Skalica – Poprad 4:3 (kon.) | Martin – Trenčín 1:2 (kon.) | Žilina – HC Slovan 0:4 (kon.)
Banská Bystrica – Nitra 3:4 (kon.) | Košice – Zvolen 9:3 (kon.)
konec
HC MONACObet Banská Bystrica
3:4 (1:0, 1:1, 1:3)
HK Nitra
sk Úterý 14.02.2012, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Skončil sa zápas medzi Banskou Bystricou a Nitrou, víťazstvom posledného tímu extraligy v pomere 3:4. Ďakujem za pozornosť, a teším sa na ďalšie zápasy na onlajnoch. (20:20:08)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1317 divákov.
     
    59:28
    Oddychový čas hostí.
     
    59:05
    Chorošun ochádza na striedačku, domáci hrajú 6 !
     
    58:46
    Oddychový čas domácích.
     
    58:00
    Do konca tretej tretiny ostávajú dve minúty.
     
    57:18
    Nitra dala gól!
    Hosťom sa podarilo dostať do vedenia zásluhou MIROSLAVA ŠTEFANKU, ktorý využíva presilovú hru svojho tímu. Asistencia: Tomáš Hrnka.
     
    57:09
    Vylúčenie Banskej Bystrice, Bambúch dostáva dve minúty za vystrelenie puku mimo ľadovej plochy.
     
    56:41
    Šarvátka medzi domácim Kristofferssonom sa skončila bitkou na striedačke Nitry, rozhodca udeľuje tresty, domáci Kristoffersson, a hráč hostí dostávajú väčší plus osobný trest za seknutie.
     
    55:36
    Nitra dala gól!
    Neuveriteľne lacný gól pre hostí, od modrej vystrelil Bača, jeho slabú strelu tečoval TIBOR RADULAY a pomedzi korčule domáceho brankára sa dostáva puk do domácej brány. Asistencia: Martin Bača.
     
    54:32
    Nitre sa nedarí usadiť v pásme domácich, tí vyhadzujú puk až ku Fedorovi.
     
    53:03
    Vylúčenie Banskej Bystrice, Pulliainen dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    52:50
    Domáci sa dostali do pásma, ale Češík strelou z medzi kruhov neprekonal brankára hostí Fedora, ten puk chytá, a vhadzovať sa tak bude po jeho pravici.
     
    50:47
    Vylúčenie Nitry, Matej Hamrák dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    50:16
    Nitra dala gól!
    Hosťom sa podarilo znížiť, opäť z protiútoku, keď Chorošuna prekona PETER ORDZOVENSKÝ. Asistencia: Matej Hamrák
     
    48:38
    Na ľade sa strhla menšia bitka potom čo si jeden z hostí začal do mladého Nemčeka, a rozhodcovia rozdeľujú tresty za Nitru to je Rais, a za domácich Bambúch za hrubosť, a Nemček za nešportové správanie sa.
     
    47:44
    Vylúčenie Nitry, dve minúty za seknutie dostáva Hamrák.
     
    46:37
    Banská Bystrica dala gól!
    Kristoffersson sa najprv prekľučkoval pred Fedora, a následne vystrelil, trafil však len tyčku, následne z dorážky už prekonáva Fedora JARMO JOKILA. Asistencia: Marcus Kristoffersson.
     
    44:52
    Domáci stále zatlačení v pásme, od modrej strieľal Vosátko, domáci brankár jeho strelu vyrazil ľavým betónom, a poradil si aj s dorážkou hráča hostí.
     
    44:13
    Nitrania zatlačili domáci tím do obranného pásma, ale nedošlo k vážnejšiemu ohrozeniu Chorošuna, následne domáci Bambúch poslal k zemi jedného z útočníkov Nitry, ale vylučovať sa nebude.
     
    43:31
    Vylúčenie Banskej Bystrice, Kokavec dostáva dve minúty za napadnutie.
     
