač. Asistence: Richard Garčic.
     
    48:08
    Letňany právě vstřelily branku!

    Domácí se z vyrovnání neradovali dlouho. DOMINIK ČAPEK se chvíli po buly v útočném pásmu ocitl na mezikruží sám před Ptáčkem. Střelou na vyrážečku se mu podařilo vsítit svou druhou branku v utkání. Asistence: Michal Vyšín.
     
    46:53
    Kometa právě vstřelila branku!

    Nejjednodušší možnou cestou využívá Brno přesilovku. Kochovu přízemní ránu šikovně tečoval pár metrů před Janderou FILIP DVOŘÁK a dosáhl tak hattricku! Asistence: Patrik Koch, Roman Dymáček.
     
    38:21
    Kometa právě vstřelila branku!

    Ocitli jsme se na divokém zápase. Nyní jeli dva na jednoho Dymáček a FILIP DVOŘÁK. Prvně jmenovaný našel pasem druhého, jehož první ránu ještě Jandera vyrazil. Jenomže na dorážku už byl brankář Letců krátký. Asistence: Roman Dymáček.
     
    37:43
    Letňany právě vstřelily branku!

    Teď jdou hosté do trháku. Opět padla branka po křižném pasu. Tentokrát našel Poljanyčka DOMINIKA ČAPKA, který naznačil střelu a následně elegantně zakončil. Asistence: Aleksander Poljanyčka.
     
    37:24
    Letňany právě vstřelily branku!

    Letci se znovu ujímají vedení. Václav Karabáček se znovu vydal na útočný výpad a když byl před brankou našel v ještě lepší pozici ALEKSANDRA POLJANYČKU. Ten po zemi zasunul puk za pravý beton Ptáčka. Asistence: Václav Karabáček.
     
    34:13
    Letňany právě vstřelily branku!

    Znovu je vyrovnáno. Václav Karabáček vyslal z levé strany přesný křižný pas na JIŘÍHO HORÁKA. Ten naznačil střelu a následně šikovně zakončil za rozpohybovaného Ptáčka. Asistence: Václav Karabáček, Michal Vyšín.
     
    26:18
    Kometa právě vstřelila branku!

    FILIP DVOŘÁK zvolil bekhendovou kličku a vyšla mu dokonale. Střelou pod břevno posílá domácí celek poprvé v utkání do vedení. Nutno říct, že za poslední minuty si to Brno zaslouží.
     
    22:02
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brňané znovu vyrovnávají. Nepříliš nápadnou střelu Jakuba Zbořila Jandera pouze vyrazil přímo před sebe. Před brankovištěm stál ANTONIO MARCELLO a nadvakrát dotlačil puk za brankovou čáru. Asistence: Jakub Zbořil.
     
    15:33
    Letňany právě vstřelily branku!

    I druhou svou přesilovku hosté využívají. TOMÁŠ DYRYNK stál sám za brankou, zkusil tedy rychle vybruslit a zaskočit Ptáčka. To se mu podařilo, brněnský gólman se přemístil pomalu a puk se od jeho betonu odrazil do branky. Je to druhá Dyrynkova branka v první třetině. Asistence: Jakub Zeliska.
     
    13:47
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brno dokázalo srovnat stav poměrně rychle. Luboš Horký poslal na mezikruží pas PAVLU JENYŠOVI, který vypálil na prostředek branky. Jenže trefil jednoho z hráčů hostí, puk změnil trajektorii a zapadl přímo do levého horního růžku. Asistence: Luboš Horký, Richard Garčic.
     
    09:37
    Letňany právě vstřelily branku!

    Hosté se prosazují po dvaceti třech sekundách početní výhodě. Díky šťastně zachycenému vyhození Brna se k puku dostal Kulda a poslal jen na TOMÁŠE DYRYNKA, stojícího u levé tyče poloprázdné branky. Dyrynk nezazmatkoval, zpracoval si puk a poslal jej přesně pod břevno. Asistence: Vojtěch Kulda.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 14. Jenyš (Horký, Garčic), 23. Marcello (Zbořil), 27. Dvořák (TS), 39. Dvořák (Dymáček), 47. Dvořák (Koch, Dymáček), 53. Dvořák (Garčic) - 10. Dyrynk (Kulda), 16. Dyrynk (Zeliska), 35. Horák (Karabáček, Vyšín), 38. Poljanyčka (Karabáček), 38. Čapek (Poljanyčka), 49. Čapek (Vyšín), 63. Karabáček (Čapek)


    HC Kometa Brno: Ptáček (Krček) - Hájek, Koch, Hladký, Švejda, Zbořil, Šnajnar, Štancl, Gotthard - Garčic, Biolek, Dvořák, Marcello, Horký, Jambor, Jenyš, Dymáček, Koblížek, Balaštík, Kratochvíl, Boltvan (C)
    HC Letci Letňany: Jandera (Kosina) - Starosta, Poljanyčka, Vyšín, Staněk, Štosek, Kučera - Honetschläger, Zeliska, Karabáček, Horák, Čapek (C), Kvaček, Polák, Kulda, Dyrynk

    Rozhodčí: Kala - Měkýš, Šustr
    bahis siteleri