Znojmo – K. Vary 2:8 (kon.) | Olomouc – Plzeň 4:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
HC Škoda Plzeň
Pátek 03.02.2012, 15:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tři body zůstanou na Hané. OLDŘICH HEŽA střelou do odkryté klece stvrzuje vítězství Kohoutů. Asistence: Dominik Novotný, Patrik Machala.
     
    57:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Do konce základní hrací doby zbývá něco málo přes dvě minuty a Hanáci se poprvé v zápase ujímají vedení. PATRIK MACHALA obkroužil hostující klec, zbavil se obráce a bekhendem poslal kotouč k pravé tyči. Asistence: Jakub Šaur.
     
    36:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Při signalizovaném vyloučení se do kotouče opřel Jiří Jergl, jehož tvrdý projektil byl sražen přesně na hůl najíždějícího DAVIDA BRANČÍKA. Olomoucký útočník okamžitě dorazil puk do odkryté klece. Asistence: Jiří Jergl, Aleš Jergl.
     
    35:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Olomoucký hráč už byl sice na ledě, do obrany se však již nestihl zapojit. Prudkou střelu od modré tečoval JAN SCHLEISS pod horní víko branky, Lukáš nestihl zareagovat. Asistence: Jakub Ruprecht, Tomáš Pacanda.
     
    08:30
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nádherná akce v podání domácích Kohoutů. Jakub Šaur dlouhým pasem našel hůl rozjetého PATRIKA MACHALY, který zanechal za sebou všechny hráče soupeře a střelou švihem nad vyrážečku Brabce umístil puk do sítě. Asistence: Jakub Šaur.
     
    00:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je vstup do utkání. Domácí se snad nestihli ani rozkoukat a už prohrávají. TOMÁŠ PACANDA zmátl olomouckého gólmana, který zůstal u levé tyče a nestihl se přemístit na druhou stranu. Útočník Indiánů tak zakončoval do odkryté klece. Asistence: Dominik Kubalík.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 9. Machala (Šaur), 37. Brančík (Jergl J., Jergl A.), 58. Machala (Šaur), 60. Heža O. - 1. Pacanda (Kubalík), 36. Schleiss (Ruprecht, Pacanda)


    HC Olomouc: Lukáš (Dusík) – Brančík, Brandýs D., Dufek, Jergl J., Schejbal, Šaur, Škůrek, Vondra – Beták, Číp, Hes J., Heža O., Jergl A., Lehečka, Machala, Novotný, Ostřanský, Peštuka, Smetana.
    HC Škoda Plzeň: Brabec (Karafiát) – Houfek, Ruprecht, Slavík, Karpíšek, Andrlík, Varačka, Blumentrit, Šimandl – Němec, Bastl, Pejchar, Schleiss, Váchal, Baxa, Kubalík, Noga, Pacanda, Pour, Hájek, Pašek.

    Rozhodčí: Kubičík – Novotný, Novotná
    bahis siteleri