KHL
Chabarovsk – Novokuzněck 3:2 (po s.n.)
po s.n.
Amur Chabarovsk
3:2 (0:0, 0:2, 2:0 - 0:0 - 1:0)
Metallurg Novokuzněck
Úterý 07.02.2012, 09:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    66:00
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    DMITRIJ TARASOV jako jediný proměnil nájezd a rozhodl tak o prémiovém druhém bodu pro Amur Chabarovsk.
     
    54:58
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    ANDREJ STĚPANOV v těžné pozici na jedné noze vkleče na mezikruží dokázal vystřelit a puk se dostal z voleje až za záda Lassily 3 vteřiny před koncem přesilovky. Asistence:
     
    46:56
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    ANDREJ STĚPANOV se dostal na levém kruhu k odraženému puku od Lassily po střele Litovčenka a střelou z úhlu do pravé šibenice snižuje. Asistence: Vjačeslav Litovčenko.
     
    33:31
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    RANDY ROBITAILLE dostal přihrávku od Romanova z vlastního obranného pásma středem za obranu domácích a kolem pravého betonu Murygina zakončuje k levé tyči a přidává druhou trefu Novokuzněcku v oslabení. Asistence: Stanislav Romanov.
     
    22:38
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    DMITRIJ KAGARLICKIJ se dostal za domácí obranu a nikým nehlídán jel na Murygina a zakončil kolem levé tyče pod víko domácí brány ve vlastním oslabení. Asistence: Andrej Kuzmin.

    Lukáš Maša

    Branky a nahrávky: 47. Stěpanov (Litovčenko), 55. Stěpanov, 66. Tarasov - 23. Kagarlickij (Kuzmin), 34. Robitaille (Romanov)


    Amur Chabarovsk: Murygin (Lašák) - Mäenpä, Osipov, Nikulin, Tarasov, Petružálek - Šulakov, Piganovič, Lugin, Kopeikin, Ignatuškin - Grot, Muchačjov, Stěpanov, Litovčenko, Plotnikov - Gluchov, Šitikov, Krysanov
    Metallurg Novokuzněck: Lassila (Lazušin) - Loginov, Sopel, Vyglazov, Brylin (C), Kosourov - Vyalivaara, Romanov, Robitaille, Golovin, Medveděv - Metljuk, Arzamascev, Kagarlitsky, Mereškin, Kuzmin - Kanarsky, Bumagin, Simon, Kurepanov, Mitrjakov
    bahis siteleri