Jihlava – Kometa Brno 4:3 (kon.) | Motor ČB – Olomouc 5:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 2:3 (kon.)
K. Vary – HC Kladno 6:2 (kon.) | HC Litvínov – Vítkovice 3:4 (kon.) | Zlín – Chomutov 4:2 (kon.)
Pardubice – Znojmo 4:1 (kon.) | Liberec – Slavia 4:6 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
6:2 (2:0, 2:1, 2:1)
HC Kladno
Sobota 25.02.2012, 13:00 • KV Arena • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    58:37
    Kladno právě vstřelilo branku!

    JAKUB STRNAD si počkal na pohyb brankáře Habala a přesnou střelou snižuje na 2:6. Bez asistence.
     
    47:57
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    6:1! Obrana Kladna měla opět problémy. SEBASTIÁN GORČÍK se dostal ke střele a přízemní ranou překonal Sýkoru. Asistence: Lukáš Vrána, Otto Novák.
     
    42:40
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Začíná to vypadat na debakl. Před brankou Kladna vzniklo přečíslení a ONDŘEJ KUBÁČ vstřelil další branku. Asistence: Sebastián Gorčík.
     
    33:34
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Další hrubka a další gól. JAROMÍR KVERKA se dostal k puku, který se jen tak válel u branky, a nebyl pro něj problém skórovat. Asistence: Tomáš Harkabus.
     
    31:38
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Kladenská obrana byla totálně rozhozená. Dva domácí hráči se hnali sami na gólmana Sýkoru a LUKÁŠ KLÍMA ho snadno překonal. Asistence: Vojtěch Tomeček, Vladislav Habal.
     
    23:55
    Kladno právě vstřelilo branku!

    Hosté se dostávají zpět do hry o body. Dvojice Strnad - Bernat si pohrála s jediným obráncem i s Habalem a ROMAN BERNAT zakončoval do prázdné klece. Asistence: Jakub Strnad.
     
    08:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Nádherná akce a Energie vede 2:0. Po sérii přihrávek na jeden dotek se do puku opřel VOJTĚCH TOMEČEK a svým druhým gólem navýšil skóre. Asistence: Tomáš Harkabus, Jaromír Kverka.
     
    07:04
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Energetici svírali hosty v obranné třetině. Z tlaku vytěžili vedoucí gól, který vstřelil po střele z mezikruží VOJTĚCH TOMEČEK. Asistence: Tomáš Harkabus.

    Jakub Holubec

    Branky a nahrávky: 8. Tomeček V. (Harkabus), 9. Tomeček V. (Harkabus, Kverka), 32. Klíma (Tomeček V., Habal), 34. Kverka (Harkabus), 43. Kubáč (Gorčík), 48. Gorčík (Vrána, Novák) - 24. Bernat (Strnad), 59. Strnad (pen.)


    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Nguyen - Son) - Urbančok, Novák, Šik (A), Troška, Schusser (A), Gombár - Tomeček V., Vrána, Kubáč, Svoboda, Harkabus, Gorčík, Kverka (C), Zadražil, Klíma, Půlpán
    HC Kladno: Sýkora (Ilašenko) - Steigauf, Kužel (C), Muláček, David, Vodák, Tomáš (A) - Homer, Znamenáček, Strnad, Bernat, Kalla, Véber, Čurda (A), Vyšín
    bahis siteleri