Kometa Brno – Zlín 4:1 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Sparta – Slavia 2:3 (po s.n.)
Vítkovice – Třinec 5:3 (kon.) | Motor ČB – Kladno 2:1 (kon.) | Pardubice – Litvínov 8:2 (kon.)
Liberec – Plzeň 5:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:1 (2:0, 2:1, 0:0)
Berani Zlín
Neděle 26.02.2012, 18:10 • KAJOT ARENA, Brno. Kapacita 7200 díváků. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    U levého mantinelu vybojoval kotouč Holec a poslal jej na modrou čáru. Zde byl nachystán JIŘÍ VAŠÍČEK, jenž udělal krok směrem k bráně a vypálil příklepem. Jeho prudká rána zapadla přesně do levé šibenice. Obránce Komety tedy oslavuje návrat do sestavy po jednozápasové pauze brankou. Asistence: Miroslav Holec, Róbert Petrovický.
     
    32:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Dvojnásobnou početní výhodu Kometa využila po 15 vteřinách. RADIM BIČÁNEK se na modré čáře nejrpve rozhodoval, co s pukem provede a když si všiml, že Divíšek Sedláčkovi cloní, vypáli. Vyplatilo se. Puk prolétl kolem levé ruky Sedláčka až do sítě. Asistence: Tomáš Divíšek.
     
    26:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se prosadili v přesilové hře. Zpoza brány nahrál Důras křižně před braknoviště, kam si sjel PETR HOLÍK a i když trefil výstroj Trvaje, puk po odrazu skončil v bráně. Asistence: Michal Důras, Ondřej Veselý.
     
    07:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    A LEOŠ ČERMÁK se nymýlil! I když téměř upadl, po kličce do forhendu poslal puk pod levým betonem Sedláčka, ten se odrazil do tyče a poté od Sedláčkova betonu do brány. Kometa vstřelila druhý gól v oslabení v tomto utkání a dvanáctý v sezóně. Bez asistence.
     
    03:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    V oslabení dohnal vyhozený kotouč slovenský legionář RÓBERT PETROVICKÝ a v samostatném úniku předvedl hezký bekhendový blafák. Asistence: Milan Hruška.
    Marken.cz

    Tomáš Čekal

    Branky a nahrávky: 4. Petrovický (Hruška M.), 8. Čermák (pen.), 33. Bičánek (Divíšek), 38. Vašíček (Holec, Petrovický) - 27. Holík (Důras, Veselý)


    HC Kometa Brno: Trvaj - Žižka, Kováčik, Malec, Hruška, Bičánek (C), Švrček, Vašíček - Němec, Čermák, Dlouhý - Holec, Petrovický, Erat - Jak. Svoboda, Divíšek, T. Svoboda - Zohorna, Koreis, Jar. Svoboda.
    Berani Zlín: Sedláček – Hamrlík, Linhart, Galvas, Zámorský, Řezníček, Tesařík, Míka – Holík, Leška, Köhler – Důras, Čajánek (C), Veselý – Melenovský, Vlach, Ondráček – Kubiš, Fořt, Čech Filip.

    Rozhodčí: Hradil, Kalivoda – Gebauer, Lederer

    Diváci: 7200 (vyprodáno)
    bahis siteleri