    41:30
    Prvá väčšia šanca domáceho tímu, na modrej Češík priťukol puk Sýkorovi, ktorého strelu však Fedor vyráža mimo brány, pri puku hostia, ale domáci ich nepúšťajú z obranného pásma.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    V druhej tretine sme videli už viac šancí aj na strane hostí z Nitry, ktorým sa podarilo prekonať domáceho brankára Chorošuna v 28. minúte keď MATEJ HAMRÁK skóroval v oslabení, následne sa domáci snažili získať vedenie späť na svoju stranu, ale to sa im podarilo až tesne pred koncom tretiny, keď Fedora prekonal po prihrávke od Sýkoru VLADIMÍR KÚTNY. Ďalšia tretina začne približne o 19:36.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:24
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci sa opäť dostávajú do vedenia o jeden gól, keď sa v skrumáži pred Fedorom najlepšie zorientoval VLADIMÍR KÚTNY a posiela puk do Nitrianskej bránky. Asistencie: Ján Sýkora a Matej Češík.
     
    37:59
    Domácim sa v presilovke opäť nedarí, vôbec sa nevedia usadiť v útočnom pásme, a Nitra tak hrá oslabenie v úplnej pohode, dokonca sa im podarilo niekoľkokrát ohroziť Chorošuna.
     
    37:05
    Vylúčenie Nitry, Bača dostáva dve minúty plus 10 minútový osobný trest za napadnutie hlavy a krku.
     
    36:00
    Hneď po návrate z trestnej lavice sa do protiútoku dostal Kokavec s Kútnym, ale prvý menovaný nedokázal prekonať Fedora strelou medzi betóny, brankár hostí puk chytá.
     
    33:46
    Vylúčenie Banskej Bystrice, Kokavec za napadnutie.
     
    31:30
    Domácim sa podarilo na chvíľu zatlačiť hostí do pásma, ale ani po strele Pulliainena nepretlačil do brány puk skúsený Hlinka, stav je tak stále vyrovnaný.
     
    29:55
    Domáci hráči mohli inkasovať už druhý gól vo vlastnej presilovke, dokonca zase od Hamráka, ale tentokrát vyráža domáci brankár puk do ochrannej siete.
     
    29:43
    Vylúčenie Nitry, Segľa dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    29:14
    Domácim sa nepodarilo využiť už štvrtú presilovku, ale dokonca pri tejto aj inkasovali vyrovnávajúci gól z hokejky Hamráka.
     
    27:58
    Nitra dala gól!
    Hosťom sa podarilo vyrovnať pri vlastnom oslabení, keď po chybe domáceho obrancu z protiútoku prekonáva Chorošuna MATEJ HAMRÁK po prihrávke od Ručkaya. Asistencia: Henrich Ručkay.
     
    27:12
    Vylúčenie Nitry, Gurčík dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    26:55
    Ďalšia šanca domácej Banskej Bystrice, Jokila posial z poza brány puk pred odkrytú bránu Fedora, ale žiadny domáci hráč nestihol dokorčulovať puk.
     
    24:00
    Útok domácich teraz založil Sýkora, prihrával pred Fedora na Pulliainena, ktorý však neprekonal pozorného Fedora v bráne Nitry, brankár hostí puk vyrazil do bezpečnej vzdialenosti, aby nemohol domáci hráč doraziť puk za jeho chrbát.
     
    22:50
    Protiútok domácich do pásma Nitry sa dostala dvojica Kristtoffersson a Jokila, Jokila prihrával pred bránu na Kristofferssona, ale jeho strela nebola presná, Fedor tak nemusel zasahovať.
     
    21:26
    Útok domácich prerušil ofsajd, vhadzovalo sa v strednom pásme, bližšie útočného pásma domácich, domácim sa podarilo vyhrať buly, zo stredného pásma strieľal Huba, ale Fedor jeho nebezpečnú strelu vyráža na ochrannú sieť.
     
    20:12
    Hneď po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme sa pustil do útoku Garip Saliji, ale jeho prienik až pred Chorošuna sa gólom neskončil, mierili len do bočnej sieťky domácej brány.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    V prvej tretine sme videli oveľa viac šancí na strane domácej Banskej Bystrice, ale Fedor vyťahoval puk zo svojej bránky iba jeden krát, a to v 16. minúte keď ho z protiútoku prekonal JÁN SÝKORA, ktorý sa vrátil práve dnes do zostavy "baranov" po skoro 3-mesačnej pauze spôsobenej zranením, Ďalšia tretina začne približne o 18:46.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:00
    Hrá sa síce 4 na 4, ale viac hry majú hostia, keď zatlačili domácich do ich obranného pásme, ale Chorošuna vážnejšie neohrozili.
     
    17:57
    Vylúčenie Banskej Bystrice, dve minúty dostáva Sýkora za držanie hokejky.
     
