Kometa Brno – Zlín 4:1 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Sparta – Slavia 2:3 (po s.n.)
Vítkovice – Třinec 5:3 (kon.) | Motor ČB – Kladno 2:1 (kon.) | Pardubice – Litvínov 8:2 (kon.)
Liberec – Plzeň 5:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
4:2 (0:1, 2:0, 2:1)
BK Mladá Boleslav
Neděle 26.02.2012, 18:10Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:38
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Trenér Novák na nájezd do branky poslal Jaroslava Hübla, ale tento tah mu nevyšel. PETR KUMSTÁT není expertem na nájezdy, předvedl rychlý blafák do bekhendu, na který studený gólman nestihl reagovat.
     
    52:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Domácí využívají druhou přesilovku v utkání. Po velkém tlaku puk doputoval na modrou čáru a TRAVIS GAWRYLETZ se příklepem trefil do pravého horního růžku. Asistence: Lukáš Pech, Petr Gřegořek.
     
    46:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Boleslavští vyhráli dva osobní souboje po sobě a je tu vyrovnání. Za brankou nejprve svého protivníka přebruslil Bahenský, naservíroval puk do mezikruží, kde se osvobodil JAROSLAV BALAŠTÍK a střelou z první poslal puk za Mensatora. Asistence: Zdeněk Bahenský, David Stieler.
     
    32:00
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Domácí se dlouho nemohli dostat do přesilovkového rozestavění a nakonec skórují trochu nestandardně. Za obranu Bruslařů si najel RASTISLAV DEJ a prudkou střelou nad vyrážečku otáčí průběh utkání. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    29:18
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    ROMAN PROŠEK zaskočil svým nahozením od pravého mantinelu snad úplně všechny, nejvíc však golmana Valenta. Asistence: Rastislav Dej, Tomáš Sýkora.
     
    12:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    K puku se dostal osamocený Mozík, který vystřelil na Mensatora. Ten puk neudržel ve výstroji, první se k němu dostal Balaštík, poslal jej na ROMANA TOMASE, a ten už neměl problém se zakončním do prázdné branky. Asistence: Jaroslav Balaštík, Vojtěch Mozík.
    Marken.cz

    Vladimír Koča

    Branky a nahrávky: 30. Prošek (Dej, Sýkora), 32. Dej (Sýkora T.), 53. Gawryletz (Pech, Gřegořek), 55. Kumstát (pen.) - 13. Tomas (Balaštík, Mozík), 47. Balaštík (Bahenský, Stieler)


    HC Energie Karlovy Vary: Mensator (Sáblík) - Gründling, Gulaši, Gawryletz, Gřegořek, Mocek, Lučka, M. Rohan, Prošek - Kumstát, Pech, Zaťovič - Koblasa, Skuhravý, Kotrla - Dej, Sýkora, Skladaný - T. Rohan, T. Klíma, Kuběna
    BK Mladá Boleslav: Valent (Hübl) - Beňovič, Hay, Baldwin, Chaloupka, Mozík, Čutta, Žabka, Rýgl - Tomas, Goertzen, Mikulík, Vrbata, Hrdel, Bahenský, Výborný, Podkonický, Nouza, Pabiška, Stieler, Balaštík

    Rozhodčí: Hrubý, Smitka - Pešek, Jelínek
    bahis siteleri