Poprad – Zvolen 9:1 (kon.) | HC Slovan – Nitra 3:2 (kon.) | Žilina – Trenčín 5:3 (kon.)
Košice – Skalica 3:5 (kon.) | Banská Bystrica – Martin 3:0 (kon.)
konec
MsHK Žilina
5:3 (2:2, 1:1, 2:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Úterý 31.01.2012, 18:00 • DOXXbet Aréna Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 18:00.
     
    Úvodné zostavy:

    MsHK DOXXbet Žilina: Laco (Johanes) – Devečka, Kudělka, Staňo, Dlouhý, Ďurkech, Houdek, Krčula, Niník – Sivák, Róbert Huna, Richard Huna – Drábek, Nemec, Stupka – Drevenák, Troliga, Smotrila – Sýkora, Jarab, Kubiš. Kapitán: Devečka, asistenti: Nemec, Dlouhý.

    Dukla Trenčín: Hiadlovský (Kováč) – Hlubuček, Vizváry, Bednár, Gabriš, Biro, Habsuda, Nechala, Štindl – Fabuš, Šťastný, Pardavý – Mikula, Tvrdoň, Gašparovič – Melichárek, Sojčík, Tybor – Jakubek, Fojtík, Filo. Kapitán: Pardavý, asistenti: Tvrdoň, Gašparovič.

    Rozhodca: Višňovský, Lokšík – Bundil, Zvrškovec.
     
    * Budú chýbať

    Trénerom budú chýbať dnes hráči v oboch tímoch. Domácemu trénerovi Milanovi Jančuškovi zranený útočník Linet, trénerovi hostí Róbertovi Kalábrovi zranený Trefný, otázny je štart Fojtíka, ktorý prišiel z Nitry.
     
    K chýbajúcim hráčom v Žiline už nepíšu Konstatina Mikhailova, ktorý v Moskve nedostal víza a v Žiline tak skončil. Nahradil ho navrátilec do dresu MsHK Tomáš Troliga.
     
    * Trojbodový rozdiel

    Medzi dnešnými súpermi je trojbodový rozdiel, v prípade víťazstva však Žilina nepreskočí na 6. miesto, pretože má horšie skóre ako dnešný súper.

    Žilina je so 60 bodmi na 7. mieste. V 44 zápasoch 15 krát zvíťazila v riadnom hracom čase, 5 krát v predĺžení, 5 krát prehrala v predĺžení, 19 krát v riadnom hracom čase. Skóre – 107:128.

    Trenčín je s 63 bodmi na 6. mieste. V 44 zápasoch 17 krát zvíťazil v riadnom hracom čase, 5 krát v predĺžení, 2 krát prehral v predĺžení, 20 krát v riadnom hracom čase. Skóre – 110:110.
     
    Na ľade máme oba tímy, zápas sa o malú chvíľu začne.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    00:50
    Žilina dala gól!
    Raketový začiatok v podaní domáceho tímu, Nemec potiahol puk do pásma, prihral Drábekovi, ktorý nahodil puk na bránku Trenčína, tam sa najlepšie zorientoval VÁCLAV STUPKA a puk skončil za chrbtom bezmocného Hiadlovského. Gól : Stupka Václav. Asistencie : Drábek Jakub, Nemec Vladimír.
     
    02:22
    Ďalšia šanca Žiliny, v ktorej sa ocitol Róbert Huna. Dostal puk na modrú, ako víchor vletel sám pred Hiadlovského, Ten však jeho puk poslal vyrážačkou mimo svojej svätyne.
     
    04:10
    Opäť akcia prvého žilinského útoku. Robo Huna nahadzoval od pravého mantinelu puk na bránku, kde bol voľný Peter Sivák. Hiadlovský tento puk s námahou stihol pred Sivákom upratať.
     
    05:32
    Ďalšia šanca domácich, Drevenák vybojoval v útočnom pásme puk, chcel ho posunúť na voľného Troligu, ten bol prekvapujúco rýchlejší ako puk a už ho nestihol spracovať.
     
    06:28
    Prvá vážnejšia strela Dukly Trenčín. Z ľavého kruhu sa zastreľoval Peter Sojčík. Marek Laco ostal pokojný a strelu kryl.
     
    07:50
    Hra sa nám odvíja prevažne v strednom pásme, bez výraznejšej šance na jednej či druhej strane.
     
    09:40
    Trenčín dal gól!
    Hráči Dukly Trenčín zatvorili domácich do obranného pásma a ich tlak bol úspešný. Jakúbek našiel v rohu Fojtíka, ten z prvej adresoval prihrávku pred bránku Žiliny na voľného MARTINA FILA, ktorý nedal Lacovi žiadnu šancu.
     
    10:59
    Domácich gól Trenčína zaskočil, celkovo sú dnes akoby trošku zaspatí, aspoň pôsobia takým dojmom. Dokážu si síce vypracovať šance, ale ich pohyb je strnulý a pomalý.
     
