Klatovy – Jablonec n/N 5:2 (kon.) | Sokolov – Kobra 2:4 (kon.) | Milevsko – Lev Benešov 2:1 (kon.)
Chotěboř – Trutnov 0:3 (kon.) | Technika Brno – Pelhřimov 9:2 (kon.) | Břeclav – Žďár n/S 1:4 (kon.)
Jindř. Hradec – SHK Hodonín 6:7 (kon.) | Kolín – Kutná Hora 5:1 (kon.) | Opava – Vsetín 2:6 (kon.)
Přerov – Karviná (Baník) 7:4 (kon.) | Prostějov – Val. Meziříčí 4:1 (kon.) | Havířov – Uh. Hradiště 12:0 (kon.)
Nový Jičín – Poruba 2011 5:4 (po s.n.) | Řisuty – Klášterec nO 3:2 (po s.n.) | Děčín – Bílina 3:1 (kon.)
konec
HK Opava
2:6 (1:5, 1:1, 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Středa 08.02.2012, 18:00 • Zimní stadion města Opavy, kapacita 5400 diváků. • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    33:59
    Vsetín vstřelil branku!
    Hosté z ojedinělého protiútoku Opavě znovu odskakují na čtyři góly! Ondřej Hruška zavezl kotouč do pásma, přesnou přihrávkou našel JIŘÍHO KORČÁKA, který se ranou bez přípravy trefil do protipohybu přesunujícího se Šafránka. Asistence: Ondřej Hruška, Jiří Kozák.
     
    23:47
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na rozdíl tří branek. JAKUB VÍTEK dostal přihrávku Tomáše Poloka do těžké pozice v ostrém úhlu, ale na centimetry přesně vyměřenou bekhendovou ranou s přispěním tyčky překonal Hromadu! Asistence: Tomáš Polok.
     
    19:51
    Vsetín vstřelil branku!
    Hosté ještě přidávají pátou branku. Jiří Kozak našel krásnou žabičkou volného ONDŘEJE HRUŠKU a ten si počínal jako chladnokrevný zabiják, když tváří v tvář Novákovi poslal puk přesně pod horní tyčku nad rameno bezmocného brankáře - 1:5. Asistence: Jiří Kozák.
     
    15:47
    Vsetín vstřelil branku!
    Přesilovou hru hosté využívají! Od pravého mantinelu vypálil RENÉ KAJABA, Novák kotouč vyrazil před sebe do nohy Michala Kukola, který si kopl puk nešťastně do vlastní branky - 1:4. Asistence: David Hoďa, Michal Hrčka.
     
    11:51
    Vsetín vstřelil branku!
    Hosté ovšem vyhráli vhazování v opavské třetině. Peter Bezuška našel ONDŘEJE HRUŠKU, jenž docela jednoduchým způsobem překonal Šafránka. Tenhle gól si opavský gólman za rámeček nedá. Asistence: Peter Bezuška.
     
    2:54
    Vsetín vstřelil branku!
    Brankové hody v Opavě pokračují. Nyní si před Šafránka nabruslil JIŘÍ HEŠ a střelou zápěstím s přispěním horní tyčky překonal s notnou dávkou štěstí domácího brankáře, který sice ramenem kotouč zpomalil, ale zastavit jej nedokázal. Asistence: František Zúbek.
     
    2:03
    Opava právě vstřelila branku!
    Máme tady bleskovou odpověď Slezanu! Zdeněk Pavelek vybojoval v útočném pásmu kotouč pro TOMÁŠE POLOKA, který se štěstím propálil Hromadu. Asistence: Zdeněk Pavelek, Aleš Jurčík.
     
    0:49
    Vsetín vstřelil branku!
    Domácí forvard Černý neuspěl před poloprázdnou brankou a hosté z rychlého brejku otevírají skóre! Jiří Heš nahodil kotouč na útočnou modrou, kde operoval rozjetý DAVID VANĚK a bekhendovou kličkou si poradil se Šafránkem! Asistence: Jiří Heš.

    Jan Šimek

    Branky a nahrávky: 3. Polok (Pavelek, Jurčík), 24. Vítek (Polok) - 1. Vaněk (Heš), 3. Heš (Zúbek), 12. Hruška (Bezuška), 16. Kajaba (Hoďa, Hrčka), 20. Hruška (Kozák), 34. Korčák (Hruška, Kozák)


    HK Opava: Šafránek (Novák) - Bednárek, Kysela, Vrábel, Tichý, Tůma, Kukol, Mosler, Jurčík - Baďura, Džemla, Měch, Herman, Polok, Pavelek, Koschatzký, Wolf, Černý, Grofek, Vítek, Mlýnek
    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) - Spitzer, Hoďa, Farda, Heš, Hrčka, Žabčík, Mečiar, Zúbek, Hruška, Bumbal, Bajtek, Kozák, Vaněk, Kajaba, Korčák, Sprušil, Bezuška, Holík

    Rozhodčí: Fiala - Hrubec, Řezáč
    bahis siteleri