    17:40
    Vylúčenie Nitry, Saliji Garip dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    16:51
    Puk sa teraz veľmi nebezpečne odrazil od mantinelu po strele Novajovského, že skoro skončil v bráne Fedora, ten si však dal pozor, a puk neskončil v jeho bráne.
     
    15:22
    Banská Bystrica dala gól!
    Tak nakoniec sa podarilo prekonať domácim Fedora, a to keď v protiútoku prihral Hlinka navrátilcovi do zostavy domácich JÁNOVI SÝKOROVI, ktorý prekonáva brankára hostí, a otvára skóre stretnutia. Asistencia: Miroslav Hlinka.
     
    14:30
    Obranca hostí zabudol puk za sebou v obrannom pásme, dostali sa k nemu Kristoffersson s Jokilom, ale ani jeden z domácich hráčov neprekonal Fedora.
     
    11:40
    Domáci nehrajú presilovku práve najlepšie, Nitra sa pokojne bráni, a domáci sa nevedia usadiť v útočnom pásme.
     
    10:49
    Vylúčenie Nitry, Bene za podrazenie.
     
    09:32
    Domáci opäť vyhrali buly v útočnom pásme, tentokrát od modrej strieľal obranca Beňa, ale ani on nedokázal prekonať Fedora v bráne Nitry.
     
    07:32
    Domáci vyhrali vhadzovanie v útočnom pásme, hneď po buly od modrej vystrelili Novajovský, ale jeho strelu ukrýva Fedor medzi betónmi.
     
    06:18
    Pulliainen si nakorčuloval z vlastného pásma, do útočného pásma, a tesne za modrou čiarou vystrelil, ale jeho strelu chytá Fedor.
     
    03:50
    Domáci zatlačili na chvíľu hostí do pásma, ale nedokázali ohroziť Fedora, stav je tak stále bez gólov.
     
    02:21
    Domáci sa nevedia vo vlastnej presilovke usadiť v pásme hostí, a Nitrania sa tak bezpečne bránia, puk sa nachádza v strednom pásme, čo hosťom vyhovuje.
     
    01:32
    Vylúčenie Nitry, Gurčík za podrazenie.
     
    01:20
    Obrovská šanca domácich, ale Kútny po prihrávke od Češíka trafil iba Fedora, následné dorážky domácich taktiež končia vo výstroji brankára hostí.
     
    00:30
    Prvý náznak šance zo strany domácich, ale Grmanova strela bola zblokovaná jedným z obrancov hostí, vhadzovať sa tak bude pred Fedorom.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HC 05 Banská Bystrica: Chorošun (Kostúr) - Bambúch, Grman, Brňák, Kubka, Beňa, Huba, Novajovský, Matoušek - Nemček, Jokila, Kristoffersson - Sýkora, Pulliainen, Hlinka - Kútny, Češík, Hričina - Kokavec, Heizer, Marcinek

    HK Nitra: Fedor (Šimboch) - Ďurák, Rais, Vosátko, Ordzovenský, Bača, Gurčík, Tůma, Grman - Ručkay, Hamrák, Saliji G. - Radulay, Štefanka, Kropáč - Hrnka, Segľa, Mašlonka - Šumichrast, Piačka, Bene

    Rozhodca: P.Grečko, Kubuš - M.Valach, Gavalier.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 18:00.

    Majkl Petruška

    Branky a nahrávky: 16. Sýkora (Hlinka), 40. Kútny (Sýkora, Češík), 47. Jokila (Kristoffersson) - 28. Hamrák (Ručkay), 51. Ordzovenský (Hamrák), 56. Radulay (Bača), 58. Štefanka (Hrnka)


    HC MONACObet Banská Bystrica: Chorošun (Kostúr) - Bambúch, Grman, Brňák, Kubka, Beňa, Huba, Novajovský, Matoušek - Nemček, Jokila, Kristoffersson - Sýkora, Pulliainen, Hlinka - Kútny, Češík, Hričina - Kokavec, Heizer, Marcinek
    HK Nitra: Fedor (Šimboch) - Ďurák, Rais, Vosátko, Ordzovenský, Bača, Gurčík, Tůma, Grman - Ručkay, Hamrák, Saliji G. - Radulay, Štefanka, Kropáč - Hrnka, Segľa, Mašlonka - Šumichrast, Piačka, Bene

    Rozhodčí: P.Grečko, Kubuš - M.Valach, Gavalier
    bahis siteleri