Litvínov – Mladá Boleslav 2:3 (po s.n.) | Kladno – Třinec 4:3 (po s.n.) | Pardubice – Kometa Brno 5:1 (kon.)
Plzeň – Slavia 5:2 (kon.) | Sparta – Motor ČB 4:2 (kon.) | Liberec – Zlín 4:1 (kon.)
po s.n.
Rytíři Kladno
4:3 (1:2, 1:0, 1:1 - 0:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 03.02.2012, 17:30 • Městský zimní stadion, Kladno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    JASON LEPINE se tak stává jediným úspěšným exekutorem nájezdů.
     
    Jason Lepine se štěstím uspěl. Hamerlík si lehnul na led a kanadský bek přes něj kotouč se štěstím procpal - 1:0.
     
    54:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hluchý zavezl do pásma a udržel puk pro Látala, který našel Lukáče. Ten branku nejprve minul, ale puk za ní dojel Hluchý, který hodil puk před branku, kde byl jako první MARTIN LÁTAL a ten překonal dezorientovaného Hamerlíka. Asistence: Milan Hluchý, Michal Lukáč.
     
    51:08
    Martin Látal (KLA) dostává dvě minuty za hákování.
     
    48:56
    Konečně se probrali i hosté. Adamský rázem šel ze strany na Cháberu. Ten jeho střelu zastavil.
     
    41:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nenápadné nahození a je z toho gól. Třinec vyhrál buly, kotouč se dostal na modrou, odkud nahodil přesně ke vzdálenější tyči LUKÁŠ ZÍB. Chábera nic neviděl. Asistence: Václav Varaďa, Radek Bonk.
     
    39:28
    Jan Peterek (TRI) nestíhal Hovorkovi a pomohl si hákováním, třetí trest pro Třinec v této třetině.
     
    38:27
    Bonk se natlačil před Cháberu a jeho bekhend prošel až za brankáře Kladna. Ten kotouč zalehl a podle rozhodčích a k nevoli Bonka to bylo ještě před brankovou čárou.
     
    34:08
    Hovorka si nakonec aktivitou vynutil další faul. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Radek Bonk (TRI).
     
    29:54
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rychlá spolupráce beků zařídila vyrovnávající branku. Lepine nahrál od vlastní branky na modrou, kde Procházka prodloužil do jízdy na MICHALA DRAGOUNA, který blafákem do bekhendu překonal Hamerlíka. Asistence: Libor Procházka, Jason Lepine.
     
    27:48
    Třetí lajna Kladna si vynutila faul. Dvě minuty dostává Stanislav Hudec (TRI) za nedovolené bránění.
     
    26:48
    Kalla se dostal za hostující obránce, jeho střelu ještě Hamerlík zneškodnil, ale odrazil puk přímo před Dragouna, který před prázdnou brankou netrefil volně ležící kotouč!
     
    24:11
    Lepine nahodil od modré, od brusle Kally se kotouč odrazil do vzduchu před prázdnou branku, kde letící kotouč nedokázal trefit Hovorka. Tohle byla ještě větší šance, než ta, kterou měl Bonk.
     
    22:56
    Kůrka se rozjel do útočného pásma, prodloužil na Varaďu, který z první uvolnil Bonka, který však z mezikruží trestuhodně neproměnil.
     
    17:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení a tato branka půjde za Cháberou. Lehké nahození Adamského neudržel a u přední tyče byl nejrychleji ERIK HRŇA, který dotlačil puk do branky. Asistence: Martin Adamský, Jan Peterek.
     
    17:16
    Obrovský zámek Třince a šance z bezprostřední blízkosti se nakonec podařilo domácím v čele s Cháberou ubránit. Dvě minuty za nedovolené bránění ale dostává Marek Hovorka (KLA).
     
    16:45
    A další velká šance, Květoň dostal nabito před branku, ale tu netrefil.
     
    14:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se dočkali vyrovnání. Varaďa nahodil zdánlivě neškodně před kladenskou branku, kam ale dojížděl obránce a TOMÁŠ KŮRKA, který ve svém prvním zápase za Třinec dává první gól. Asistence: Václav Varaďa, Stanislav Hudec.
     
    09:56
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno využívá přesilovou hru. Jen co se povedlo domácím zavést do pásma, vyměnil si dvakrát kotouč Jaroslav Kalla s VLADIMÍREM KAMEŠEM, jehož pokus od modré zaplul až za Hamerlíka, který toho nejspíš moc neviděl. Asistence: Jaroslav Kalla.
     
    09:13
    Kalla v akci dva na jednoho našel na přední tyči Dragouna. Ten nezakončil, ale poté ho hákoval Martin Lojek (TRI) a je tady první přesilovka.
     
    01:20
    A proto je překvapení, že první velkou šanci má Kladno. Látal pádil sám na Hamerlíka, jeho bekhendový pokus ale mířil vysoko nad.
    Marken.cz

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 10. Kameš (Kalla), 30. Dragoun (Procházka, Lepine), 55. Látal (Hluchý, Lukáč), 65. Lepine - 15. Kůrka (Varaďa, Hudec), 18. Hrňa (Adamský, Peterek), 42. Zíb (Varaďa, Bonk)


    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) - Drtina, Lepine, Toman, Procházka, Růžička, Pavlů, Kameš - Bicek, Patera, Bílek - Hovorka, Dragoun, Kalla - Eberle, Lukáč, Látal - Valský, Melka, Kuchler - Hluchý.
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Richter, Zíb, Lojek, Klouček, Bolf, Hudec, Novotný, Cartelli - Kůrka, Bonk, Varaďa - Hořava, Peterek, Květoň - Adamský, Polanský, Orsava - Hrňa, Ostřížek, Hampl

    Rozhodčí: Šindler, Müllner (GER) - Bejček, Charvát

    Diváci: 1967
    bahis siteleri