Hr. Králové – Písek 2:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 3:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:3 (0:0, 2:2, 1:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 26.02.2012, 18:15 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    57:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové vyrovnávají a mají stále ještě čas na vstřelení další branky! JAN KUBÁT se nejprve zbavil stahovačkou hráče a nahrál Ambrožovi, který však nezakončil. Puk opět sebral Kubát, za bránou si s ním pohrál, vyjel si a překvapivý pokus otřel o nohu Macha, od níž puk putoval mezi nohami gólmana do sítě! Bez asistence.
     
    55:35
    A Rebelové budou hrát přesilovku při velké šanci na brankovišti nedovoleně zabránil Rebelům v šanci Caudr (ZNS).
     
    45:39
    A Ambrož (HBR) si jde odpočinout za hákování.
     
    44:02
    A Rebelové mají šanci na vyrovnání. Vyloučen je totiž hostující Bednář (ZNS) na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    43:00
    Žďár právě vstřelil branku!

    No a Plameny opět odskakují! Jan Ludvík poslal puk z rohu kluziště před branku a jeho střílenou přihrávku tečoval za záda bezmocného domácího gólmana Zvolánka PATRIK SLAVÍK! Asistence: Jan Ludvík.
     
    38:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak a stav je opět srovnaný! rebelové se však nevzdávají a opět srevnávají krok. Martin Hynek poslal puk na hokejku ERIKA NOVÁKA, který si položil Pešouta, vychutnal si jej, jako třešničku na dortu, a zavěsil puk za jeho záda! Asistence: Martin Hynek.
     
    32:26
    Žďár právě vstřelil branku!

    A Plameny sežehly vedení Rebelů do porpadliště dějin! Adam Škorpík rychlým pasem vyslal do útočné třetiny ONDŘEJE ČEJKU, který sui zachoval klid na na spodní partii levého kruhu rychlou střelou nedal Zvolánkovi šanci k zásahu. Puk si našel cestu ke vzdálenější tyčce a hosté tak vedou! Asistence: Adam Škorpík.
     
    28:33
    Kříž nyní předvedl megachybu, za níž málem platil do kasy! Může však jen děkovat Zvolánkovi, že vychytal na pravém kruhu si najíždějícího Čejku svou vyrážečkou!
     
    25:30
    Do brejku ujížděl Račanský, sám před Pešoutem se pokusil o bekhendovou kličku, kterou mu však gólman hostů vystihl!
     
    25:03
    Žďár právě vstřelil branku!

    Hosté založili rychlý brejk a je opět vyrovnáno! Peňáz ujel spolu s Bednářem do brejku a na brankovišti na dvakrát došťouchal puk do sítě DANIEL BEDNÁŘ. Dobrá zpráva je, že všichni pavouci zůstali na svém místě. Asistence: Petr Peňáz.
     
    23:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A máme zde první branku zápasu, která otevírá střelecký účet dnešního zápasu! Jan Kubát vyslal do brejku MILOSLAVA RAČANSKÉHO, který ujížděl od modré sám, před Pešoutem si zabrzdil a rychle mu puk zvedl do šibenice, čímž poslal všechny Pavouky na mráz. Asistence: Jan Kubát.
     
    20:18
    Hosté vyhráli vhazování a rychle se nastěhovali před domácí bránu, kde v rohu kluziště vydoloval puk Slavík, který nahrál na Ludvíka, který na brankovišti chtěl puk procpat mezi nohy domácího gólmana. Ten však rychle srazil betony a podržel svůj tým!
     
    18:44
    Zdražil (HBR) zahákoval Staňka při jeho pokusu o střelu a Hejduk jej posílá na trestnou lavici.
     
    18:32
    Mach unikal spolu se Staňkem do akce 2 na 1. Tu jim však parádním zákrokem zmařil obránce Jelínek, který do zakončení druhého jmenovaného vložil hůl. Následně se k puku za bránou Staněk přeci jen dostal a poslal jej na levý kruh, odkud pálil nebezpečně Caudr, ale Zvolánek šel rychle na zem a puk za jeho záda neprošel!
     
    13:51
    Žďár nyní vytrhl Zvolánka z nudy a na brankovišti nebezpečně dorážel Ludvík, ale betony domácího muže s haškovskou maskou zůstaly neprůstřelné. Následně u mantinelu atakoval Musil (HBR) hráče hostů a jde si sednout za hákování.
     
    08:47
    Hosté se dostali do útočné třetiny, kde vystřelili od modré. Puk skončil na betonech Zvolánka, který si připisuje vůbec první zákrok v dnešním zápase. Následně je vyloučen za vysokou hůl Ludvík (ZNS).

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 24. Račanský (Kubát), 39. E. Novák (Hynek), 58. Kubát - 26. Bednář (Peňáz), 33. Čejka (Škorpík), 43. Slavík (Ludvík)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zvolánek (Dolejš) - Vá. Němec "C", Musil "A", Ambrož, Pecen, Kříž, Křesťan - Jelínek, Zdražil "A", Kubát, E. Novák, Hynek, Račanský, Szilva, J. Doležal, O. Doležal, Žemlička
    SKLH Žďár nad Sázavou: Pešout (Černý) - Hošek, Peška, Jan "A", Kabelka, Škorpík, Peňáz, Mach "A", Šimon, Ludvík, Caudr, Fúzik, Staněk, Čejka, Slavík "C", Bednář

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Lukáš Klouda, Lukáš Rampír
    bahis siteleri