    12:23
    Šanca Trenčína, Vizváry nahodil puk od modrej na bránku do miest, kde periférne videl Pardavého. Marek Laco puk s veľkou námahou pokryl.
     
    13:15
    Tentokrát aj šanca na strane domáceho tímu, Rišo Huna posunul puk zadovkou na voľného Dušana Devečku. Dušan si puk zrovnal, pozrel sa na pohyb Hiadlovského a poslal puk do ochrannej siete nad plexisklom.
     
    15:23
    Po faule na Dušana Devečku odchádza na trestnú lavicu Martin Filo za hákovanie.
     
    16:59
    Trenčín dal gól!
    Na začiatku akcie bola nevydarená strela v podaní Dušana Devečku, Sojčík si sklepol puk, vyrazil do protiútoku a po skrumáži pred bránkou Mareka Laca doklepol puk do prázdnej bránky PETER FABUŠ. Gól : Fabuš Peter. Asistencia : Sojčík Peter.
     
    17:23
    Hostia v plnom počte.
     
    19:02
    Žilina dala gól!
    Richard Huna bol tvrdo atakovaný obrancom hostí, no rýchlo sa pozbieral, dostal prihrávku od brata Róberta, posunul puk pred bránku na PETRA SIVÁKA a ten bez váhania poslal puk ponad rameno Hiadlovského. Gól : Sivák Peter. Asistencia : Huna Richard.
     
    19:16
    Vylúčený je hráč hostí Ondrej Mikula, ktorý dostal 2 minúty za sekanie.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    V prvej tretine sme videli vyrovnaný hokej, navrch nemalo ani jedno mužstvo, a tak je zaslúžene 2:2. Druhá tretina začne približne o 18:51.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:01
    Druhú tretinu začínajú domáci presilovou hrou v trvaní 1 min. 16 sekúnd.
     
    21:16
    Hostia v plnom počte.
     
    22:59
    Šikovná prihrávka Petra Siváka pred bránku na Róberta Hunu bola neúspešná, pretože Sivákovi v poslednom momente hokejku nadvihol jeden z obrancov hostí.
     
    03:47
    Šťastný niekoľkokrát za sebou nahadzoval puk z pravého mantinelu na bránku Žiliny, Marek Laco si dal i na opakované pokusy pozor a stav sa tak nemení.
     
    24:30
    Do druhej tretiny vstúpili aktívnejšie hosťujúci hráči a domái majú čo robiť, aby im rýchlostne stíhali.
     
    25:50
    Vylúčenie Dukla Trenčín, 2 minúty dostáva Gabriš za držanie.
     
    26:01
    Presilovú hru začal David Kudělka, ktorý bombou od modrej vyprášil Hiadlovského vestu.
     
    27:30
    Krásna biliardová akcia Žiliny. Puk lietal z hokejky na hokejku, postupne si puk vymenili Dlouhý, Ďurkech, Drábek a do zakončenia sa dostal Václav Stupka. Hiadlovský jeho pokus s námahou vykryl ľavým betónom.
     
    27:50
    Hostia v plnom počte.
     
    28:15
    Trenčín dal gól!
    Tybor poslal puk na ROMANA TVRDOŇA, ktorému dala obrana Žiliny voľný lístok a Marek Laco bol bezmocný. Gól :Tvrdoň. Asistencia : Tybor, Mikula.
     
    29:03
    Žilina dala gól!
    Odpoveď Žiliny prišla expresne rýchlo. Peter Sivák poslal puk na Riša Hunu, ten z prvej našiel brata RÓBERTA HUNU, ktorý puk nahodil na bránku Dukly a Hiadlovský si puk zrazil do vlastnej bránky. Gól : Huna Róbert. Asistencie : Huna Richard, Sivák Peter.
     
    30:45
    Vylúčenie Žilina, 2 minúty dostáva Tomáš Troliga za podrazenie.
     
    32:33
    Vylúčenie Dukla Trenčín, 2 minúty dostáva Ján Pardavý za nedovolené bránenie v hre. Následne na trestnej lavici búcha hokejkou o plexisklo a inkasuje i osobný 10 minútový trest za nešportové správanie.
     
    34:33
    Hostia v plnom počte.
     
    35:32
    Vylúčenie Žilina, 2 minúty dostáva Dušan Devečka za hákovanie.
     
    35:23
    Domáci si v presilovej hre vypracovali niekoľko šancí, uvidíme ako sa bude dariť hosťom z Trenčína.
     
    37:32
    Domáci v plnom počte.
     
    37:34
    Vylúčenie Žilina, 2 minúty dostáva Milan Drevenák za podrazenie.
     
    39:01
    Do konca druhej tretiny ostáva necelá 1 minúta.
     
    39:32
    Domáci v plnom počte.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    V druhej tretine sme videli opäť vyrovnaný hokej. Zápas bol rozkúskovaný množstvom vylúčení. Tretia tretina sa začne približne 19:36.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    42:14
    Tretiu tretinu začali aktívnejšie hráči z Trenčína, výraznejšiu šancu si však nevypracovali.
     
