Kometa Brno – Liberec 6:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
6:4 (1:2, 2:1, 3:1)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 26.02.2012, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    57:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa navyšuje své vedení v pravý moment. Koblížek předložil z pravého křídla přesnou přihrávku volnému FILIPU DOVŘÁKOVI, který střelou švihem trefil přesně k levé tyči Hosnedlovy brány. Asistence: Radek Koblížek, Tadeáš Král.
     
    51:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa v další přesilové hře dokonává obrat! Po velkém závaru před Hosnedlem se domácím podařilo na několikráte dopravit puk za záda libereckého gólmana prostřednictvím RICHARDA GARČICE. Brněnské mužstvo mohutně slaví obrat, do konce ale ještě zbývá osm minut. Asistence: Jakub Boltvan.
     
    50:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    V ponechané výhodě Kometa vyrovnává. Celým hřiště projel PAVEL JENYŠ, svůj individuální průnik zakončil přesnou střelou z pravého křídla mezi betony Hosnedla. Vyloučen je Lakatoš (LIB) za pád pod nohy. Bez asistence.
     
    46:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Parádní individuální akci teď předvedl hostující Chlapík. Obešel tři domácí obránce, předložil puk před bránu, kde ho za záda Ptáčka tečoval JAN HEŘMÁNEK. Ten však jen dokončil bravůrní práci Chlapíka. Asistence: Filip Chlapík.
     
    34:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Drtivý tlak Liberce končí vyrovnávacím brankou. Po několika bravůrných zákrocích Ptáček kapituluje. FILIP CHLAPÍK využívá rozhozenosti brněnské obrany a s pomocí odrazu od tyče překonává brněnského gólmana. Asistence: Jan Heřmánek.
     
    32:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesto se Kometě přesilovka daří využít. Po střele od modré a teči jednoho z hostí se k volnému kotouči dostal LIBOR HÁJEK a nekompromisně ho poslal za záda Hosnedla. Kometa poprvé v zápase vede. Bez asistence.
     
    20:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa začátkem druhého dějství vyrovnává. Jenyš zatáhl po pravém křídle puk do útočného pásma a vystřelil. Jeho střelu vyrazil Hosnedl betonem jen na z druhého křídla dojíždějícího RICHARDA GAČICE, který již bez problémů uklidil puk do odkryté brány. Kometa tak maže dvoubrankový náskok hostí. Asistence: Pavel Jenyš, Jakub Boltvan.
     
    09:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ihned po buly domácí snižují. Garčic vyhrál vhyzaování na JAKUBA ZBOŘILA, který od modré propálil Hosnedla k levé tyči. Asistence: Richard Garčic.
     
    03:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    A další gól v Ptáčkově síti v krátkém časovém rozptylu. Z pravého rohu se před brněnskou bránu proháčkoval Ordoš, předložil puk ke vzdálenější tyči volnému DOMINIKU LAKATOŠOVI, který puk umístil přesně k levé tyči Ptáčkovy brány. Asistence: Jan Ordoš, Filip Chlapík.
     
    02:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Z následného rychlého protiútoku se hosté ujímají vedení. Z levého křídla prostřelil Ptáčka JAN HEŘMÁNEK. Asistence: Zdeněk Král.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 10. Zbořil J. (Garčic), 21. Garčic (Jenyš, Boltvan), 33. Hájek, 51. Jenyš, 52. Garčic (Boltvan), 58. Dvořák (Koblížek, Král T.) - 3. Heřmánek (Král Z.), 4. Lakatoš (Ordoš, Chlapík), 35. Chlapík (Heřmánek), 47. Heřmánek (Chlapík)


    HC Kometa Brno: Ptáček - Koch, Zbořil, Šnajnar, Štancl, Gotthard - Kališ, Garčic, Biolek, Dvořák, Weber, Marcello, Král T., Horký, Jenyš, Dymáček, Koblížek, Boltvan (C).
    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl - Slaboch, Balabán, Klinger, Havlín - Lakatoš, Šír, Chlapík, Ordoš, Král Z., Gecko (C), Husa, Heřmánek, Zachar, Suchý, Pyrochta, Zacha, Solenský.

    Rozhodčí: Coufal, Měkýš, Šustr
    bahis siteleri