Poprad – Zvolen 9:1 (kon.) | HC Slovan – Nitra 3:2 (kon.) | Žilina – Trenčín 5:3 (kon.)
Košice – Skalica 3:5 (kon.) | Banská Bystrica – Martin 3:0 (kon.)
konec
MsHK Žilina
5:3 (2:2, 1:1, 2:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Úterý 31.01.2012, 18:00 • DOXXbet Aréna Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Vážení diváci, skončil sa nám zápas MsHK Žilina vs. Dukla Trenčín, v ktorom domáci tím zvíťazil 4:3. Zápas to bol vyrovnaný a bojovný. Domácim gratulujeme k víťazstvu, hosťom želáme šťastnú cestu domov a Vám prajeme krásny zvyšok večera. (20:07:25)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:53
    Žilina dala gól!
    Do prázdnej bránky uzatvára skóre dnešného zápasu RICHARD HUNA. Asistencie : Devečka Dušan, Kudělka David.
     
    57:46
    Rovnako na opačnej strane je hrdinom momentu Tomáš Hiadlovský. Do pásma sa vrútil Rišo Huna, vybojoval puk a spoza bránky adresoval prihrávku nabiehajúcemu Petrovi Sivákovi. Ten vystrelil v pohybe a Hiadlovský nádherne chytil do lapačky. Krásny zákrok.
     
    57:01
    Do konca tretej tretiny ostávajú necelé 3 minúty a Dukla začína pomaly ale isto tlačiť na pílku, v tomto momente je však proti Marek Laco, ktorý na delovku obrancu Dukly od modrej čiary vytiahol efektný i efektívny semafór.
     
    55:43
    V obrovskej šanci sa z ničoho nič objavil Richard Huna, bol však tiesnený obrancom Dukly a tak puk poslal len tesne vedľa bránky.
     
    Domáci v plnom počte.
     
    54:01
    Trenčania v presilovej hre šlapú čo to dá, robia však chybu a Peter Sivák elegantne vyhadzuje puk za Hiadlovského bránku.
     
    52:53
    Vylúčenie Žilina, na trestnú lavicu odchádza Tomáš Troliga.
     
    51:51
    Žilina dala gól!
    Neuveriteľná spolupráca elitnej formácie Žiliny. Prihrávka naslepo od Petra Siváka na Riša Hunu, ten z prvej vysunul do úniku brata ROBA HUNU, ktorý si puk pekne spracoval a pomedzi nohy Tomáša Hiadlovského upravuje na 4:3!!! Gól : Huna Róbert. Asistencie : Huna Richard, Sivák Peter.
     
    50:01
    Čas sa nám preklopil do druhej polovice tretej tretiny a tempo hry nám opadla. V týchto minútach zápasu dominuje boj o stredné pásmo s minimom šancí na oboch stranách.
     
    46:01
    Oba tímy hrajú pozorne v defenzíve, je vidieť, že nikto nechce urobiť chybu. Nájde sa hráč, ktorý vezme zodpovednosť na vlastne plecia a rozhodne o výsledku??? Alebo budeme svedkami predĺženia??? Uvidíme. Do konca tretej tretiny ostáva necelých 14 minút, ktoré budú nadmieru napínavé.
     
    45:40
    Domáci v plnom počte.
     
    45:10
    Hostia sa snažili zavrieť vlkov v ich obrannom pásme, Juraj Ďurkech im tieto plány prekazil.
     
    44:32
    Ján Pardavý po skončení osobného trestu opúšťa lavicu hanby.
     
    43:40
    Vylúčenie Žilina, 2 minúty dostáva Richard Huna za hákovanie.
     
    43:40
    Marek Laco zachránil Žilinu pred pohromou. Krásna akcia na jeden dotyk v podaní Sojčík - Fabuš, Laco z tesnej blízkosti Fabuša vychytal. Fabuš však bol hákovaný Rišom Hunom.
     
    42:14
    Tretiu tretinu začali aktívnejšie hráči z Trenčína, výraznejšiu šancu si však nevypracovali.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    V druhej tretine sme videli opäť vyrovnaný hokej. Zápas bol rozkúskovaný množstvom vylúčení. Tretia tretina sa začne približne 19:36.

    Dávid Švec

    Branky a nahrávky: 1. Stupka Václav (Drábek Jakub, Nemec Vladimír), 20. Sivák Peter (Huna Richard), 30. Huna Róbert (Huna Richard, Sivák Peter), 52. Huna Robert (Huna Richard, Sivák Peter), 60. Huna Richard (Devečka Dušan, Kudělka David) - 10. Filo Martin (Fojtík Josef, Jakúbek Martin), 17. Fabuš Peter (Sojčík Peter), 29. Tvrdoň Roman (Tybor Radoslav, Mikula Ondrej)


    MsHK Žilina: Laco (Johanes) – Devečka, Kudělka, Staňo, Dlouhý, Ďurkech, Houdek, Krčula, Niník – Sivák, Róbert Huna, Richard Huna – Drábek, Nemec, Stupka – Drevenák, Troliga, Smotrila – Sýkora, Jarab, Kubiš. Kapitán: Devečka, asistenti: Nemec, Dlouhý.
    HK DUKLA Trenčín: Hiadlovský (Kováč) – Hlubuček, Vizváry, Bednár, Gabriš, Biro, Habsuda, Nechala, Štindl – Fabuš, Šťastný, Pardavý – Mikula, Tvrdoň, Gašparovič – Melichárek, Sojčík, Tybor – Jakubek, Fojtík, Filo. Kapitán: Pardavý, asistenti: Tvrdoň, Gašparovič.

    Rozhodčí: Višňovský, Lokšík – Bundil, Zvrškovec
    bahis siteleri