Boston – Montreal 2:1 (kon.) | NY Rangers – Ottawa 0:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Montreal Canadiens
Pátek 13.01.2012, 01:00 • TD Garden • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:46
    Montreal právě vstřelil branku!
    Po krásné kombinaci při hře čtyři na čtyři se Thomas nestačil přemístit k tyči a po přihrávce Tomáše Kaberleho skóruje JANNICK WEBER. Montreal dramaticky snížil a určitě bude chtít tlačit.
     
    43:43
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí dávají uklidňující branku. Po tvrdém souboji v rohu kluziště poslal Krejčí puk za branku Hortonovi, ten trochu se štěstím procpal kotouč k MILANU LUČIČOVI, když ho Plekanec o milimetry netrefil bruslí. Lučič se otočil o devadesát stuoňů a zavěsil přímo k tyči. Asistence: Nathan Horton, David Krejčí.
     
    01:23
    Bruins právě vstřelili branku!
    Obrovská smůla pro Montreal! Po výhozu Johnyho Boščuka se odrazil kotouč odrážel za branku, jenže se nakonec dostal na hokejku JORDANA CARONA a ten pohotově zakončil do prázdné klece, Price totiž odjel za branku ve snaze kotouč zachytit.. Asistence: Johny Boščuk, Zdeno Chára

    Viktor Sandev

    Branky a nahrávky: 2. Caron (Boščuk, Chára), 44. Lučíč (Horton, Krejčí) - 53. Weber (Kaberle, Desharnais)


    Boston Bruins: Thomas (Rask) - Corvo, Ference, Chára, Seidenberg, Kampfer, McQuaid, Boščuk - Campbell, Lučič, Horton, Seguin, Paille, Thornton, Kelly, Bergeron, Caron, Krejčí, Peverley, Hamill, Pouliot.
    Montreal Canadiens: Price (Budaj) - T. Kaberle, Gorges, Campoli, Diaz, Weber, Emelin, Gill, Subban - Cammalleri, Plekanec, Nokelainen, Moen, Blunden, Kosticyn, Desharnais, Darche, Pacioretty, Cole, Eller.

    Rozhodčí: Hasenfratz, Lego - Barton, Cormier.
    bahis siteleri