Znojmo – Plzeň 1:4 (kon.) | Sparta – Zlín 2:0 (kon.) | HC Kladno – Chomutov 2:1 (kon.)
Vítkovice – Jihlava 4:1 (kon.) | Olomouc – HC Litvínov 3:4 (po s.n.) | Kometa Brno – K. Vary 2:1 (po s.n.)
Motor ČB – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Pardubice – Liberec 7:4 (kon.) | Třinec – Slavia 0:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 16.02.2012, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    55:39
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je tady další branka v síti Juraje Hollého. Slavia využívá přesilovou hru, Pavel Klhůfek našel zcela nepokrytého GEORGA MAVROJANIDISE, který stál u tyče a po obdržení přihrávky zasunul puk do brány. Asistence: Pavel Klhůfek, Tomáš Semrád.
     
    24:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se usadili v pásmu Třince a míchali s pukem na svých holích, nakonec se z mezikruží ke střele odhodlal kapitán svého týmu GEORG MAVROJANIDIS, který krásně vymetl pavučinu brány Juraje Hollého. Asistence: Pavel Klhůfek.
     
    21:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nakonec i přes dobrý start domácích zvyšují hosté. Tomek našel krásnou přihrávkou před bránu FILIPA KEJDANA, kterému neudělalo žádný problém sklepnou puk do brány. Asistence: Václav Tomek, Radek Vítek.
     
    15:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nakonec jsme se přeci jen dočkali branky! RICHARD NEJEZCHLEB nalezl puk za bránou Třince a zkusil se s ním otočit až do brány. Tento pokus tomuto forwardovi vyšel, a tak Slávie otevírá skóre utkání.

    Luboš Olszar

    Branky a nahrávky: 16. Nejezchleb, 21. Kejdana (Tomek, Vítek), 25. Mavrojanidis (Klhůfek), 56. Mavrojanidis (Klhůfek, Semrád)


    HC Oceláři Třinec: Hollý (Chvostek) - Běhal, Hurtík, Repe, Kurzok, Teper, Macháček, Burzala, Bezuška - Ižacký, Bajtek, Pargáč, Kasperlík, Juhász, Diviš, Bumbál, Hegyi, Kapica, Franek, Číhal, Chomič
    HC Slavia Praha: Dlouhý (Mouček) - Jeník, Richter, Rittig, Vítek, Semrád, Růžička, Žvatora - Krupička, Kejdana, Ptáčník, Kotyra, Havelka, Tomek, Ryzák, Klhůfek, Mavrojanidis, Nejezchleb, Moravec
    bahis siteleri