Villarreal – Ath. Bilbao 2:2 (kon.) | Rayo Vallecano – Real Madrid 0:1 (kon.) | Valencia – Sevilla 1:2 (kon.)
Osasuna – Granada 2:1 (kon.) | Real Sociedad – Mallorca 1:0 (kon.) | Atlético – Barcelona 1:2 (kon.)
konec
CA Osasuna
2:1 (2:1)
Granada CF
Neděle 26.02.2012, 18:00 • Estadio Reyno de Navarra (Pamplona) • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Roh pro hosty!
     
    90+2
    Žlutou dostal také domácí Garcia.
     
    90+2
    Brejk domácích se rozhodl vyřešit brankář Roberto a daleko od své brance šel skluzem po míči. Ten sice zřejmě zasáhl, ale přesto dostává žlutou kartu. Domácí Ibrahima samozřejmě chce šetřit čas dělá, že má zlomenou nohu...
     
    88
    Žlutá karta pro hostujícího Henriqueho.
     
    86
    Obrovská šance Granady na vyrovnání! Skvěle zahraný přímý kop tečoval hlavou kapitán Mainz, ale dal do toho zbytečný důraz a míč skončil kousek nad břevnem!
     
    85
    Další žlutou kartu vidí na domácí straně střídající Lolo.
     
    83
    Domácí záložník Nekounam dostává žlutou kartu.
     
    83
    Gómez hlavičkoval po standardní situaci na domácí branku. Míč skončil možná metr vedle tyče!
     
    81
    Poslední střídání Osasuny: dohrál Cejudo, nahradil ho Damiá.
     
    76
    Obrovská šance domácích, kterou zahazuje Ibrahima. Po rohovém kopu Granady utekl do brejku Garcia, předložil přihrávku Ibrahimovy před poloprázdnou branku, ale ten ji nedokázal trefit, minul o dva metry!
     
    75
    Druhé střídání domácích: místo Lamaha přišel Lolo.
     
    74
    Granada potřetí střídá: odešel Jara, nahradil ho Henrique.
     
    74
    Domácí kapitán Puňal nedovoleně zastavil unikajícího hráče Granady a po právu dostal žlutou kartu. A protože byla druhá, uviděl i červenou a Osasuna bude dohrávat v deseti!
     
    66
    Další velká šance střídajícího Ibrahimy! Po přiťuknutí od svého spoluhráče se dokázal v šestnáctce s míčem otočit a vypálil z osmi metrů těsně nad břevno Robertovy branky!
     
    62
    Domácí Garcia díky výbornému napadání celého týmu získal u pravé postranní čáry míč, utekl svému strážci a jeho měkký centr na přední tyč tečoval Ibrahima těsně vedle bližší tyče!
     
    59
    Hosté poprvé vystřídali. Místo Abela přišel Romero.
     
    49
    Domácí Lekic se už po zranění nevrátil do hry. Nahradil ho Ibrahima.
     
    44
    Vyražený míč bankářem napálil z voleje z dálky hostující Fran Rico a kdyby netrefil jednoho z domácích obránců, určitě by to byl gól!
     
    34
    ... To samé platí pro domácího kapitána Puňala.
     
    34
    Za následnou strkanici dostal žlutou hostující Jara.
     
    34
    Ani nestíhám popisovat, co vše se děje na place! Blízko vyrovnání byla teď Granada, ale její šanci zlikvidoval brankář Fernández, ale přitom se srazil s útočníkem soupeře. Sudí si toho nevšiml, že brankář leží na zemi a chvíli se ještě hrálo dál! Následnou střelu do polorázdné branky dokázala obrana Osasuny vykopnout!
     
    33
    A málem už se zase radovali domácí hráči! Centr za obranu přistál na hlavě Lamaha, jehož hlavička orazítkovala břevno hostující branky!
     
    31
    Granada právě vstřelila branku!
    Tohle je zápas jako víno! Hosté vzápětí snižují a vrac se do zápasu. Odražený míč za vápnem zpracoval MIKEL RICO a z 25 metrů nádherně napálil míč do šibenice! Brankář Fernández jen bezmocně přihlížel - 2:1.
     
    29
    Osasuna právě vstřelila branku!
    Tohle je pro dobře a odvážně hrající Granadu tvrdý direkt! Dlouhý míč za obranu našel Cejuda, jehož centr odkopl hostující bek jen pár metrů před sebe a dobíhající DEJAN LEKIC snadno napálil míč zblízka do branky - 2:0!
     
    26
    Osasuna právě vstřelila branku!
    Domácí se prosazují po rohovém kopu a jdou v tomto velice pohledném zápase do vedení. Na rohový kop Cejuda si naskočil na hranici malého vápna NEKOUNAM a nechytatelnou hlavičkou k zadní tyči skóruje - 1:0!
     
    23
    Krásná přímočará akce domácích! Na jejím konci centroval zprava Lekic a Garcia, přestože byl zády k brance, nebezpečně hlavičkoval těsně nad břevno! Míč skončil na horní síti.
     
    20
    Hosté hodně koušou. Další střely zpoza vápna vyslali Uche a Jara, ale ani oni si na brankáře Pamplony nepřišli!
     
    14
    Pro změnu zase dvě příležitosti pro hostující tým z Granady! Nyom nejprve zakončoval placírkou mezi nohy, ale brankář Fernández včas sklepl betony. Nyom se ještě dostal k dorážce z úhlu, ale brankář Osasuny znovu výborně zasáhl!
     
    11
    A dvě šance také pro Osasunu! Sledujeme zajímavý začátek zápasu. Nejprve Puňalův nepříjemný centr vyrazil brankář Roberto a vzápětí nebezpečně zakončoval na zadní tyč útočník Lekic!
     
    7
    Blesková akce Granady. Na jejím konci prudce pálil Martins těsně nad Fernándezovo břevno!

    Martin Chládek

    Branky: 26. Nekounam, 29. Lekic - 31. Rico M.

    Karty:   34. Puňal (OSS), 83. Nekounam (OSS), 85. Lolo (OSS), 90+2. García (OSS) - 34. Jara (GRN), 88. Henrique (GRN), 90+2. Roberto (GRN)   74. Puňal (OSS)


    CA Osasuna: Fernández - Bertrán, Flaňo, Raitala, Sergio - Nekounam, Puňal, Garcia, Cejudo (81. Damia), Lamah (75. Lolo) - Lekic (49. Ibrahima). Trenér: Mendilibar.
    Granada CF: Roberto - Nyom, Mainz, Gómez, Diakhaté - F. Rico, M. Rico, Martins (46. Ighalo), Abel (59. Romero) - Jara (74. Henrique), Uche. Trenér: Resino.

    Rozhodčí: Javier Estrada Fernández‎
    bahis siteleri