Omsk – Nižněkamsk 3:4 (kon.) | Magnitogorsk – Ufa 4:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Kazaň 5:4 (po s.n.)
Barys – Viťaz 3:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Lev 5:3 (kon.) | Petrohrad – Novosibirsk 4:1 (kon.)
Riga – Chabarovsk 3:2 (kon.)
konec
Dinamo Riga
3:2 (2:2, 0:0, 1:0)
Amur Chabarovsk
Neděle 26.02.2012, 16:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:48
    Riga právě vstřelila branku!
    Aréna v hlavním městě Lotyšska se otřásá v základech. MARTINS CIPULIS obkroužil hostující obranu a backhandovou střelou procedil puk skrz výstroj Murygina. Asistence: Sandiš Ozolinš.
     
    15:38
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A hosté svou výhodu využili. Pověst střelce potvrdil JAKUB PETRUŽÁLEK, který stál tam, kde měl a napálil odražený kotouč za Jucersova záda. Asistence: Alexandr Osipov.
     
    13:12
    Riga právě vstřelila branku!
    MARTINS KARSUMS se tak dočkal až v následné přesilovce. Lotyšský reprezentant číhal u zadní tyče, kam se k němu odrazil puk a pro Karsumse již nebyl problém přehodit ležícího Murygina. Asistence: Guntis Galvinš, Janis Sprukts.
     
    10:45
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají. Po situaci 2 na 1 pálil Stěpanov, Jucers jeho střelu vyrazil jen na hůl SERGEJE PLOTNIKOVA a ten už neměl s dorážkou do prázdné klece problém. Asistence: Andrej Stěpanov.
     
    03:35
    Riga právě vstřelila branku!
    S velkou chutí hrající lotyšský tým otevírá skóre. Veterán SANDIŠ OZOLINŠ si sjel mezi kruhy a s přehledem napálil puk mimo dosah brankáře hostí. Asistence: Mikelis Redlihs.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 4. Ozolinš (Redlihs M.), 14. Karsums, 50. Cipulis - 11. Plotnikov (Stěpanov), 16. Petružálek (Osipov)


    Dinamo Riga: Jucers (Holt) - Redlihs K., Galvins, Ozolinš, Redlihs J., Rekis, Sotnieks – Sprukts, Karsums, Redlihs M. – Niživijs, Cipulis, Lundmark – Lusenius, Ankipans, Hossa – Bukarts, Stals, Meija – Bicevskis.
    Amur Chabarovsk: Murygin (Štelmach) - Mäenpää, Osipov, Grot, Piganovič, Muchačov, Bilalov – Tarasov, Lugin, Petružálek – Kopejkin, Růžička, Ignaťuškin – Stěpanov, Litovčenko, Plotnikov – Šulakov, Gluchov, Šitikov.

    Rozhodčí: Beljajev, Kiselev - Goljak, Dedjulja.
    bahis siteleri