Real Sociedad – Sevilla 2:0 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
2:0 (0:0)
Sevilla FC
Pondělí 13.02.2012, 21:00Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Závěrečné střídání zápasu, odpracováno má střelec pravděpodobně vítězné branky Carlos Vela, který zároveň na druhou trefu Parda přihrál, v závěru zápasu přepouští své místo Llorentemu.
     
    88
    Aranburovu snahu o rychlý protiútok zastavil faulem Trochowski a je třetím příjemcem žluté karty v dnešním zápase.
     
    79
    Závěrečné střídání hostů, ze hry je stažen Jose Antonio Reyes, nahrazuje jej Antonio Luna.
     
    78
    Carlos Martinez krásným zákrokem obral o míč Reyese, vysunul na pravé křídlo Griezmanna, který z úhlu mířil osamocen proti Palopovi, ovšem hostující brankář jeho ránu pokryl a k dorážce už se francouzský útočník neprodral.
     
    76
    Druhé střídání domácích, jedna z hvězd zápasu, devatenáctiletý Rubén Pardo Gutierrez pouští do hry norského středopolaře lotyšského původu Vadima Děmidova.
     
    73
    Také domácí střídají, obrovský kus práce dnes odvedl na hrotu Agirretxe a odchází si odpočinout, nahrazuje jej francouzský reprezentant do 21 let Griezmann.
     
    71
    ... a nahrazují je Fréderic Kanouté s Ivanem Rakitičem.
     
    71
    Nový lodivod hostů Míchel připravil dvojstřídání, ze hry jsou staženi Campaňa s Manu del Moralem ...
     
    68
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    To je výstavní kousek z domácí dílny! Xabi Prieto si všiml osamoceného Vely na levé straně, ten musel krotit divoký míč, který těsně před ním odskočil a místo individuální akce předal míč nabíhajícímu RUBENU PARDOVI a odchovanec domácích poslal kulatý nesmysl nádhernou ranou pod břevno hostující branky!
     
    64
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Domácí Baskové se dočkali! Před branku nacentroval Xabi Prieto, Agirretxe uspěl v klíčovém hlavičkovém souboji s Cokem a zcela neobsazený mladý mexický talent londýnského Arsenalu CARLOS VELA střelou bez přípravy prostřelil Palopa!
     
    58
    Dosud se hrálo bez karet, v posledních sekundách však hlavní arbitr vytahuje žlutý kartónek už podruhé, napomenut je také Manu del Moral.
     
    57
    Na druhou stranu se v bleskovém protiútoku vydal Jose Antonio Reyes, který byl ostře zastaven Ínigo Martinezem a sudí Villanueva neměl jinou možnost než vytáhnout ze své kapsy žlutou kartu pro domácího stopera.
     
    41
    Domácí si vypracovali stoprocentní brankovou příležitost! Xabi Prieto uvolnil na pravém křídle Carlose Martineze, na jehož střílenou přihrávku si před branku naběhl Carlos Vela, ovšem mexického útočníka z metru dokázal vychytat Andres Palop!
     
    37
    Vela ve vzduchu sklepl míč pro Agirretxeho, který prudkou ránou z dvaceti metrů těsně míjí hostující branku! Brankář Palop by nejspíše skákal proti této střele příliš pozdě.
     
    32
    Zajímavá příležitost hostů, Manu del Moral povedeným centrem našel Negreda, jehož razantní hlavička tečovala břevno domácí branky.
     
    13
    Pardo Gutierrez krásnou lobovanou kolmicí vysunul za hostující obranu Velu, který namířil míč do břevna Palopovy branky!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 64. Vela, 68. Pardo

    Karty:   57. Martinez I. (RSC), 88. Aranburu (RSC) - 58. Manu (SEV)


    Real Sociedad San Sebastian: Bravo Muňoz - Martínez Díez, González, Martínez, Cadamuro - Bergara, Xabi Prieto, Aranburu, Pardo Gutiérrez - Agirretxe, Vela
    Sevilla FC: Palop - Coke, Cala, Fazio, Navarro - Jesús Navas, Trochowski, Campaňa - del Moral, Negredo, Reyes

    Rozhodčí: Ignacio Iglesias Villanueva‎
    bahis siteleri