Hr. Králové – Písek 2:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 3:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:3 (0:0, 2:2, 1:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 26.02.2012, 18:15 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Rebelové sice nevyhráli, ale již 19 zápasů v řadě neprohráli. Dnes byl ze stany hostů nejlepší hráč kapitán Patrik Slavík. Na staně domácích je hráčem zápasu zvolen Martin Jelínek, který předvedl několik krásných akcí a dokonce zabránil i několika jasným gólům.

    Z Kotliny se s vámi loučím. Zase někdy Napočtenou! (20:31:09)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Kříž byl nyní Janem hákován, sekán a snad ještě něco víc, ale kdyby asistent rozhodčího nepískl ofsajd, tak by unikal spolu se Staňkem do dobré šance.
     
    59:10
    Rebelové by si měli uvědomit, že zápas ještě neskončil. K puku se dostal na brankovišti Ludvík, ale na Zvolánka nevyzrál.
     
    58:44
    Žďár vyhrál vhazování a od modré pálil tvrdé Mach, ale gólman Zvolánek zasáhl betonem.
     
    58:35
    V poslední minutě se puk pohyboval mezi holemi obou celků, ale nedostal se až k brance. Rebelové se to pokusili změnit a chtěli rozehrát, ale kotouč putoval až na zakázané uvolnění.
     
    57:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové vyrovnávají a mají stále ještě čas na vstřelení další branky! JAN KUBÁT se nejprve zbavil stahovačkou hráče a nahrál Ambrožovi, který však nezakončil. Puk opět sebral Kubát, za bránou si s ním pohrál, vyjel si a překvapivý pokus otřel o nohu Macha, od níž puk putoval mezi nohami gólmana do sítě! Bez asistence.
     
    56:32
    Kubát od mantinelu poslal puk Zdražilovi, který si na brankovišti potáhl puk, ale spolu s Pešoutem obstřelil i branku.
     
    55:58
    Hosté vyhazují do středního pásma.
     
    55:35
    A Rebelové budou hrát přesilovku při velké šanci na brankovišti nedovoleně zabránil Rebelům v šanci Caudr (ZNS).
     
    55:26
    Pecen nyní dojížděl puk u nějž byl dříve hráč hostů, který jej odehrál a Pecen jej odměnil parádním hitem.
     
    54:12
    Ambrož se na modré dostal ke tvrdé střele, kterou Pešout neudržel a na dorážku číhal Zdražil, ale nedokázal usměrnit černou gumu za záda hostujícího brankáře.
     
    53:45
    Novák spolu s Hynkem kouzlili s pukem a následně však Novák zachyboval a dopředu uháněl Slavík, kehož střelu zastavil holení Kříž.
     
    53:16
    Oddechový čas pro domácí.
     
    53:16
    Erik Novák byl nyní ústřední postavou šancí na obou stranách. Nejprve zablokoval holí střelu Šimona a následně po přejetí modré vypálil jen do výstroje Pešouta.
     
    52:31
    Plameny zastavil při přechodu do útoku ofsajd.
     
    52:10
    Po zmatcích před bránou se ke střele dostal na modré Pecen, který tvrdou ránou trefil jen betony gólmana Pešouta. Na brankovišti se k dorážce nedostal Kubát, jenž byl, přes svou robustní postavu, odtlačen.
     
    51:34
    Jako vítr se nyní prohnal pásmem Ludvík, jemuž na brankovišti puk vypíchl domácí gólman Zvolánek.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 24. Račanský (Kubát), 39. E. Novák (Hynek), 58. Kubát - 26. Bednář (Peňáz), 33. Čejka (Škorpík), 43. Slavík (Ludvík)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zvolánek (Dolejš) - Vá. Němec "C", Musil "A", Ambrož, Pecen, Kříž, Křesťan - Jelínek, Zdražil "A", Kubát, E. Novák, Hynek, Račanský, Szilva, J. Doležal, O. Doležal, Žemlička
    SKLH Žďár nad Sázavou: Pešout (Černý) - Hošek, Peška, Jan "A", Kabelka, Škorpík, Peňáz, Mach "A", Šimon, Ludvík, Caudr, Fúzik, Staněk, Čejka, Slavík "C", Bednář

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Lukáš Klouda, Lukáš Rampír
    bahis siteleri