K. Vary – Písek 7:8 (po pr.) | Hr. Králové – Zlín 4:3 (kon.) | Slavia – Havířov 6:2 (kon.)
HC Kladno – Mladá Boleslav 10:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 4:5 (po s.n.) | Sparta – Třinec 5:1 (kon.)
HC Litvínov – Vsetín 1:2 (po s.n.) | Liberec – Kometa Brno 0:5 (kon.) | Plzeň – Vítkovice 6:1 (kon.)
PZ Kladno – Letňany 1:5 (kon.) | Chomutov – Motor ČB 4:2 (kon.) | Pardubice – Olomouc 2:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
5:4 (1:2, 1:1, 3:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 02.03.2012, 18:00Play-out extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:49
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Máme tu další obrat, Sýkorovu střelu mezi levou tyčkou a Valentem do branky procpal FRANTIŠEK SKLADANÝ. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    52:11
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Domácí se prosazují po mohutném náporu. Střelu Romana Proška od modré Valent spatřil v poslední chvíli, vykopl ji betonem před sebe a LUKÁŠ PECH skóroval do odkryté klece. Asistence: Roman Prošek.
     
    47:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Hosté znovu dokázali odpovědět na branku domácích. Po Mikulíkově výpadu zůstal puk ležet před pravou tyčkou a LUKÁŠ PABIŠKA jej mohl doklepnout do branky. Překonaný Mensator bezmocně klečel u druhé tyče. Asistence: Milan Mikulík, David Stieler.
     
    43:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Výbornému sice podali hůl ze střídačky, nic to hostům nebylo platné. Po rychlém přenesení hry napříč pásmem se otevřel prostor před obráncem Proškem, který trefil tyč. Puk po odrazu poskakoval v brankovišti, Valent o něm neměl ponětí a MARTIN ZAŤOVIČ v poklidu vyrovnal. Asistence: Roman Prošek.
     
    38:39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Výborný v přesilovce prakticky neslezl z ledu a nakonec se to hostům vyplácí. Hostující kapitán zpoza branky našel JAKUBA ČUTTU, který si sjel do mezikruží a přesnou střelou z voleje posílá hosty do vedení. Asistence: David Výborný, Jaroslav Balaštík.
     
    22:18
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Po vyhraném buly v útočném pásmu získal puk domácí Koblasa a stál sám před Valentem. Na svůj věk se však neukvapil a u tyče našel lépe postaveného VÁCLAVA SKUHRAVÉHO. Ten střelou do prázdné vyrovnal skóre. Asistence: Petr Koblasa.
     
    13:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Hosté díky důrazu otáčí vývoj utkání. Pabiška si v pravém kruhu rukavicí sklepl letící puk před sebe, pod hokejkou domácího hráče nahrál ke vzdálenější tyči a DAVID VRBATA z velkého úhlu skóroval do odkryté branky. Asistence: Lukáš Pabiška, Tomáš Nouza.
     
    10:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Z letargie hosty rázně vytrhl Nouza. Na modré přesprintoval domácího obránce, který musel faulovat. Ještě vkleče ale dokázal Nouza nahrát k druhé tyči, kde do prázdné branky puk doklepl LUKÁŠ PABIŠKA. Asistence: Tomáš Nouza.
     
    08:33
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Domácí přesilovka působila těžkopádně, ale nakonec se ujala první střela, kterou vyslali na branku. Pech od zadního mantinelu našel volného MARTINA ZAŤOVIČE, a ten z pravého kruhu v trochu krkolomné střelecké pozici poslal puk za čáru odrazem od břevna. Asistence: Lukáš Pech, Petr Kumstát.

    Michal Slavík

    Branky a nahrávky: 9. Zaťovič (Pech, Kumstát), 23. Skuhravý (Koblasa), 44. Zaťovič (Prošek), 53. Pech (Prošek), 53. Skladaný (Sýkora) - 11. Pabiška (Nouza), 14. Vrbata (Pabiška, Nouza), 39. Čutta (Výborný, Balaštík), 48. Pabiška (Mikulík, Stieler)


    HC Energie Karlovy Vary: Mensator (Sáblík) - Gründling, Gulaši, Gawryletz, Gřegořek, Mocek, Lučka, M. Rohan, Prošek - Kumstát, Pech, Zaťovič - Koblasa, Skuhravý, Kotrla - Dej, Sýkora, Skladaný - T. Rohan, T. Klíma, Kuběna
    BK Mladá Boleslav: Valent (J. Hübl) - Žabka, Chaloupka, Rýgl, Baldwin, Mozík, Čutta, Hay, Beňovič - Mikulík, Výborný, Tomas - Balaštík, Podkonický, Goertzen - Bahenský, Stieler, Hrdel - Nouza, Vrbata, Pabiška

    Rozhodčí: Šindler, Jeřábek - Bádal, Pouzar
    bahis siteleri