    43:40
    Marek Laco zachránil Žilinu pred pohromou. Krásna akcia na jeden dotyk v podaní Sojčík - Fabuš, Laco z tesnej blízkosti Fabuša vychytal. Fabuš však bol hákovaný Rišom Hunom.
     
    43:40
    Vylúčenie Žilina, 2 minúty dostáva Richard Huna za hákovanie.
     
    44:32
    Ján Pardavý po skončení osobného trestu opúšťa lavicu hanby.
     
    45:10
    Hostia sa snažili zavrieť vlkov v ich obrannom pásme, Juraj Ďurkech im tieto plány prekazil.
     
    45:40
    Domáci v plnom počte.
     
    46:01
    Oba tímy hrajú pozorne v defenzíve, je vidieť, že nikto nechce urobiť chybu. Nájde sa hráč, ktorý vezme zodpovednosť na vlastne plecia a rozhodne o výsledku??? Alebo budeme svedkami predĺženia??? Uvidíme. Do konca tretej tretiny ostáva necelých 14 minút, ktoré budú nadmieru napínavé.
     
    50:01
    Čas sa nám preklopil do druhej polovice tretej tretiny a tempo hry nám opadla. V týchto minútach zápasu dominuje boj o stredné pásmo s minimom šancí na oboch stranách.
     
    51:51
    Žilina dala gól!
    Neuveriteľná spolupráca elitnej formácie Žiliny. Prihrávka naslepo od Petra Siváka na Riša Hunu, ten z prvej vysunul do úniku brata ROBA HUNU, ktorý si puk pekne spracoval a pomedzi nohy Tomáša Hiadlovského upravuje na 4:3!!! Gól : Huna Róbert. Asistencie : Huna Richard, Sivák Peter.
     
    52:53
    Vylúčenie Žilina, na trestnú lavicu odchádza Tomáš Troliga.
     
    54:01
    Trenčania v presilovej hre šlapú čo to dá, robia však chybu a Peter Sivák elegantne vyhadzuje puk za Hiadlovského bránku.
     
    Domáci v plnom počte.
     
    55:43
    V obrovskej šanci sa z ničoho nič objavil Richard Huna, bol však tiesnený obrancom Dukly a tak puk poslal len tesne vedľa bránky.
     
    57:01
    Do konca tretej tretiny ostávajú necelé 3 minúty a Dukla začína pomaly ale isto tlačiť na pílku, v tomto momente je však proti Marek Laco, ktorý na delovku obrancu Dukly od modrej čiary vytiahol efektný i efektívny semafór.
     
    57:46
    Rovnako na opačnej strane je hrdinom momentu Tomáš Hiadlovský. Do pásma sa vrútil Rišo Huna, vybojoval puk a spoza bránky adresoval prihrávku nabiehajúcemu Petrovi Sivákovi. Ten vystrelil v pohybe a Hiadlovský nádherne chytil do lapačky. Krásny zákrok.
     
    59:53
    Žilina dala gól!
    Do prázdnej bránky uzatvára skóre dnešného zápasu RICHARD HUNA. Asistencie : Devečka Dušan, Kudělka David.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Vážení diváci, skončil sa nám zápas MsHK Žilina vs. Dukla Trenčín, v ktorom domáci tím zvíťazil 4:3. Zápas to bol vyrovnaný a bojovný. Domácim gratulujeme k víťazstvu, hosťom želáme šťastnú cestu domov a Vám prajeme krásny zvyšok večera. (20:07:25)

    Dávid Švec

    Branky a nahrávky: 1. Stupka Václav (Drábek Jakub, Nemec Vladimír), 20. Sivák Peter (Huna Richard), 30. Huna Róbert (Huna Richard, Sivák Peter), 52. Huna Robert (Huna Richard, Sivák Peter), 60. Huna Richard (Devečka Dušan, Kudělka David) - 10. Filo Martin (Fojtík Josef, Jakúbek Martin), 17. Fabuš Peter (Sojčík Peter), 29. Tvrdoň Roman (Tybor Radoslav, Mikula Ondrej)


    MsHK Žilina: Laco (Johanes) – Devečka, Kudělka, Staňo, Dlouhý, Ďurkech, Houdek, Krčula, Niník – Sivák, Róbert Huna, Richard Huna – Drábek, Nemec, Stupka – Drevenák, Troliga, Smotrila – Sýkora, Jarab, Kubiš. Kapitán: Devečka, asistenti: Nemec, Dlouhý.
    HK DUKLA Trenčín: Hiadlovský (Kováč) – Hlubuček, Vizváry, Bednár, Gabriš, Biro, Habsuda, Nechala, Štindl – Fabuš, Šťastný, Pardavý – Mikula, Tvrdoň, Gašparovič – Melichárek, Sojčík, Tybor – Jakubek, Fojtík, Filo. Kapitán: Pardavý, asistenti: Tvrdoň, Gašparovič.

    Rozhodčí: Višňovský, Lokšík – Bundil, Zvrškovec
    bahis siteleri